- 5 Nisan 2014
- 120
- 50
- 41
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.501
Bende var canım sızlıyor ve büyüdüler biraz
Benim doktorum ben israr etmedigim surece alttan bakmiyo hic. Ben israr ettim diye bakti cuma gunu. Bugun ustten gordu. Sesi acmadik zaten cok kucuk kaftalarda acmiyorlar ama ampul gibi yanip sonusunu gorduk. Rabbim hepinize nasip etsin kizlar allahim o pitpitlar hic durmasinCok sevindim canim. Allah hep boyle iyi haberler duymayi nasip etsindarisi basimiza insallah kalp tislarini duyariz. Karindan mi vajinal mi gorundu
MaşaAllah canım, gözün aydın. Peki akıntı için bişey dedi mi. İlaç falan...Kizlar:) sari akintilarim icin doktoru aradim hemen gel dedi inanilmaz korka korka gittim doktora ama bebegimizin kalp atislarini gordum ampul gibi yanip sonuyordu:) allahim nasil sukurler ettim orda rabbim herkese yasatsin o pitpitlar hic susmasin insallah. 6+2 gorunuyor ama doktor 5+6 bile olabilir cok minik dedi.hic onemli degil benim icin gelisiminin minik olmasi.
Sesini duymadik ama ritmik hareketlerini gosterdi doktor kizlar rabbim hepimize nasip etsin insallah kucagimiza almayi cok cok guzel bir duyguuuuu.
Dusuk riskimiz kanama olmadigi surece yok pazartesi isbasi yapbilirsin dedi raporum vardi zaten pazartesiye kdar. İnsallah rabbim bir daha ne kalp durmasi ne kanama yasatmaz bize. Hepimizin melekleri rabbime emanet olsun
Enfeksiyon icin alttan bakmam lazim ama cok sik alttan bakmak iyi degil, kaldiki cuma gunu alttan bakmistik enfeksiyon gorunmuyordu dedi.MaşaAllah canım, gözün aydın. Peki akıntı için bişey dedi mi. İlaç falan...
Bugün bende de akıntı oldu, koyu sarı. hatta sonrasında kasıklarım sızladı.
Şimdi iyiyim çok şükür
Ben de öyle okudum hep. Bir de bir topikte progestanın da sarı akıntı yaptığını söylemişler. Sızlama olunca tedirgin oldum ama neyseki geçti.Enfeksiyon icin alttan bakmam lazim ama cok sik alttan bakmak iyi degil, kaldiki cuma gunu alttan bakmistik enfeksiyon gorunmuyordu dedi.
Zaten su an progestan, folic ve igne kullaniyorsun, o kadar kucuk ki su an yapabilecegimiz baska birsey yok dedi. Bol su ic dinlen akinti bu olabilir gecebilir dedi. Zaten akintim gecti sonra aksam ustu kalmamisti yani. Kan olmadigi surece korkma dedi. Koku da yoktu. Sonra bi kac kisiden daha duydum gebelikte cok oluyormus yani doktorlarin cogu normal karsiliyprmus sanirim rehlikeli bir surum degil
Bak aklima geldi biliyomusun progestan yapmis olabilir mi diye....Ben de öyle okudum hep. Bir de bir topikte progestanın da sarı akıntı yaptığını söylemişler. Sızlama olunca tedirgin oldum ama neyseki geçti.
Rabbim hepimize kolaylık versin
Bnada br sorun yok dedi .Canm sabır etmemz gerk
Benm gün içinde oluyor canm bazı günler daha fazla oluyo dün azdı bugn çok ama hc kusmadm daha sende durm nasıl ??Bulantıların başladımı canım
Daha once kustunmu hic? Ben bu hamileligimde hep bulantilar cektim ama kusmak icin erken sanki daha. Sadece kokular fena yapiyo. Annem yemek yapiyo uhuuuu ben evde kacicak delik ariyorumBenm gün içinde oluyor canm bazı günler daha fazla oluyo dün azdı bugn çok ama hc kusmadm daha sende durm nasıl ??
Benm gün içinde oluyor canm bazı günler daha fazla oluyo dün azdı bugn çok ama hc kusmadm daha sende durm nasıl ??
Allah yardımcımz olsn bn geneki çok değil diyorum daha kötü de olabilirdi yine yemeğimizi yiyebiliyoruz ...Bende de 2 gündür başladı baya bi bulantım var
İkinci gebeligmde kusuyordm canm hep ve yemk yiyemiyordum .. bunda da bulaniyo iki ögürüyorm arada ama kusmadm daha yemkte yiyebiliyorum çok şükür öncekinde mutfağa giremiyordum..3 hafta gecmk bilmedi 8.haftada kurtaj oldm zaten bunda br kaç gün sonra 8 haftalk olacağım çabuk geçti şükür..Daha once kustunmu hic? Ben bu hamileligimde hep bulantilar cektim ama kusmak icin erken sanki daha. Sadece kokular fena yapiyo. Annem yemek yapiyo uhuuuu ben evde kacicak delik ariyorum
Amin canımBenim doktorum ben israr etmedigim surece alttan bakmiyo hic. Ben israr ettim diye bakti cuma gunu. Bugun ustten gordu. Sesi acmadik zaten cok kucuk kaftalarda acmiyorlar ama ampul gibi yanip sonusunu gorduk. Rabbim hepinize nasip etsin kizlar allahim o pitpitlar hic durmasin
Ben nasil kaygilarla gitmistim canim cok zor geciyor bu hamileligim bahsetmistim ama hamdolsun guzel gaberler aldim cok cok dualar edin allaha siginin veriyor karsiligini cok sukurAmin canımben de cuma günü gidicem insallah iyi haberler alirim
çok sevindim hayırlı olsun seninle çok yakınız :) o yüzden banada umut oldu belki bebeğimin kalbini haftaya görürüm diye.Ben nasil kaygilarla gitmistim canim cok zor geciyor bu hamileligim bahsetmistim ama hamdolsun guzel gaberler aldim cok cok dualar edin allaha siginin veriyor karsiligini cok sukur
evet evet ikinci ama sanki ilk gibiyim:) çünkü diğerinde hiç böyle ağrılar falan olmamıştı hatırlamıyorum yada:)aaaa senin ikinci bebekkk , benimki ilk :)
Diğeri kızsa bence bu erkek o zaman :))evet evet ikinci ama sanki ilk gibiyim:) çünkü diğerinde hiç böyle ağrılar falan olmamıştı hatırlamıyorum yada:)
ayy bakalım daha hiç düşünmedim biliyormusun:) ağrım dün gece baya çoktu hep uzandım.bakalım haftaya kadar direnicem doktoruda tekrar tekrar aramak istemedim bu kız deli demesin diye:))Diğeri kızsa bence bu erkek o zaman :))
Demez canım ama normalmiş ağrısının olması , dün benimde çok ağrıdı yapacak bişey yok malesefayy bakalım daha hiç düşünmedim biliyormusun:) ağrım dün gece baya çoktu hep uzandım.bakalım haftaya kadar direnicem doktoruda tekrar tekrar aramak istemedim bu kız deli demesin diye:))