- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.801
Dünyanın en güzel sesi di miKalbimiz atıyor Pit pit pitŞükürler olsun duydummm minigimi
Dünyanın en güzel sesi kesinlikleDünyanın en güzel sesi di mi
Gözün aydın
Isparta da yaşıyorum canım ben burda arastırma hastanesi var orda yapıldı bizim ben düşük yapalı 5 ay olmuştu zaten o yüzden süreci bilemiyorum tamYaa çok saolun bunları hic bilmiyodum. Hangi şehir ve hastanede yaptirdiniz? Kurtajdan 40 gun sonra yapılıyormuş galiba testler
İnş canım her doktorun görüşü farklı oluyor tabiHer doctor farklı soyluyor canm ya ,mesela ben altan jel kullanıyorum cok afedersın ama dıbıne kadar gırıyor jelın aparatı ,doktorum dusuk rıskım oldugu halde alttan baktı :) Allahın ıznıyle bısey olmaz canım ınsallah :) hepımız bebıslerımıze kavusacagız zamanı gelınce:)
Günde bi tane içmek yararlı diye biliyorm bengazı alır belki diye düşündüm ,içsemmi diye.
Benim de göbeğim çıktı. Hamile kalmadan önce 62 idim. 36-38 bedenim.kızlar benım daha sımdıden gobegım cıktı acılen vermem lazım egzersız yapmadan kılo vermenın yolunu bılenler var mı cok gıcık oldum kendıme ılk defa gobegım cıktı son bırkac haftadır durduramadım kendımı
Benim de göbeğim çıktı. Hamile kalmadan önce 62 idim. 36-38 bedenim.
Hamile kaldığım ay beslenme saatlerim değişmişti eşim dolayısı ile. Hamile olduğumu öğrendiğimde 59 çıktım, bugün doktorda yine 59 çıktım. Ama hiç bişeyde rahat edemez oldum. Çamaşırlarım çok sıkıyor gibi oldu. Bugün dayanamayıp alışveriş yaptım. Hamile kilodu tişört ve taytlarından aldım. Ohh dünya varmış.
İlginç olan zayıflamışım ama kıyafetler sıkıntı veriyor.
Bence normal ama bir dr a gorun yine deKizlar bisey sorcam karnimda agri var bi geciyo yine tekrar basliyo karnimda simdiden sisik duruyo dik duramiyorum sanki karnim geriliyo normal mi benim gibi olan var mi acaba?
Normal canim benim 2 gundur hafifledi ağrılarım. Ama bu hamilelik o kadar tuhaf ki ağrısa korkuyoruz ağrı kesilse bebege bisey mi oldu diye korkuyoruz. Allah yardımcımız olsunKizlar bisey sorcam karnimda agri var bi geciyo yine tekrar basliyo karnimda simdiden sisik duruyo dik duramiyorum sanki karnim geriliyo normal mi benim gibi olan var mi acaba?
Evet net oldun diye geç çağırıyorlar. Mesela ben de bekledim hafta sonuna gideceğim inş kalp için.Merhabalar, bende 4 hafta 5 günlük hamileyim, hamile olduğumu pazartesi günü öğrendim, bugünde doktor kontrolüne gittim henüz sadece kese görünüyor, içinde bebek olup olmadığını 2 hafta sonra geldiğinde anlarız dedi doktorum, o zaman kalp atışlarını dinleyebileceğimizi söyledi, sanırım bu tarih normal ? 2 . gebeliğim olmasına rağmen birçok şeyi unutmuşum... hepinize rahat hamilelikler, sağlıklı bebekler diliyorum :)
İnan benimde o kadar çok ağrım varki bugün sancı gibi oldu gündüz yoktu.doktora gitsemmi diye düşünüyorum sonra normaldir diyorum kendi kendime kötü düşünmemek içinKizlar bisey sorcam karnimda agri var bi geciyo yine tekrar basliyo karnimda simdiden sisik duruyo dik duramiyorum sanki karnim geriliyo normal mi benim gibi olan var mi acaba?
O normal merak etme. Orda bi yerde bisey var cunku karnin gerildigi icin dik duramiyosun. Ben bazen onu hissedemiyorum cok gerilihorum mesela.Kizlar bisey sorcam karnimda agri var bi geciyo yine tekrar basliyo karnimda simdiden sisik duruyo dik duramiyorum sanki karnim geriliyo normal mi benim gibi olan var mi acaba?
İnşallah canım amin...Pardon ya:) tarihleri yanlis yazmisim :):) benimki cooook gec dollenme aksine:) 29 aralik sat:) ocak nerden cikti:) pco var bende adet dongum cok uzun bazi aylar hic olmaz filan. Sogan kuru bebesi benimki:)
İlk gebeligimde kalbi durmustu benimde bunda da ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum ama rabbim nasip eder insallah bu kez kucagimiza almayi. Allahim kimseyi evladiyla sinamasin
Gerilme hissi 5.haftada oluyor. Hatta yattığımda bacaklarımı uzatıp geremiyordum ve iki büklüm yürüyordum. Bikaç güne geçer merak etme. Karın ağrısı da ağrıdan kıvranmadığın sürece normal. 2saattir geçmeyen kıvrandıran ağrılar sıkıntı.Kizlar bisey sorcam karnimda agri var bi geciyo yine tekrar basliyo karnimda simdiden sisik duruyo dik duramiyorum sanki karnim geriliyo normal mi benim gibi olan var mi acaba?
Canım geçer inşaAllahKızlar doktorun verdiği gaz ilacını neredeyse 20 tane eczaneye sordum ne kendilerinde var nede depolarında , başka bir ilaçta kullanamıyormuşuz offf delircem ya karnım davul gibi oldu