- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 40
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.541
kanama yok çok şükür ama ister istemez acaba içimde ona kötü bişey oldudamı ağrılarım var diye düşünmeden edemiyorum.Kanama yoksa sorun yok ama ister istemez telaş yapıyoruz. Daha önceden düşük varsa endişe seviyemiz daha yüksek oluyor
Aynen ya benimde öyle ölüyorum uykusuzluktannnben işteyim resmen kafamı koysam saatlerde uyurum:)
Bir çoğumuzda agrı var demek ki olağan birşey öyle düşünelim. Benim kistlerde var onların da etkisi olduğunu düşünüyorumkanama yok çok şükür ama ister istemez acaba içimde ona kötü bişey oldudamı ağrılarım var diye düşünmeden edemiyorum.
hayırlısı diyelim haftaya kalbini duyarsam ben bu acılara hertürlü dayanırım:)Bir çoğumuzda agrı var demek ki olağan birşey öyle düşünelim. Benim kistlerde var onların da etkisi olduğunu düşünüyorum
Kist bende de var. 3cm ve sağda dedi dr.Bir çoğumuzda agrı var demek ki olağan birşey öyle düşünelim. Benim kistlerde var onların da etkisi olduğunu düşünüyorum
Benim dusuk riskim vardi canim kanamalarimKızlar ptogesta nı kasık ağrısı için mi kullanıyorsunuz ben kasık ağrım bar deyince yazdı doktor ama sonra azaldı hiç kullanmadım kullanmalımıyım kii
İnşallah bir an önce geçer canımBenim dusuk riskim vardi canim kanamalarim
Lekelenmelerim oluyodu ondan kullaniyorum
İnşallah bir an önce geçer canım
uyudunmu:))ben bayıldım bayılıcam uykusuzluktanAynen ya benimde öyle ölüyorum uykusuzluktannn
Yarım saat kestirdim napiyim kimse yoktu ofisteuyudunmu:))ben bayıldım bayılıcam uykusuzluktan
benimde bir kafam gitti geldi yani yapsammı yapmasammı diye:))Yarım saat kestirdim napiyim kimse yoktu ofiste
Azcık kafanı koy gözlerini 15 dk kapat o bile yetiyor cnm , işten çıkacağımı söyleyeceğim bende bugünbenimde bir kafam gitti geldi yani yapsammı yapmasammı diye:))
Çok mu kötü oluyorsun canım neden bırakıyorsun işi?Azcık kafanı koy gözlerini 15 dk kapat o bile yetiyor cnm , işten çıkacağımı söyleyeceğim bende bugün
Canım kendimi bildim bileli çalışıyorum yoruldum artık , çalışmayı her zaman destekleyen biriyim ben , Artık sabahları kalkmak zoruma gidiyor , sabah 7 de kalkıyorum akşam eve gelmem yine 7 bitiyorumÇok mu kötü oluyorsun canım neden bırakıyorsun işi?
Ben memurum mecbur çalışacağım. Bebeğin geldiğini bilmeden ev aldık. Kredi borcu var en geç 4 aylıkken işe geri dönmem gerekecek. 6 aylık yapabilsem bari diye üzülüyorum. Rabbimin ne kapı açacağı belli olmaz belki de bir kaç ay ücretsiz izne çıkma şansım olur inşallah. Bu arada ben 6.15 te kalkıp 7'ye 10 kala yola çıkıp akşam 7'ye doğru eve geliyorum :)Canım kendimi bildim bileli çalışıyorum yoruldum artık , çalışmayı her zaman destekleyen biriyim ben , Artık sabahları kalkmak zoruma gidiyor , sabah 7 de kalkıyorum akşam eve gelmem yine 7 bitiyorum
Senin işin daha zormuş cnm , bizde ev almayı istedik ama şartlar uymadı napalım , önümüzdeki sene alacağız inş.Ben memurum mecbur çalışacağım. Bebeğin geldiğini bilmeden ev aldık. Kredi borcu var en geç 4 aylıkken işe geri dönmem gerekecek. 6 aylık yapabilsem bari diye üzülüyorum. Rabbimin ne kapı açacağı belli olmaz belki de bir kaç ay ücretsiz izne çıkma şansım olur inşallah. Bu arada ben 6.15 te kalkıp 7'ye 10 kala yola çıkıp akşam 7'ye doğru eve geliyorum :)