2017 EKİM Anne adayları

Bir çoğumuzda agrı var demek ki olağan birşey öyle düşünelim. Benim kistlerde var onların da etkisi olduğunu düşünüyorum
Kist bende de var. 3cm ve sağda dedi dr.
Zaten hep sağ kasığım ağrıyor. Bebek'te sağda. 5cm üstü sıkıntılıymış.
Bazen ağrıdan ziyade sızlıyor gibi. Yarın kontrolüm var inşaAllah kist yok olmuştur.
Seninki ne kadar?

selam.

ne güzel türkiyede karindan ultrason yapiyorlar. Ben almanyadayim 20 haftalik olana kadar hep altan bakiyorlar

telefonumu evde unuttum bugün. dünyadan baglantim kopmus gibi hissediyorum :)

Canım kendimi bildim bileli çalışıyorum yoruldum artık , çalışmayı her zaman destekleyen biriyim ben , Artık sabahları kalkmak zoruma gidiyor , sabah 7 de kalkıyorum akşam eve gelmem yine 7 bitiyorum
Ben memurum mecbur çalışacağım. Bebeğin geldiğini bilmeden ev aldık. Kredi borcu var en geç 4 aylıkken işe geri dönmem gerekecek. 6 aylık yapabilsem bari diye üzülüyorum. Rabbimin ne kapı açacağı belli olmaz belki de bir kaç ay ücretsiz izne çıkma şansım olur inşallah. Bu arada ben 6.15 te kalkıp 7'ye 10 kala yola çıkıp akşam 7'ye doğru eve geliyorum :)

Senin işin daha zormuş cnm , bizde ev almayı istedik ama şartlar uymadı napalım , önümüzdeki sene alacağız inş.
Tek kişi kredi ödemelerine yetmiyormuki cnm ?

Selam kızlar

Bugün ilk doktor randevum vardı ve o kadar tedirgindim ki anlatamam:
Geçen hafta hcg 68,52 (sağlık ocağı) / 71,8 (özel hastahane) çıkmıştı ve ultrasonda daha bir şey görünmedi.
Son adet 9 ocak idi.
Bugün kendi doktoruma gittim ve hcg 4000 çıktı
Normal ultrasonda bir şey görünmedi, ama alttan bakınca ufak bir siyah nokta göründü (şu an 5,1 mm ). Hem hcg değeri, hem de büyüklüğü 1aylık olduğunu doğruluyormuş
Ekim ortası bebişi bekliyoruz artık
Annemlere hafta sonu güzel bir süpriz hazırlayıp duyurmaya düşünüyoruz.

Sizde durumlar nasıl ? Umarım hepinizin hamileliği iyi gidiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…