- 2 Kasım 2016
- 206
- 196
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.401
14 Ocak son sat.İstanbuldayım ben.Buarada düne kadar göğüs ağrılarım çoktu bugün biraz daha hafifledi,şu karnımda bir hafiflesin müthiş olacak.aynen cnm , sen sat ne ? birde nerde oturuyorsun :)
9 ocak benimde sat aramızda 5 gün var . benimde öyleydi bitti cnm :)14 Ocak son sat.İstanbuldayım ben.Buarada düne kadar göğüs ağrılarım çoktu bugün biraz daha hafifledi,şu karnımda bir hafiflesin müthiş olacak.
Canım şimdi geldim hastaneden normal son adete göre 6+2 oluyordu ama uldrason da 5+2 çıktı bebeğin oluşumları başlamış kalp hareketleride başlamış çok şükür ben çok zayıfım o yüzden bu kadar net göründüğünü söyledi biraz kilolu olanlarda daha görülmeye bilirmiş haftaya bida kontrolümüz var o gün herşey daha net olucak inşallahederim tabikide,mutlaka haber bekliyorum.
Tesekkur ederım acıklaman ıcın , benım artık sutten mıdem bulanıyorAyrıca benım doktorum tavuk yememı onermedı cok hormonlu oldugu ıcın. Kahvaltıdada mı ekmek yemıyorsun.Ben kahvaltıda neredeyse hergun bır sımıt yoyorum :)
Canım onlar çok ufaktı biri 3.haftada biri 4. Hafta daydı ama şuan güzel haberlerle geldim sonadete göre 6+2 oluyordu ama doktorum 5+2 olduğunu söyledi içinde çok şükür ki bebek oluşumları görünüyor ve kalp atışalrıda hareketlenmeye başlamış doktorum çok zayıf olduğun için bu kadar net görüyoruz şuan da sesi eğer biraz kilolu olsaydın bunları hiçbirini göremezdik henüz dedi o yüzden içinizi ferah tutun ben çok effam yaptım ama çok şükür iyiyiz
Doktorum cok tuhafti onunla bag kuramadim ve guvenmedim ondan istemedim cuma gidecegim doktor cok iyi eskiden gitmistim. O ne dese yapicamMerhaba canım ,neden ıstemedın altan bakılmasının hıc bır sakıncası yok bende 6 haftalıkken alttan baktırdım ve kalp atıslarını orada gordum,usten bellı olmamıstı cunku.Hıc bır sakıncası yok bence sıkıntı yapma olur Allahın ıznıyle canım.
süper haber.Allahım sağlıkla nasip eder inşallah.Darısı başımıza.Seninde karın ağrıların oluyormuydu?Canım şimdi geldim hastaneden normal son adete göre 6+2 oluyordu ama uldrason da 5+2 çıktı bebeğin oluşumları başlamış kalp hareketleride başlamış çok şükür ben çok zayıfım o yüzden bu kadar net göründüğünü söyledi biraz kilolu olanlarda daha görülmeye bilirmiş haftaya bida kontrolümüz var o gün herşey daha net olucak inşallah
Doktorum cok tuhafti onunla bag kuramadim ve guvenmedim ondan istemedim cuma gidecegim doktor cok iyi eskiden gitmistim. O ne dese yapicam
Cok sevindim canim. Karindan mi baktiCanım şimdi geldim hastaneden normal son adete göre 6+2 oluyordu ama uldrason da 5+2 çıktı bebeğin oluşumları başlamış kalp hareketleride başlamış çok şükür ben çok zayıfım o yüzden bu kadar net göründüğünü söyledi biraz kilolu olanlarda daha görülmeye bilirmiş haftaya bida kontrolümüz var o gün herşey daha net olucak inşallah
Canım hiç üzülme bende şimdi geldim benim de duyulmadı sadece hareketlenme görüldü oda herkes de görülmezmiş ben zayıf olduğum için şanslıymışım benim de senle aynı normalde ama uldrasonda 5+2 çıktı ve herşey çok normal dediBen bugun gittim doktora kalp atisi duyulmadi. Ama doktorumu degistircem sanirim. ozel hastane olmasina ragmen ultrason aleti bozuk gibiydi. Cok ağladim 6+2yim duyulmasi lazimdi dedi.
