2017 EKİM Anne adayları

Kizlar bu arada maden suyu her marka degil ama dogal maden suyu aksine faydali bile. Maden suyu demek mineralli su demektir ve gunluk besinlerden alamayacagimiz mineralleri saglar bize gunde 3 taneye kadar icilebilir. Ancak ben sadece beypazari ya da ozkaynak markalarini tercih ediyorum. Asla meyveli olmayacak.

bende bugün birtane deneyeceğim.

Aynen. Ben de Beypazarından başka içmiyorum. İlk haftalar bacak ağrım vardı, ilgisi var mıdır bilmem ama soda geçirdi galiba diye düşündüm.

Merhabalar, bende 4 hafta 5 günlük hamileyim, hamile olduğumu pazartesi günü öğrendim, bugünde doktor kontrolüne gittim henüz sadece kese görünüyor, içinde bebek olup olmadığını 2 hafta sonra geldiğinde anlarız dedi doktorum, o zaman kalp atışlarını dinleyebileceğimizi söyledi, sanırım bu tarih normal ? 2 . gebeliğim olmasına rağmen birçok şeyi unutmuşum... hepinize rahat hamilelikler, sağlıklı bebekler diliyorum :)

Bende 8+6 haftalık hamileyim keseyi 5+5 te kalp atışını da 6+6 da gördüm ve duydum mide bulantım kusmam felaketti iki gündür iyim çok şükür iki gün önce kusarken baya kan geldi doktora gittik hemen kan sulandırıcı igne vurundugum icin normal insandan bir damla geliyorsa bende on katı gelirmiş tam hastaneden çıktık bu sefer sırf kan kustum çok korkmuştum mide kanaması felan diye ama geçti bidaha kusmadım biran önce kucağıma alırım insalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…