2017 EKİM Anne adayları

Kızlar aile hekimimde gerekli testler yapıldı bugün aldım sonuçları herşey normal beta hcg değerime de bakmışlar 672 çıkmış :)

Aynen işte bende seviniyodum , dün mantı yaptım 3 kaşık yedim daha yiyemedim , midem bulantı iğrendim yiyemedim yani

Ben bugun gittim doktora kalp atisi duyulmadi. Ama doktorumu degistircem sanirim. ozel hastane olmasina ragmen ultrason aleti bozuk gibiydi. Cok ağladim 6+2yim duyulmasi lazimdi dedi.
Duyulması kazımdı dıye dr mu dedı eger dedıyse kesın degıstır zaten o nası bı kelıme yaa duyulmayabılır cok normal her bebek her bunye farklı olusum seklıde farklı ,hepsının kalbı aynı zamanda olusmaya baslıyo evet ama bu aynı gun denek deıl senınkı bnmkınden 2 gun sınra duyulur atıyorum x kısısınınkı 3 gun once . Benım ılk hamılelıgımde 6+1 de gıttım duyulmadı goremedık bıle 6+4 te tekrar gıttım gorduk hatta duyduk bıle sakın stres yapma bebegı etkıleyen en onemlı sey stresss

stressiz olan varmı:) ben şöyle rahat rahat bir hamilelik geçirem demiştim kendime ama daha 5 haftalıkken ağrılardan neler düşünür oldum:)

Canım bende de baştan beri var o akıntı. Koku ve kaşıntı yoksa korkma. Ben hamile olduğumu bilmeden enfeksiyon mu diye doktora gitmiştim normal dedi doktor bana.
Bende bu hamileligimde sari akintiyla ogrendim hatta sogan kuru yaptim bu enfeksiyon nerden geldi diye takilmisti kafama sonra gebeligi ogrenince doktora sormayi da unuttum kac gunlerdir yoktu bugun tekrar baslayinca yogun sekilde cok korktum doktorumu aradim aksam gel bakalim dedi

Sarı akıntı bendede oldu korkulcak bişeymiymiş ki cnm ?

Aynen işte bende seviniyodum , dün mantı yaptım 3 kaşık yedim daha yiyemedim , midem bulantı iğrendim yiyemedim yani
Canım bende yiyemedim İnan şuan ama benimki miğdemle alakalı değil mantı el yapıymıdı yapan iyi yapamamış tadını sevmedim başka bir menüye geçiş yaptım

Haftaya 28 inde cnm benımde aynıyız zaten hemen hemen :) daha duymadım işte
Bende 27 sinde gideceğim tekrar bakalım inşallah güzelce duyup geliriz bu arada sen gördün mü bebeği benim ultrosana göre 10 Ekim gözüküyor şimdilik doğum tarihi ama bence bu daha çok değişir gibi geliyor

Değişirmiş cnm her zaman bakalım sakin olda sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…