2017 EKİM Anne adayları

Duyulması kazımdı dıye dr mu dedı eger dedıyse kesın degıstır zaten o nası bı kelıme yaa duyulmayabılır cok normal her bebek her bunye farklı olusum seklıde farklı ,hepsının kalbı aynı zamanda olusmaya baslıyo evet ama bu aynı gun denek deıl senınkı bnmkınden 2 gun sınra duyulur atıyorum x kısısınınkı 3 gun once . Benım ılk hamılelıgımde 6+1 de gıttım duyulmadı goremedık bıle 6+4 te tekrar gıttım gorduk hatta duyduk bıle sakın stres yapma bebegı etkıleyen en onemlı sey stresss:KK200:
Sorma canim ya simdi akli selim düşünebiliyorum. O an cok uzuldum simdi daha rahatim. Cok tutarsiz konusuyordu. Bir daha tövbe zaten :KK43:

Ya bende bulantı falan yok çok şükür ama canım hiçbir şey istemiyo.. Tuzlu hiç yiyemiyorum tatlıya meylim var.. bir de bişey sormam lazım doktor bize ilk 3 ay ilişki yasak dedi.. tehlike falan yok da sanırım tedbir amaçlı dedi.. aranızda ben gibi olan var mı başka..?

Kızlar merhaba içinizde kalp atışını duyan varmı?
Kaçıncı haftada duydunuz
Doktorum sadece kesenin düzgün yerinin iyi olduğunu söyledi kalp atışı için 9. haftada gel dedi bana biraz geç gibi geldi
Sizin fikriniz ne ?
Bende geçen hafta gittim adetine gore 7 haftalık usg gore 5 haftalık dedi keseyi gösterdi hic bisey söylemedi başka bende başka doktora gidcm

Ya bende bulantı falan yok çok şükür ama canım hiçbir şey istemiyo.. Tuzlu hiç yiyemiyorum tatlıya meylim var.. bir de bişey sormam lazım doktor bize ilk 3 ay ilişki yasak dedi.. tehlike falan yok da sanırım tedbir amaçlı dedi.. aranızda ben gibi olan var mı başka..?
Ben canm yanlz benm tehlikem var gbi . Öncesi 1 disk 1 kurtajim var önlem amaçlı bu kez çok dikkatliz..

Bana doktor bir şey demedi, desydi de ne güzel olurdu bahanem olmuş olurdu :cool: Eşime diyorum bazen kasap et derdine koyun can derdine :KK70:

Clexsan kullanan arkadaşlar ben biraz önce karnımdan yapıyordum bian da gözüm karardı iğneyi tam batırmadan ilacı sıkmışım yarısı gitti zaten ilacın iğne tam batmayınca ama ilaç da toplandı orda acı sancı Yok ama ilaç yayılmadı gibi oldu orda bi sertlik var bişey olur mu ki hastaneye gitsem mi

Clexsan kullanan arkadaşlar ben biraz önce karnımdan yapıyordum bian da gözüm karardı iğneyi tam batırmadan ilacı sıkmışım yarısı gitti zaten ilacın iğne tam batmayınca ama ilaç da toplandı orda acı sancı Yok ama ilaç yayılmadı gibi oldu orda bi sertlik var bişey olur mu ki hastaneye gitsem mi
Gerek yok canm ama başka bir iğne daha yap bnce yarisi boşa gitmiş ilacn.. o sertlikte geçer .

Bana da doktor ilk üç ay ilişki ve yolculuk yasak dedi ki bende de hiç sıkıntı yok herşey yolunda gidiyor çok şükür ama dediğin gibi tedbir amaçlı galiba

Bana da doktor ilk üç ay ilişki ve yolculuk yasak dedi ki bende de hiç sıkıntı yok herşey yolunda gidiyor çok şükür ama dediğin gibi tedbir amaçlı galiba
Yolculuk yasakmıymış ?
Ben bu ara 3000 km falan yaptım sanırım
Doktora sormamıştım oda uyarmadı bu konuda

Merhaba canım ,neden ıstemedın altan bakılmasının hıc bır sakıncası yok bende 6 haftalıkken alttan baktırdım ve kalp atıslarını orada gordum,usten bellı olmamıstı cunku.Hıc bır sakıncası yok bence sıkıntı yapma olur Allahın ıznıyle canım.
Normalde ilk üç ay alttan muayene yapılması iyi bişey değilmiş düşük riskini arttırıyormş benm doktorum söylemişti ve kesinlikle alttan muayene istemiyor

Yolculukta da düşük riski artıyor sanırım.. Şu 3 ay hayırlısıyla bir geçse en önemli Zamanmış.. dişim ağrıyor ve hiçbir şey yapamıyorum doktorlar da 3 ayı bekliyorlar..:KK61:

Kizlar:) sari akintilarim icin doktoru aradim hemen gel dedi inanilmaz korka korka gittim doktora ama bebegimizin kalp atislarini gordum ampul gibi yanip sonuyordu:) allahim nasil sukurler ettim orda rabbim herkese yasatsin o pitpitlar hic susmasin insallah. 6+2 gorunuyor ama doktor 5+6 bile olabilir cok minik dedi.hic onemli degil benim icin gelisiminin minik olmasi.

Sesini duymadik ama ritmik hareketlerini gosterdi doktor kizlar rabbim hepimize nasip etsin insallah kucagimiza almayi cok cok guzel bir duyguuuuu.

Dusuk riskimiz kanama olmadigi surece yok pazartesi isbasi yapbilirsin dedi raporum vardi zaten pazartesiye kdar. İnsallah rabbim bir daha ne kalp durmasi ne kanama yasatmaz bize. Hepimizin melekleri rabbime emanet olsun

Kizlar:) sari akintilarim icin doktoru aradim hemen gel dedi inanilmaz korka korka gittim doktora ama bebegimizin kalp atislarini gordum ampul gibi yanip sonuyordu:) allahim nasil sukurler ettim orda rabbim herkese yasatsin o pitpitlar hic susmasin insallah. 6+2 gorunuyor ama doktor 5+6 bile olabilir cok minik dedi.hic onemli degil benim icin gelisiminin minik olmasi.

Sesini duymadik ama ritmik hareketlerini gosterdi doktor kizlar rabbim hepimize nasip etsin insallah kucagimiza almayi cok cok guzel bir duyguuuuu.

Dusuk riskimiz kanama olmadigi surece yok pazartesi isbasi yapbilirsin dedi raporum vardi zaten pazartesiye kdar. İnsallah rabbim bir daha ne kalp durmasi ne kanama yasatmaz bize. Hepimizin melekleri rabbime emanet olsun
Cok sevindim canim. Allah hep boyle iyi haberler duymayi nasip etsin :anneadayı: darisi basimiza insallah kalp tislarini duyariz. Karindan mi vajinal mi gorundu

X