2017 EKİM Anne adayları

Merhaba kızlar benimde son adet tarihim 2 Ocak kanda beta hcg takibi yapıldı ama ilk ultrason randevumu bu cumartesiye aldım. Hamilelikle ilgili herhangi bir şikayetim yok ama hastalıklardan muzdaripim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende gittigimde hem ilk kez keseyi bebeği gorucez hem de kalp atışlarını duyicaz insallah kocaman olmus olacak. Randevuda 7. Haftanin sonlari olacak. Kalp atisini ilk kaçıncı haftada duydunuz?

Merhaba, son adet tarihlerimiz aynı :)
Dr 5. Hafta kalp atışını ekranda gördü ama alet sesi yakalayamadı daha çok küçük olduğu için. Cuma günü tekrar gideceğiz bakalım, düne kadar mide bulantım vardı bugün Yok.. biraz telaş yaptım :KK43:

hem karnım hem midem ağrıyor .ayırt edemiyorum yani hangisi:)senin bir haftan kaldı benim daha 9 günüm varrrr
Benimde öyle cnm bazen çok şiddetleniyor , ağlayasım geliyo yani . Önümüzdeki salı göreceğim ,inşallah cnm sende göreceksin sabırlı ol biraz :)

Benimde öyle cnm bazen çok şiddetleniyor , ağlayasım geliyo yani . Önümüzdeki salı göreceğim ,inşallah cnm sende göreceksin sabırlı ol biraz :)
benim etrafımdakiler hamilelikte karın ağrısı bu kadar olmaz ne alaka dediği için korktum,dün kayınvalidemde olmaz dedi.
Demek normal bizim çocuklarda sığamıyor yerlerine:)

benim etrafımdakiler hamilelikte karın ağrısı bu kadar olmaz ne alaka dediği için korktum,dün kayınvalidemde olmaz dedi.
Demek normal bizim çocuklarda sığamıyor yerlerine:)
Amaann onlar ne biliyormuşşş , doktorumla görüştüm ben kanama olmadığı sürece normal ağrıların , yerleşmeye çalışıyor dedi , tabi birde büyüyor artık yavaş yavaş :)

Dokununca ağrıyor üstüne yatınca birde, yüzüstü yatmayı çok severim ben :) Evet cnm
benim şu anda ağrım hariç hiç belirtim yok .sabah hatta baktım midem bulanıyormu diye:) yok oda iyiydi.bakalım artık hayırlısı.kanama olmadığı sürece iyi düşünüyorum.önümüzde daha çokkk uzun bir yol var inşallah.

Merhaba, son adet tarihlerimiz aynı :)
Dr 5. Hafta kalp atışını ekranda gördü ama alet sesi yakalayamadı daha çok küçük olduğu için. Cuma günü tekrar gideceğiz bakalım, düne kadar mide bulantım vardı bugün Yok.. biraz telaş yaptım :KK43:
Hepimiz aynıyız anlaşılan. Ben de 2 güne kadar ağrı sıkıntı falan vardı hep, 2gündür olmayınca korkmaya başlamıştım. Doluluk hissim bile kaybolmuştu sanki. Dün akşam tekrar başladı, üstüne mide bulantıları da tuz biber oldu.
Korkma, vücut gittikçe alışıyormuş. Bu yüzden ilk haftaların sıkıntıları kayboluyomuş. Tekrardan gelir sıkıntılar benimki gibi merak etme.

Hepimiz aynıyız anlaşılan. Ben de 2 güne kadar ağrı sıkıntı falan vardı hep, 2gündür olmayınca korkmaya başlamıştım. Doluluk hissim bile kaybolmuştu sanki. Dün akşam tekrar başladı, üstüne mide bulantıları da tuz biber oldu.
Korkma, vücut gittikçe alışıyormuş. Bu yüzden ilk haftaların sıkıntıları kayboluyomuş. Tekrardan gelir sıkıntılar benimki gibi merak etme.
evet hepimiz kesinlikle aynı telaşları yaşıyoruz.benimde karın ağrılarım ve mide ağrılarım çok.Göğüslerim geçti bulantım hiç yok olmadıda.
sanırım sıkıntı yapıyoruz kendimize durup dururken.

benim şu anda ağrım hariç hiç belirtim yok .sabah hatta baktım midem bulanıyormu diye:) yok oda iyiydi.bakalım artık hayırlısı.kanama olmadığı sürece iyi düşünüyorum.önümüzde daha çokkk uzun bir yol var inşallah.
Aynen cnm , benimde öyle bulantım yok ağrım hariç , başım çok ağrıyor şuanda çokta uykum var :KK43:

X