2017 EKİM Anne adayları

Benimde tikali burnum ama deniz suyuyla açıyorum. Birde karbonatli suyu denesen

Ah ah açılsa keşke.. Bugün nasorinse alacağım deniz suyu ve karbonat varmış içeriğinde. İnşallah iyi gelir. Benim tıkanıklık etler büyüdüğü için oluyor. Çok tuhaf değil mi?

Ah ah açılsa keşke.. Bugün nasorinse alacağım deniz suyu ve karbonat varmış içeriğinde. İnşallah iyi gelir. Benim tıkanıklık etler büyüdüğü için oluyor. Çok tuhaf değil mi?
Bence sen oraya birsey sıktıkca buyuyor olma olasılığı da var. Uyarıyorsun çunku. Ne yapilabilinir acaba diye dusunuyorum, aklima birsey gelirse yazarim

Sağol canm sna kan tahlili yaptimi doktorun bnden aldılar 6 7 tüp kadr ankaraya gidecekmiş neden acaba hormonlar ve vitaminler burda bakılacak diğerleri ankaraya gidecek dedi ama ne icn bunlar demedm heyecandan..
Yok canım kan tahlili yapmadı bu sefer belki yapar bilmiyorum

Bir çok hastanenin online ogrenme sistemi var o yuzden demistim. Telefonla ogrenirsin artik. Ben dayanamadigim icin surekli acar bakarim
He canm pardon anlamamsim dediğini online sitesine girmiyorlarms çok saçma geldi banada hastaneyi çok sevemedm doktorum iyi bırakmak istemiyorum o yüzden.

D Deligonul783 eltim de senin gibi oldu gebeliğinde. Bir çok doktora gitti ve en son bitki ve toza karşı alerjinin arttığı teşhisi kondu. Gözlerinden sürekli yaş geliyodu artık çok kötüydü.
Evdeki saksı bitkilerini ve halıları kaldırttı biraz rahatladı

IMG-20170211-WA0000.jpeg
IMG-20170211-WA0000.jpeg

Kızlar bişey sorcam kalp atışını duymak için eşinizlemi gittiniz yoksa tekmi ? Genelde tekmi gidersiniz sürekli eşinizlemi ?

X