2017 EKİM Anne adayları

Kızlar bende şu anda 6+4 um Bi sebepten dolayı şehir dışına çıkmam gerekiyo ve gideceğim yer 7 saatlik yol kendi arabamizla gidicez acaba seyehat sakıncalı midir?

ederim tabikide,mutlaka haber bekliyorum.
Canım şimdi geldim hastaneden normal son adete göre 6+2 oluyordu ama uldrason da 5+2 çıktı bebeğin oluşumları başlamış kalp hareketleride başlamış çok şükür ben çok zayıfım o yüzden bu kadar net göründüğünü söyledi biraz kilolu olanlarda daha görülmeye bilirmiş haftaya bida kontrolümüz var o gün herşey daha net olucak inşallah

Ayyy canım cok sevındım masallah kuzuya Allah saglıkla sıhatle kucagına almayı nasıp etsın ,beslemene dıkka et mumkun oldugunca anı hareketlerden kacın ınsallah bısey olmaz .Allahım hepımızınkını nazarlardan korusun ıns:)

Doktorum cok tuhafti onunla bag kuramadim ve guvenmedim ondan istemedim cuma gidecegim doktor cok iyi eskiden gitmistim. O ne dese yapicam

süper haber.Allahım sağlıkla nasip eder inşallah.Darısı başımıza.Seninde karın ağrıların oluyormuydu?

Doktorum cok tuhafti onunla bag kuramadim ve guvenmedim ondan istemedim cuma gidecegim doktor cok iyi eskiden gitmistim. O ne dese yapicam

Haklısın canım ısınamadıgın doktora gıtme ozaman ,ııcın rahat edecekse degıstır.Ama canını sıkma bebeısıne yanlısmasın ınsallah goruceksın Allahın ıznıyle ,Rabbım sızlere bagıslasın:)

Cok sevindim canim. Karindan mi bakti

Ben bugun gittim doktora kalp atisi duyulmadi. Ama doktorumu degistircem sanirim. ozel hastane olmasina ragmen ultrason aleti bozuk gibiydi. Cok ağladim 6+2yim duyulmasi lazimdi dedi.
Canım hiç üzülme bende şimdi geldim benim de duyulmadı sadece hareketlenme görüldü oda herkes de görülmezmiş ben zayıf olduğum için şanslıymışım benim de senle aynı normalde ama uldrasonda 5+2 çıktı ve herşey çok normal dedi

Süt içemiyorsan ayran içebilirsin. Ya da kefir daha besleyici olur.Ekmek hiç yemiyorum. Taze balık bulabilirsen tavuktan daha iyi olur. Köy tavuğu aldığım için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Dilek aramızda 1 gün var kafamı karıştırdın sen benim ya :)

Dilek aramızda 1 gün var kafamı karıştırdın sen benim ya :)
Canım doktor dedi ki son adet tarihini baz alarak tahmini hafta söyleriz ama yumurtlama adet uzunluğuna göre değişiyor ve 2 hafta sonra yumurtlandıgı için herşey çok normal dedi geriden gelmesi söz konusu bile değil dedi

Bebek de gozukmuyor dedi ama dedigim gibi ultrson aleti hurda gibiydi. Hatta bi kere gitmistim kese gozukmuyir dedi ertesi gun baska doktora gittim kese gayet duzgun dedi. Bi daha da bu doktora gitmem

benimki kaç hafta o zaman ayın 14 ü 4+5 di en son

inşallah canım benim hepinizden bu olumlu haberleri alalım biran önce mutluluktan karnımda kelebekler uçuşuyor

süper haber.Allahım sağlıkla nasip eder inşallah.Darısı başımıza.Seninde karın ağrıların oluyormuydu?
İnşallah canım benim dün sabaha kadar karın ağrım vardı dün bi uyandım sanki hamile değilmişim gibi agrı sancı hiç bişey kalmamış göğüs acısıda geçmiş bişey olduğunu düşünmüştüm doğrusu ağlamaktan dün her yerim de ucuk çıktı o tedirginlikle gittik doktora koşa koşa bugün ve doktor rahim hızlı alıştığı için agrıların kesilmiş ama bu bidaha agrımıyacıgı anlamına gelmez dedi bugünde Benin bacaklarım çok halsiz 5 dk dan fazla ayakta kalamıyorum bacaklarımın canı kesiliyor sanki doktor buda gördüğümüz bir hamilelik olgusu dedi ve öle eve geldik rahimin gelişimiyle alakalıymış yani karın agrısı içini ferah tut ben gibi stres yapma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…