- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.841
Sağol canım darısı başınaBenim hala yok hiç bişey uykum ve ağrım dışında , hayırlı olsun mide bulantın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım darısı başınaBenim hala yok hiç bişey uykum ve ağrım dışında , hayırlı olsun mide bulantın
Kızlar bugün kontrole gittik. İki gündür belirtilerim azaldı diye kafamda senaryolarla gittim. Bir yandan dua ettim bir yandan da ümit etmekten korktum.
Doktor ultrasonla bakarken bir anda sesini açtı, kalp atışlarını duydum. Muhteşem bir şey.
Elde değil biliyorum ama bebişlerimizi üzmeyelim, kötü düşüncelerden uzak duralım. Mevlam "ben kullarımın zan'nının yanındayım" demiş. O yüzden şeytana kapılmayalım. İyi düşünelim iyi olsun. Vücut git gide alışıyor. Belirtiler de bu yüzden kayboluyor sanırım.
hala varmı ağrın kız biz napıcaz seninle böyle bebekler gazman doğacak sanırımBenim hala yok hiç bişey uykum ve ağrım dışında , hayırlı olsun mide bulantın
Ay dur deme öyle , var tabi karnım şişhala varmı ağrın kız biz napıcaz seninle böyle bebekler gazman doğacak sanırım
ne işe yarıyormuş:)Ay dur deme öyle , var tabi karnım şiş
Şu şeyden sipariş ettim kehribar kolyesi , anne bebek kolye seti :)
Doğal taşlar bunlar cnm , hamile kadınd ağrıları azaltıyor , bebektede diş çıkarma döneminde, iştr gazı olduğunda onun ağrılarını alıyor :)ne işe yarıyormuş:)
bende bakıyım nerden aldın.Doğal taşlar bunlar cnm , hamile kadınd ağrıları azaltıyor , bebektede diş çıkarma döneminde, iştr gazı olduğunda onun ağrılarını alıyor :)
Çok memnun olan gördüm ve çevremdede kullananlar var
Alıcağın ürün sertifikalı orjinal olması gerekiyor yoksa bir işe yaramaz :)bende bakıyım nerden aldın.
ayyyy hadi gözünaydın :) Pitpita selam söyleO muhtesrm mucize sesi pitpitlari duydum cok şükür. Kendimi simdi tam olarak iki kisi hissediyorum bebişim pimpirikli annesine ragmen tutunmus annesine. Bundan sonra daha pozitif olucam o pitpitlarin hatrina.
Banada at ya neymiş o ilk kez duydumAlıcağın ürün sertifikalı orjinal olması gerekiyor yoksa bir işe yaramaz :)
Özelden atarım sana
Sagol kuzum. Soylemez miyim hic tez zamanda o gazdan kurtul da dinle o muhteşem sesi insallahayyyy hadi gözünaydın :) Pitpita selam söyle
bizde görebiliriz inş.
Bana da atar misin canimDoğal taşlar bunlar cnm , hamile kadınd ağrıları azaltıyor , bebektede diş çıkarma döneminde, iştr gazı olduğunda onun ağrılarını alıyor :)
Çok memnun olan gördüm ve çevremdede kullananlar var
Amin kuzum inşşşş :)Sagol kuzum. Soylemez miyim hic tez zamanda o gazdan kurtul da dinle o muhteşem sesi insallah
aramızda 1 gün var sat ne senın cnm benım 9 ocakMerhaba bende aranıza yeni katıldım.. 6+ 5 iz bizde.. dün kalp atışını duyduk.. çok şükür
Daha önce bebeğimi kaybettiğim için korkuyorum biraz
Ehehe cok guldum yacocuk yapti guzel cevapAyy geçmiş olsun. Çok zor yaa. Ben de tutarsam sıkıntı yapıyor. Çıkmak bilmiyor. O yüzden firiii takılıyorum. Eşime kusura bakma deyip duruyorum, ben yapmadım çocuk yaptı
Banada at banadaAlıcağın ürün sertifikalı orjinal olması gerekiyor yoksa bir işe yaramaz :)
Özelden atarım sana