Süt içemiyorsan ayran içebilirsin. Ya da kefir daha besleyici olur.Ekmek hiç yemiyorum. Taze balık bulabilirsen tavuktan daha iyi olur. Köy tavuğu aldığım için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Tesekkur ederım acıklaman ıcın , benım artık sutten mıdem bulanıyorAyrıca benım doktorum tavuk yememı onermedı cok hormonlu oldugu ıcın. Kahvaltıdada mı ekmek yemıyorsun.Ben kahvaltıda neredeyse hergun bır sımıt yoyorum :)
Dilek aramızda 1 gün var kafamı karıştırdın sen benim ya :)Canım hiç üzülme bende şimdi geldim benim de duyulmadı sadece hareketlenme görüldü oda herkes de görülmezmiş ben zayıf olduğum için şanslıymışım benim de senle aynı normalde ama uldrasonda 5+2 çıktı ve herşey çok normal dedi
Evet canım karından bakıldı pırıltılar göründü bunlar bebeğin oluşumu şuan dediCok sevindim canim. Karindan mi bakti
Canım doktor dedi ki son adet tarihini baz alarak tahmini hafta söyleriz ama yumurtlama adet uzunluğuna göre değişiyor ve 2 hafta sonra yumurtlandıgı için herşey çok normal dedi geriden gelmesi söz konusu bile değil dediDilek aramızda 1 gün var kafamı karıştırdın sen benim ya :)
Bebek de gozukmuyor dedi ama dedigim gibi ultrson aleti hurda gibiydi. Hatta bi kere gitmistim kese gozukmuyir dedi ertesi gun baska doktora gittim kese gayet duzgun dedi. Bi daha da bu doktora gitmemCanım hiç üzülme bende şimdi geldim benim de duyulmadı sadece hareketlenme görüldü oda herkes de görülmezmiş ben zayıf olduğum için şanslıymışım benim de senle aynı normalde ama uldrasonda 5+2 çıktı ve herşey çok normal dedi
benimki kaç hafta o zaman ayın 14 ü 4+5 di en sonCanım doktor dedi ki son adet tarihini baz alarak tahmini hafta söyleriz ama yumurtlama adet uzunluğuna göre değişiyor ve 2 hafta sonra yumurtlandıgı için herşey çok normal dedi geriden gelmesi söz konusu bile değil dedi
Ayyy canım cok sevındım masallah kuzuya Allah saglıkla sıhatle kucagına almayı nasıp etsın ,beslemene dıkka et mumkun oldugunca anı hareketlerden kacın ınsallah bısey olmaz .Allahım hepımızınkını nazarlardan korusun ıns:)
inşallah canım benim hepinizden bu olumlu haberleri alalım biran önce mutluluktan karnımda kelebekler uçuşuyorAyyy canım cok sevındım masallah kuzuya Allah saglıkla sıhatle kucagına almayı nasıp etsın ,beslemene dıkka et mumkun oldugunca anı hareketlerden kacın ınsallah bısey olmaz .Allahım hepımızınkını nazarlardan korusun ıns:)
İnşallah canım benim dün sabaha kadar karın ağrım vardı dün bi uyandım sanki hamile değilmişim gibi agrı sancı hiç bişey kalmamış göğüs acısıda geçmiş bişey olduğunu düşünmüştüm doğrusu ağlamaktan dün her yerim de ucuk çıktı o tedirginlikle gittik doktora koşa koşa bugün ve doktor rahim hızlı alıştığı için agrıların kesilmiş ama bu bidaha agrımıyacıgı anlamına gelmez dedi bugünde Benin bacaklarım çok halsiz 5 dk dan fazla ayakta kalamıyorum bacaklarımın canı kesiliyor sanki doktor buda gördüğümüz bir hamilelik olgusu dedi ve öle eve geldik rahimin gelişimiyle alakalıymış yani karın agrısı içini ferah tut ben gibi stres yapma kendinesüper haber.Allahım sağlıkla nasip eder inşallah.Darısı başımıza.Seninde karın ağrıların oluyormuydu?
Benim son adet 8 ocak senin kaçbenimki kaç hafta o zaman ayın 14 ü 4+5 di en son