- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.781
Yolundadır sen panik yapma , bak doktor süt içmeyi ihmal etme yatarken didi :)çok güzelll hadi bakalım sen benden sonra gidiceksin artık dinlemeye.Umarım benimde bu ağrılarımla herşey yolunda çıkar.,
bu gazla birde süt içersem uçarım yakında:))Yolundadır sen panik yapma , bak doktor süt içmeyi ihmal etme yatarken didi :)
İnş. kuzum :)Gözün aydın. İnşaAllah o da nasip olucak
Uçman için kanat geiriyorum bekle benibu gazla birde süt içersem uçarım yakında:))
Afiyet olsun baalımmmm , sen ye ben sana kasa kasa getiririm :)Ben normalde limonu corbama salataya bile sikmam o kdar sevmem. Ama hamilelik neler yaptiriyor insana:)
Eki Görüntüle 1958126 Oturdum meyve yer gibi yedim ya bu tabagi:)
bende bugün birtane deneyeceğim.Kizlar bu arada maden suyu her marka degil ama dogal maden suyu aksine faydali bile. Maden suyu demek mineralli su demektir ve gunluk besinlerden alamayacagimiz mineralleri saglar bize gunde 3 taneye kadar icilebilir. Ancak ben sadece beypazari ya da ozkaynak markalarini tercih ediyorum. Asla meyveli olmayacak.
sen ilaçlarını iç bari biraz rahatlarsın:)Uçman için kanat geiriyorum bekle beni
sen ilaçlarını iç bari biraz rahatlarsın:)Uçman için kanat geiriyorum bekle beni
Aynen. Ben de Beypazarından başka içmiyorum. İlk haftalar bacak ağrım vardı, ilgisi var mıdır bilmem ama soda geçirdi galiba diye düşündüm.Kizlar bu arada maden suyu her marka degil ama dogal maden suyu aksine faydali bile. Maden suyu demek mineralli su demektir ve gunluk besinlerden alamayacagimiz mineralleri saglar bize gunde 3 taneye kadar icilebilir. Ancak ben sadece beypazari ya da ozkaynak markalarini tercih ediyorum. Asla meyveli olmayacak.
Of ne güzel bir manzaraBen normalde limonu corbama salataya bile sikmam o kdar sevmem. Ama hamilelik neler yaptiriyor insana:)
Eki Görüntüle 1958126 Oturdum meyve yer gibi yedim ya bu tabagi:)
Gazmış sorun cnm , gazdan bebek görünmüyor , unuttum valla cnm telaştan aklıma bilem gelmedi
Senin adına sevindim canımGazmış sorun cnm , gazdan bebek görünmüyor , unuttum valla cnm telaştan aklıma bilem gelmedi
Senin adına sevindim canım
Buda sormadığın için