- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.221
Benimde tikali burnum ama deniz suyuyla açıyorum. Birde karbonatli suyu denesen
Senin baya yoğun oluyor canım benim bu kadar değildi ama yine de inşallah düzelir sağlına biran önce kavuşursun
Allah yardımcın olsun canım ya bebiş için de içini ferah tut :)çok sağol canım benim desteğiniz bile yeter. Çünkü çok kafaya taktım bu durumu psikolojim bozuldu iyiceuykumda nefessiz kalıp boğulacağımı sanıyorum
Bence sen oraya birsey sıktıkca buyuyor olma olasılığı da var. Uyarıyorsun çunku. Ne yapilabilinir acaba diye dusunuyorum, aklima birsey gelirse yazarimAh ah açılsa keşke.. Bugün nasorinse alacağım deniz suyu ve karbonat varmış içeriğinde. İnşallah iyi gelir. Benim tıkanıklık etler büyüdüğü için oluyor. Çok tuhaf değil mi?
Yok canım kan tahlili yapmadı bu sefer belki yapar bilmiyorumSağol canm sna kan tahlili yaptimi doktorun bnden aldılar 6 7 tüp kadr ankaraya gidecekmiş neden acaba hormonlar ve vitaminler burda bakılacak diğerleri ankaraya gidecek dedi ama ne icn bunlar demedm heyecandan..
Allah yardımcın olsun canım ya bebiş için de içini ferah tut :)
Özel hastanyr verdim suan tahlili doktorun sekreteri 1 hafta sonra sonucu arayp öğrenebilirsiniz dedi. doktor da 2 hafta sonra gel bakarz dedi zatn canm .Aslında bir cok laboratuvar online sonuclari veriyor. Sen nerede yaptirttin bunları
Bence sen oraya birsey sıktıkca buyuyor olma olasılığı da var. Uyarıyorsun çunku. Ne yapilabilinir acaba diye dusunuyorum, aklima birsey gelirse yazarim
Özel hastanyr verdim suan tahlili doktorun sekreteri 1 hafta sonra sonucu arayp öğrenebilirsiniz dedi. doktor da 2 hafta sonra gel bakarz dedi zatn canm .
Belkide canm.Yok canım kan tahlili yapmadı bu sefer belki yapar bilmiyorum
Bir çok hastanenin online ogrenme sistemi var o yuzden demistim. Telefonla ogrenirsin artik. Ben dayanamadigim icin surekli acar bakarimÖzel hastanyr verdim suan tahlili doktorun sekreteri 1 hafta sonra sonucu arayp öğrenebilirsiniz dedi. doktor da 2 hafta sonra gel bakarz dedi zatn canm .
He canm pardon anlamamsim dediğini online sitesine girmiyorlarms çok saçma geldi banada hastaneyi çok sevemedm doktorum iyi bırakmak istemiyorum o yüzden.Bir çok hastanenin online ogrenme sistemi var o yuzden demistim. Telefonla ogrenirsin artik. Ben dayanamadigim icin surekli acar bakarim
Allah bağışlasın miniklerimizi benim ilk olacak inş :)Amin canım çok sağol onunla avunuyorum işte miniğim iyi olsun evde de bir miniğim daha var neşem benim herşeyim :)
Zanam ultrason görüntüsünü atsana sende merk ettm.Allah bağışlasın miniklerimizi benim ilk olacak inş :)
Deneyeyim canımZanam ultrason görüntüsünü atsana sende merk ettm.
Ben eşimle gidiyorum o heyecanı beraber yaşamak güzel oluyor :)onun için randevuları hep Cumartesi gününe alıyorumKızlar bişey sorcam kalp atışını duymak için eşinizlemi gittiniz yoksa tekmi ? Genelde tekmi gidersiniz sürekli eşinizlemi ?