- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.461
Yeni yeni başlıyor cnm , dediğim gibi mutfağa giremeyenler varmışbende çikolata yiyemez oldum.
ben inanın bulantıya razı oldum benim sadece sanki karnımda bir yumru var gibi ve hep ağrıyor.ben şuan mutfağa giremiyorum sürekli bulantım var herşey kötü kokuyor bana bazen canım bir şey istiyo ama midem almıyor napıcam bilmiyorum umarım çok sürmez bu durum.
cuma günü kontrolüm var kızlar 7+2 olucak kalp atışı duyulurmu?
ben inanın bulantıya razı oldum benim sadece sanki karnımda bir yumru var gibi ve hep ağrıyor.
mideye ülser teşhisi konulmuştu 4-5 ay önce , doktor ekmek hamurişi yasak etmişti , şimdi yiyorum sabahları midem berbattt ağrıyorKızlar ya bu mide bulantısı bende de fena başladı sürekli bulaştım var ama iştahımda hiç bişey yok sürekli açım maşallah:)
Teşekkür ederim.Ekledim canim
Himm br hafta gerideyz işte inslh bir sorun çıkmaz ilerde yetisiriz haftamiza :))
Himm br hafta gerideyz işte inslh bir sorun çıkmaz ilerde yetisiriz haftamiza :))
Normal ağrılar onlarrrrrrrbuaralar doktora gidicek olan ve benim gibi karın ağrıları olan varsa bir doktorada danışıp,benide bilgilendirirseniz çok çok sevinirim.
ayın 2.sine kadar bayılmadan durursam inşallah bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicem:)Normal ağrılar onlarrrrrrr
Durursun merak etme benımde ağrılarım çok kötüydü :)ayın 2.sine kadar bayılmadan durursam inşallah bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicem:)
tamam senin izinden gidicem:) aramızda koskoca bir hafta var:)Durursun merak etme benımde ağrılarım çok kötüydü :)
Gel bakalım , mide bulantıları başladı sanırsam benim , senin durumlar ne ?tamam senin izinden gidicem:) aramızda koskoca bir hafta var:)
bende ağrıdan başka hiçbişey yok.Benim ilk kızımda da miğdem en fazla bir iki bulanmıştır.Gel bakalım , mide bulantıları başladı sanırsam benim , senin durumlar ne ?
aaaa senin ikinci bebekkk , benimki ilk :)bende ağrıdan başka hiçbişey yok.Benim ilk kızımda da miğdem en fazla bir iki bulanmıştır.
Sagol canim. Cumaya randevu aldım. O zamana kadar sabretcem mecburCanım hiç üzme kendini inşallah duyacaksın bence vakit kaybetmeden başka bi doktora gir o da baksın için rahatlar..
Bnada br sorun yok dedi .Canm sabır etmemz gerkBende tedirgin oldum doktora sordu. Hiçbi sorun yok o önemli değil dedi inşallah yetişir