2017 EKİM Anne adayları

İnşallah canım benim dün sabaha kadar karın ağrım vardı dün bi uyandım sanki hamile değilmişim gibi agrı sancı hiç bişey kalmamış göğüs acısıda geçmiş bişey olduğunu düşünmüştüm doğrusu ağlamaktan dün her yerim de ucuk çıktı o tedirginlikle gittik doktora koşa koşa bugün ve doktor rahim hızlı alıştığı için agrıların kesilmiş ama bu bidaha agrımıyacıgı anlamına gelmez dedi bugünde Benin bacaklarım çok halsiz 5 dk dan fazla ayakta kalamıyorum bacaklarımın canı kesiliyor sanki doktor buda gördüğümüz bir hamilelik olgusu dedi ve öle eve geldik rahimin gelişimiyle alakalıymış yani karın agrısı içini ferah tut ben gibi stres yapma kendine
aynen bende öyleyim çok stres yaptım .Ağrılar sanki birşey olduda başladı gibi düşündüm çünkü hiç geçmeyen ve çok kesin ağrılar.İnşallah bende haftaya güzel haberler ile gelirim.

inşallah canım benim hepinizden bu olumlu haberleri alalım biran önce mutluluktan karnımda kelebekler uçuşuyor

Tesekkeurler canım Amınnnnn ,ınanıyorum Allahın ızınıyle hepımız kucagımıza alıcaz ve ay ay burada neler yapıcagımızı paylasıcaz guzl dusunelım guzel olsun:)

Benim de 8 ocak ben 32 günde bir adet oluyordum o yüzden normal dedi bana ama belki senin ki farklıdır hiç belli de olmaz ne zaman gideceksin sen doktora
30 günde bir oluyorum bende cnm ,28 şubat gideceğim kalp atışları için , eşinlemi gittin sen bundan önceki muayaneye filan

aynen bende öyleyim çok stres yaptım .Ağrılar sanki birşey olduda başladı gibi düşündüm çünkü hiç geçmeyen ve çok kesin ağrılar.İnşallah bende haftaya güzel haberler ile gelirim.
İnşallah canım benim vücut yapısıyla da çok alakası var ben çok pimpirikliyim en ufak şeyde ertesi gün hastaneye gidiyorum ayrıca ben iki hastanede muayene oluyorum biri özel biri devlet ikiside hamile kalmam için tedavi uygulayan doktorlar

30 günde bir oluyorum bende cnm ,28 şubat gideceğim kalp atışları için , eşinlemi gittin sen bundan önceki muayaneye filan
Canım bugün ilk defa eşimle gittik çok heyecanlıydı devlet te normalde odaya eş almıyorlar ama benim doktorum alırım eşin gelirse demişti orda da kontrol perşembe ona da eşimle gidicem

Ben bugun gittim doktora kalp atisi duyulmadi. Ama doktorumu degistircem sanirim. ozel hastane olmasina ragmen ultrason aleti bozuk gibiydi. Cok ağladim 6+2yim duyulmasi lazimdi dedi.
Canım hiç üzme kendini inşallah duyacaksın bence vakit kaybetmeden başka bi doktora gir o da baksın için rahatlar..

Ya kızlar saçlarım çabuk yağlanmaya başladı. Sizde de var mı ? Şu kaşık ağrılarım bazen acayip geriyor beni. Dünden beri de ağlama huyum da eklendi.
Dün misafirlerim vardı, kimsenin haberi yok daha. Şansıms da dün misafirler için bir kaç şey taşıma/ kaldırma mecburiyetinde kaldım.
Dün tansiyonum da biraz düşmüştü, ardından yine kaşık ağrılarım başladı. Misafir gittikten sonra hemen etrafı toparlayıp uzandım. Eşim akşam eve gelince anlattım olan bitenleri, o da haliyle kızıp "misafir falan gelmesin, millet ile mi uğraşacaksın, insanlar da bi alem" dedi. Tabii misafir gelmesin olayına "saçmalama, bilmiyorlar durumu. Bilerek taşıtmadılar ya" diye uyardım. Neyse, yarın ilk düzgün doktor kontrolüm var.
Bakalım bu sefer ultrasonda bir şey görünecek mi :KK68:

anladım cnm haftaya gitsen görecektin belki , sende yemeklerden iğrenme oluyormu peki
İnanmıcaksın ama çok şükür maşallah bana ben hiç hamile gibi değilim löp löp ne bulursam yiyorum affetmiyorum yani arada alt tarafta zonklama var oda gün içinde 2 die 3 tür ama doktorum bugün bu kadar sevinme miğde bulantın başlaya da bilir dedi

Bu arada benim gibi demir eksikliği ve üşüme sıkıntısı yaşayanlara yeşil mercimek yemeğini (ama yoğurtsuz yenmeliymiş) tavsiye edebilirim. Kanseri atlatmış arkadaşım bana önerdi ve hastan olduğu dönem çok faydasını da gördüğünü belirtti.

arkadaşlar merhaba

bende 5+3 günlük hamileyim.Doğumumuz 21 Ekim gözüküyor.Ultrasonda gördük bebeğimizi haftaya kalp atışı için gidicez.Arkadaşlar benim gibi karın ağrısı olan varmı?Benim hiç geçmeyen gaz sancısı gibi karın ağrılarım oluyor.
benim de 5+2 henüz ultrasonda görmedim perşembe günü gideceğiz... ara ara adet ağrısına benzeyen ama uzun sürmeyen ağrım ve gaz sorunum var benim de ...

X