2017 EKİM Anne adayları

i
Ayyy teşekkür ederim canım.
Büyük harflerle yazınca daha içim rahatladı :KK70:
Rahatım rahat :KK70:
işi halledebildinmi? benim varya saçma sapan şeyler oluyor hergün.Bugünde mantar olmuşum gibi sanki kaşınıyorum birgün sistit gibi oldum.Allah sonumu hayır etsin stres etkiliyor sanırım çokk.

i

işi halledebildinmi? benim varya saçma sapan şeyler oluyor hergün.Bugünde mantar olmuşum gibi sanki kaşınıyorum birgün sistit gibi oldum.Allah sonumu hayır etsin stres etkiliyor sanırım çokk.
İş konusunda görüştüm patronumla , birini bulunca çıkışımı yapacaklar inşallah cnm.
Aman dikkat et enfeksiyon filan kapma valla , tabikide etkiler stres aaaa

İş konusunda görüştüm patronumla , birini bulunca çıkışımı yapacaklar inşallah cnm.
Aman dikkat et enfeksiyon filan kapma valla , tabikide etkiler stres aaaa
elimden geleni yapıyorum birşeyler kapmamak için ama kendi kendine bişeyler çıkıyor:)
Benim ilk hamileliğimde neler neler olmuştu bünye yapıyor.Çok uzun süre antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım.O yüzden çok su içmeye çalışıyorum.

elimden geleni yapıyorum birşeyler kapmamak için ama kendi kendine bişeyler çıkıyor:)
Benim ilk hamileliğimde neler neler olmuştu bünye yapıyor.Çok uzun süre antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım.O yüzden çok su içmeye çalışıyorum.
Ben normaldede suyu iyi içerim ama şimdi dahada çok susuyorum ya nedense :)
Umarım olmaz cnm

Sağol canım inşallah seninki de hayırlı olsun :) inşallah geç döllenmedir düşüğü de yaşamış biri olarak korkuyorum. Karın ağrısı da oluyor baya. İkinci kan testinde yükselmesi lazım bakalım.Seninki de ne kadar erken belli olmuş öyle maşallah. Üstüne görme falan mi oldu acaba?
Pardon ya:) tarihleri yanlis yazmisim :):) benimki cooook gec dollenme aksine:) 29 aralik sat:) ocak nerden cikti:) pco var bende adet dongum cok uzun bazi aylar hic olmaz filan. Sogan kuru bebesi benimki:)

İlk gebeligimde kalbi durmustu benimde bunda da ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum ama rabbim nasip eder insallah bu kez kucagimiza almayi. Allahim kimseyi evladiyla sinamasin

Günaydın güzel hamişler.. Nasılsınız? Bugün benim mide bulantım çok arttı hareket edemiyorum desem yalan olmaz. Kalktığım an kusacağım sanki. Oğluma hala kahvaltı veremedim anne mama diyor of napıcam :KK43:

Pardon ya:) tarihleri yanlis yazmisim :):) benimki cooook gec dollenme aksine:) 29 aralik sat:) ocak nerden cikti:) pco var bende adet dongum cok uzun bazi aylar hic olmaz filan. Sogan kuru bebesi benimki:)

İlk gebeligimde kalbi durmustu benimde bunda da ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum ama rabbim nasip eder insallah bu kez kucagimiza almayi. Allahim kimseyi evladiyla sinamasin
amin umarım hepimiz için en hayırlısı olur.Bol bol dua edelim.

Doktorlar otobüs yolcuğu yapmayın diyorlar.uçak veya kendi atabanız ile yolculuk yapın,eğer arabanız ile yolculuk yapacaksanız 2 saat aralıklarla mola verin 15 dk yürüyün diyor
Kendi aracımla gidicem
Teşekkür ederim bilgi için o şekilde yapayım bende

Ya kızlar bu mide bulantısı ne berbat bişeymis kendi kendime nazar verdim resmen hiçbir şeyim yok diye..:kızgın:
Kussam rahatlarım belki ama o da yok.. hiç ihtimal vermiyordum yaa yemek yapamıyorum yiyemiyorum..:KK61:

bende aynıyım canım 2 haftadır çekiyorum bu sorunu resmen aç geziyorum ben inş çabuk geçer

merhabalar THEY- THEY- arkadaşımızın önerisi üzerine bende aranıza katılmak istiyorum bugün daha yeni keseyi gördük çok şükür bir sorun gözükmedi 15 gün sonra tekrar gidicem doktorum kalp atışlarını duyarız dedi. sizing nasıl gıdıyor gebelik kalp atışını duyan var mı?:KK51::KK51::KK51:

merhabalar THEY- THEY- arkadaşımızın önerisi üzerine bende aranıza katılmak istiyorum bugün daha yeni keseyi gördük çok şükür bir sorun gözükmedi 15 gün sonra tekrar gidicem doktorum kalp atışlarını duyarız dedi. sizing nasıl gıdıyor gebelik kalp atışını duyan var mı?:KK51::KK51::KK51:

bende yarın gidicem 7+2 haftalığım inşallah duyarım :)

Hoşgeldin cnm benim , bende 28 şubatta kalp atışları için gidicem inşallah , ağrım var uykum var bunların haricinde bişey yok henüz

Hoşgeldin cnm benim , bende 28 şubatta kalp atışları için gidicem inşallah , ağrım var uykum var bunların haricinde bişey yok henüz

ay ne güzel sen benden erken duyacaksın:KK54::KK54: benimde çok uykum var öyle böyle değil bir de kasık ağrılarım oluyor arada mide bulantısı daha çok yok çok şükür akşamları genelde birde Sabah açken oluyor ama çok az yemek yiyince gidiyor bir de çok halsizim kolumu kaldırcak gücüm olmuyor o derece yani :KK39::KK39::KK39:

Duymadım da gördüm kalp atışını

X