- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 35
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.721
süreklimi sizinde karın ağrılarınız?
Canım ben dayanamadım gittim doktora , aşırı derecede gaz varmış , bu kadar gazı ne ara biriktirdin bebek görünmüyo dediBu sabah çok az oldu they
aaaa kalbinide duydunuzmu? demek gazdan dolayı ağrın oluyor çok benimde çok gazım var.idrarı neden istedi?Canım ben dayanamadım gittim doktora , aşırı derecede gaz varmış , bu kadar gazı ne ara biriktirdin bebek görünmüyo dedi
İdrar testi yaptırıcam şimdi
Sabah oluyor genellikle su içince azalıyor birazsüreklimi sizinde karın ağrılarınız?
They gitmişken bu kahverengi akıntı normalmiymiş sorarmısınCanım ben dayanamadım gittim doktora , aşırı derecede gaz varmış , bu kadar gazı ne ara biriktirdin bebek görünmüyo dedi
Bu gaz sorunu bendede birktirmemek lazım aslındaCanım ben dayanamadım gittim doktora , aşırı derecede gaz varmış , bu kadar gazı ne ara biriktirdin bebek görünmüyo dedi
Canım idrar sonuçlarını bekliyorum en kötü 45 dkkaya çıkar , bakalım ne dicek . Benim midemde ülser var onun gaz yaptığını daha önce söylemişti doktorum, bebeği bile göremedikki gazdan , her yer dolmuş dedi.aaaa kalbinide duydunuzmu? demek gazdan dolayı ağrın oluyor çok benimde çok gazım var.idrarı neden istedi?
Biriktirmemek lazım ama çıkmıyoki sorun ordaBu gaz sorunu bendede birktirmemek lazım aslında
haber ver banada çıkınca.herşey yolundadır telaş yapmaaaa.Bekliyorummm güzel haberlerini.Canım idrar sonuçlarını bekliyorum en kötü 45 dkkaya çıkar , bakalım ne dicek . Benim midemde ülser var onun gaz yaptığını daha önce söylemişti doktorum, bebeği bile göremedikki gazdan , her yer dolmuş dedi.
İdrarı neden istedi bilmiyorum ama kanaman yok normal gazdan kaynaklanıyor dedi
Benim bildiğim normal kanama olduğunda tehlikeli bir durum oluyor cnm , ama yinede sorarım cnmThey gitmişken bu kahverengi akıntı normalmiymiş sorarmısın
Gaz sorunu çok karşılaşılan bir durummuş bi makalede okumuştum
Merakla bekliyorum cevabınıBenim bildiğim normal kanama olduğunda tehlikeli bir durum oluyor cnm , ama yinede sorarım cnm
tamam kuzum haber veririrm , bende korktum bebeğe bişey oldu diyedehaber ver banada çıkınca.herşey yolundadır telaş yapmaaaa.Bekliyorummm güzel haberlerini.
Benim canım sürekli salatalık cekiyor deli gibi yiyorum yedikçe rahatlıyorum rahatladıkça yiyorumBiriktirmemek lazım ama çıkmıyoki sorun orda
Napalım 2 kutu ilaç yazdı onun için , bitmeden bebeği göremeyiz 10 gün sonra gel bebeğin kalp atışlarınıda dinleyelim dedi
Bende kendimi sıcak tututyorum hep canım , karın ağrıması dediğim gibi üşütmeden değil , hem hamilelik hem midedeki ülser gaz yaptığı için böyle bir şey olmuş , Sorma hastanedeki kızlarla kankayız zaten , onlar dondurma ısmarlamış canım nası çekti anlatamam yaBenim canım sürekli salatalık cekiyor deli gibi yiyorum yedikçe rahatlıyorum rahatladıkça yiyorumayaklarını sıcak tut acaba üşütüyor musun
kanaman yoksa olmamış demektir diye düşünüyoruz.İster istemez okudukça araştırdıkça etkileniyoruz.Ağrılar hepimizde az yada çok bir şekil olduğuna göre normal diyelim artık.10 gün beklemekte zor şimdi.tamam kuzum haber veririrm , bende korktum bebeğe bişey oldu diyede
Dondurma tavsiye ediliyor bildiğim kadarıyla benim canım da çikolata şelalesi çekiyor başımı şelalenin altına koyup bıkana kadar yemek istiyorum ama kocacık izin vermiyorBende kendimi sıcak tututyorum hep canım , karın ağrıması dediğim gibi üşütmeden değil , hem hamilelik hem midedeki ülser gaz yaptığı için böyle bir şey olmuş , Sorma hastanedeki kızlarla kankayız zaten , onlar dondurma ısmarlamış canım nası çekti anlatamam ya
ben koca koca harflerle NORMAL NORMAL dedim ama bende aşırı derecede bebeği göremicek kadar gaz dolmuş ,kanaman yoksa olmamış demektir diye düşünüyoruz.İster istemez okudukça araştırdıkça etkileniyoruz.Ağrılar hepimizde az yada çok bir şekil olduğuna göre normal diyelim artık.10 gün beklemekte zor şimdi.
Canım, benim 4.haftadan beri lekelenmem oluyor. Progestan kullandım 200*3 şeklinde. Ama kesmedi. Halaa ara ara oluyor. Bugün doktorum progestanın etkinliği kanıtlanmış bişey değil 10 günde kesmediyse daha da kesmez dedi ve yazmadı. İlacım bitti bugünden itibaren kullanmicam bakalım. Kanama yoksa korkma dediİçinizde kahvrengi akıntısı olan oldu mu ?
Olduysa doktora gittimi ve ne söylendi paylaşabilir mi ?
Çikolatayı anladımda ŞELALE ne kızzzzDondurma tavsiye ediliyor bildiğim kadarıyla benim canım da çikolata şelalesi çekiyor başımı şelalenin altına koyup bıkana kadar yemek istiyorum ama kocacık izin vermiyor
İnşallah sorun yaşamayızCanım, benim 4.haftadan beri lekelenmem oluyor. Progestan kullandım 200*3 şeklinde. Ama kesmedi. Halaa ara ara oluyor. Bugün doktorum progestanın etkinliği kanıtlanmış bişey değil 10 günde kesmediyse daha da kesmez dedi ve yazmadı. İlacım bitti bugünden itibaren kullanmicam bakalım. Kanama yoksa korkma dedi