- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.421
9 ocak cnm :)Benim son adet 8 ocak senin kaç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 ocak cnm :)Benim son adet 8 ocak senin kaç
aynen bende öyleyim çok stres yaptım .Ağrılar sanki birşey olduda başladı gibi düşündüm çünkü hiç geçmeyen ve çok kesin ağrılar.İnşallah bende haftaya güzel haberler ile gelirim.İnşallah canım benim dün sabaha kadar karın ağrım vardı dün bi uyandım sanki hamile değilmişim gibi agrı sancı hiç bişey kalmamış göğüs acısıda geçmiş bişey olduğunu düşünmüştüm doğrusu ağlamaktan dün her yerim de ucuk çıktı o tedirginlikle gittik doktora koşa koşa bugün ve doktor rahim hızlı alıştığı için agrıların kesilmiş ama bu bidaha agrımıyacıgı anlamına gelmez dedi bugünde Benin bacaklarım çok halsiz 5 dk dan fazla ayakta kalamıyorum bacaklarımın canı kesiliyor sanki doktor buda gördüğümüz bir hamilelik olgusu dedi ve öle eve geldik rahimin gelişimiyle alakalıymış yani karın agrısı içini ferah tut ben gibi stres yapma kendine
inşallah canım benim hepinizden bu olumlu haberleri alalım biran önce mutluluktan karnımda kelebekler uçuşuyor
Benim de 8 ocak ben 32 günde bir adet oluyordum o yüzden normal dedi bana ama belki senin ki farklıdır hiç belli de olmaz ne zaman gideceksin sen doktora9 ocak cnm :)
30 günde bir oluyorum bende cnm ,28 şubat gideceğim kalp atışları için , eşinlemi gittin sen bundan önceki muayaneye filanBenim de 8 ocak ben 32 günde bir adet oluyordum o yüzden normal dedi bana ama belki senin ki farklıdır hiç belli de olmaz ne zaman gideceksin sen doktora
İnşallah canım benim vücut yapısıyla da çok alakası var ben çok pimpirikliyim en ufak şeyde ertesi gün hastaneye gidiyorum ayrıca ben iki hastanede muayene oluyorum biri özel biri devlet ikiside hamile kalmam için tedavi uygulayan doktorlaraynen bende öyleyim çok stres yaptım .Ağrılar sanki birşey olduda başladı gibi düşündüm çünkü hiç geçmeyen ve çok kesin ağrılar.İnşallah bende haftaya güzel haberler ile gelirim.
Canım bugün ilk defa eşimle gittik çok heyecanlıydı devlet te normalde odaya eş almıyorlar ama benim doktorum alırım eşin gelirse demişti orda da kontrol perşembe ona da eşimle gidicem30 günde bir oluyorum bende cnm ,28 şubat gideceğim kalp atışları için , eşinlemi gittin sen bundan önceki muayaneye filan
Canım hiç üzme kendini inşallah duyacaksın bence vakit kaybetmeden başka bi doktora gir o da baksın için rahatlar..Ben bugun gittim doktora kalp atisi duyulmadi. Ama doktorumu degistircem sanirim. ozel hastane olmasina ragmen ultrason aleti bozuk gibiydi. Cok ağladim 6+2yim duyulmasi lazimdi dedi.
Bana bugün ki doktor haftaya bugün gel kalp atışı için dedi bugün sadece hareketlenme gözlendi30 günde bir oluyorum bende cnm ,28 şubat gideceğim kalp atışları için , eşinlemi gittin sen bundan önceki muayaneye filan
Kesinlikle canım stresi bi bırakmalıyız hepimiz biran önceTesekkeurler canım Amınnnnn ,ınanıyorum Allahın ızınıyle hepımız kucagımıza alıcaz ve ay ay burada neler yapıcagımızı paylasıcaz guzl dusunelım guzel olsun:)
ayyy hareketmi etti yani :)Bana bugün ki doktor haftaya bugün gel kalp atışı için dedi bugün sadece hareketlenme gözlendi
Teşekkür ederim :)Canım ben gecen hafta yaptırdım valla cunku mecbur kaldım dayanamadım, 6+5 haftallıkken.Suanda bır sorun yok canım ama tabı sakıncalımı onu bılmıyrum,sen en ıyısı doktoruna danıs.
Senin de benle aynı çıkar gibi geliyor canım bana aşagı yukarı ama tabi yine de belli olmaz30 günde bir oluyorum bende cnm ,28 şubat gideceğim kalp atışları için , eşinlemi gittin sen bundan önceki muayaneye filan
aynen bende öyleyim çok stres yaptım .Ağrılar sanki birşey olduda başladı gibi düşündüm çünkü hiç geçmeyen ve çok kesin ağrılar.İnşallah bende haftaya güzel haberler ile gelirim.[/QUOTE
İnşallah canım hepiniz dualarım dasınız
Yok canım hareket olarak sadece kalp damar hareketi göründü ben çok net göremedim ama doktorum olduğunu söylediayyy hareketmi etti yani :)
anladım cnm haftaya gitsen görecektin belki , sende yemeklerden iğrenme oluyormu pekiYok canım hareket olarak sadece kalp damar hareketi göründü ben çok net göremedim ama doktorum olduğunu söyledi
İnanmıcaksın ama çok şükür maşallah bana ben hiç hamile gibi değilim löp löp ne bulursam yiyorum affetmiyorum yani arada alt tarafta zonklama var oda gün içinde 2 die 3 tür ama doktorum bugün bu kadar sevinme miğde bulantın başlaya da bilir dedianladım cnm haftaya gitsen görecektin belki , sende yemeklerden iğrenme oluyormu peki
benim de 5+2 henüz ultrasonda görmedim perşembe günü gideceğiz... ara ara adet ağrısına benzeyen ama uzun sürmeyen ağrım ve gaz sorunum var benim de ...arkadaşlar merhaba
bende 5+3 günlük hamileyim.Doğumumuz 21 Ekim gözüküyor.Ultrasonda gördük bebeğimizi haftaya kalp atışı için gidicez.Arkadaşlar benim gibi karın ağrısı olan varmı?Benim hiç geçmeyen gaz sancısı gibi karın ağrılarım oluyor.