2017 EKİM Anne adayları

Canım ben dayanamadım gittim doktora , aşırı derecede gaz varmış , bu kadar gazı ne ara biriktirdin bebek görünmüyo dedi :KK70:
İdrar testi yaptırıcam şimdi
They gitmişken bu kahverengi akıntı normalmiymiş sorarmısın

Gaz sorunu çok karşılaşılan bir durummuş bi makalede okumuştum

aaaa kalbinide duydunuzmu? demek gazdan dolayı ağrın oluyor çok benimde çok gazım var.idrarı neden istedi?
Canım idrar sonuçlarını bekliyorum en kötü 45 dkkaya çıkar , bakalım ne dicek . Benim midemde ülser var onun gaz yaptığını daha önce söylemişti doktorum, bebeği bile göremedikki gazdan , her yer dolmuş dedi.
İdrarı neden istedi bilmiyorum ama kanaman yok normal gazdan kaynaklanıyor dedi

Canım idrar sonuçlarını bekliyorum en kötü 45 dkkaya çıkar , bakalım ne dicek . Benim midemde ülser var onun gaz yaptığını daha önce söylemişti doktorum, bebeği bile göremedikki gazdan , her yer dolmuş dedi.
İdrarı neden istedi bilmiyorum ama kanaman yok normal gazdan kaynaklanıyor dedi
haber ver banada çıkınca.herşey yolundadır telaş yapmaaaa.Bekliyorummm güzel haberlerini.

Biriktirmemek lazım ama çıkmıyoki sorun orda :KK70:
Napalım 2 kutu ilaç yazdı onun için , bitmeden bebeği göremeyiz 10 gün sonra gel bebeğin kalp atışlarınıda dinleyelim dedi
Benim canım sürekli salatalık cekiyor deli gibi yiyorum yedikçe rahatlıyorum rahatladıkça yiyorum :KK47: ayaklarını sıcak tut acaba üşütüyor musun

Benim canım sürekli salatalık cekiyor deli gibi yiyorum yedikçe rahatlıyorum rahatladıkça yiyorum :KK47: ayaklarını sıcak tut acaba üşütüyor musun
Bende kendimi sıcak tututyorum hep canım , karın ağrıması dediğim gibi üşütmeden değil , hem hamilelik hem midedeki ülser gaz yaptığı için böyle bir şey olmuş , Sorma hastanedeki kızlarla kankayız zaten , onlar dondurma ısmarlamış canım nası çekti anlatamam ya

tamam kuzum haber veririrm , bende korktum bebeğe bişey oldu diyede :KK61:
kanaman yoksa olmamış demektir diye düşünüyoruz.İster istemez okudukça araştırdıkça etkileniyoruz.Ağrılar hepimizde az yada çok bir şekil olduğuna göre normal diyelim artık.10 gün beklemekte zor şimdi.

Bende kendimi sıcak tututyorum hep canım , karın ağrıması dediğim gibi üşütmeden değil , hem hamilelik hem midedeki ülser gaz yaptığı için böyle bir şey olmuş , Sorma hastanedeki kızlarla kankayız zaten , onlar dondurma ısmarlamış canım nası çekti anlatamam ya
Dondurma tavsiye ediliyor bildiğim kadarıyla benim canım da çikolata şelalesi çekiyor başımı şelalenin altına koyup bıkana kadar yemek istiyorum ama kocacık izin vermiyor :duduk:

kanaman yoksa olmamış demektir diye düşünüyoruz.İster istemez okudukça araştırdıkça etkileniyoruz.Ağrılar hepimizde az yada çok bir şekil olduğuna göre normal diyelim artık.10 gün beklemekte zor şimdi.
ben koca koca harflerle NORMAL NORMAL dedim ama bende aşırı derecede bebeği göremicek kadar gaz dolmuş ,
Yoksa yine normalim bişeyim yok , tabi idrar tahlilindede bişey çıkmazsa :KK17:
Evet 10 demesinin sebebi gazdan bebeğide göremiyor oluşumuz , yazdığı ilaçları kullanınca 10 güne geçer diye öyle söylemiş :halay:

İçinizde kahvrengi akıntısı olan oldu mu ?
Olduysa doktora gittimi ve ne söylendi paylaşabilir mi ?
Canım, benim 4.haftadan beri lekelenmem oluyor. Progestan kullandım 200*3 şeklinde. Ama kesmedi. Halaa ara ara oluyor. Bugün doktorum progestanın etkinliği kanıtlanmış bişey değil 10 günde kesmediyse daha da kesmez dedi ve yazmadı. İlacım bitti bugünden itibaren kullanmicam bakalım. Kanama yoksa korkma dedi

Canım, benim 4.haftadan beri lekelenmem oluyor. Progestan kullandım 200*3 şeklinde. Ama kesmedi. Halaa ara ara oluyor. Bugün doktorum progestanın etkinliği kanıtlanmış bişey değil 10 günde kesmediyse daha da kesmez dedi ve yazmadı. İlacım bitti bugünden itibaren kullanmicam bakalım. Kanama yoksa korkma dedi
İnşallah sorun yaşamayız
Biraz içim rahatladı
Kanama değil sonuçta
Sağ salim büyüsün bebeklerimiz

X