2017 EKİM Anne adayları

Merhaba 6 haftalık hamileyim. 2 haftadır grip geçiriyorum. Bağışıklık sistemim zayıflamış ve birde bugün öğrendim ki kırmızı göz hastalığı kapmışım. Grip için ilaç kullanmadım. Fakat şu an gözüm icin damla kullanmak zorundayım. Benim gibi peşpeşe hastalık geçirenler neler önerirsiniz.
Piskolojik olarak zorlanıyorum, gözü aynı durumda olan var mı?
Şimdiden teşekkürler...
Merhaba canım bende bi saat önce göz bebeğimin etrafnın kan toplanmış gibi kızardığını gördüm ama sadece sol gözümde var inş geçer belki telefona baktığım içindr grip olmadım şükür dikkat et ama sende zaten halsizlik falan oluyor bide hasta olunca hepten bitkin oluyoruz geçmiş olsun

Merhaba canım bende bi saat önce göz bebeğimin etrafnın kan toplanmış gibi kızardığını gördüm ama sadece sol gözümde var inş geçer belki telefona baktığım içindr grip olmadım şükür dikkat et ama sende zaten halsizlik falan oluyor bide hasta olunca hepten bitkin oluyoruz geçmiş olsun
Korkmayın ama yrn kızarıklık devam ederse doktora başvurun. Salgın varmış. Benim iltihaplı gözlerim bakalım nasıl geçecek...

Amin canm Rabbim hayırlı olanı versin . Bn hisleri çok kuvvetli br insan değilim eşimin hisleri çok kuvvetli o kız istiyor ama erkek olur bence diyor onun dedikleri olur geneli bakacaz inslh gorelm de br o haftaları :)

Canım şöyle bir araştırma yapılmış. Erkek sperm 1 gün, kız sperm 3 gün yaşıyormuş. Eğer yumurtlama günün ve eşinle korunmasız olan gün aynı gün ya da 1 er gün araylaysa erkek olurmuş. Ben bu yüzden benim kızım olabileceğini düşünüyorum. Bizim korunmasız 9.gün oldu ve yumurtlamam sanırım 12.gün oldu. Erkek spermler genelde bı kadar yaşamazmış. Oğlum da tam yumurtlama günümde olmuştu. Erkek spermler daha hızlı olurmuş. Hadi burdan herkes tahmin yapsın :-)

Merhaba 6 haftalık hamileyim. 2 haftadır grip geçiriyorum. Bağışıklık sistemim zayıflamış ve birde bugün öğrendim ki kırmızı göz hastalığı kapmışım. Grip için ilaç kullanmadım. Fakat şu an gözüm icin damla kullanmak zorundayım. Benim gibi peşpeşe hastalık geçirenler neler önerirsiniz.
Piskolojik olarak zorlanıyorum, gözü aynı durumda olan var mı?
Şimdiden teşekkürler...

Çok geçmiş olsun öncelikle.. Erken haftalarda nurofen falan önermiyorlar. Doğal şeyler tüketmek lazım. Ben de şu an ağır bir şekilde grip geçiriyorum. Boğazım şiş kulağıma vuruyor. Burnum sürekli tıkalı.. Ve gribal enfeksiyona vücudum alerjik reaksiyon gösteriyor burun etlerim şişiyor ve hiçbi şekilde nefes alamıyorum uyuyamıyorum. Deniz suyu da zaten hiç açmıyor. Doktorlar ilaç vermiyor. Deliricem. Uyku nedir unuttum. Otrivine kullanıyorum çok bunalınca. Bence bunun yanında göz damlası daha zararsızdır. Grip için zencefil, tarçın, ıhlamur, bal,limon ve bol sıvı tüketmelisin.
Ben şu an psikolojik olarak çöktüm. Akşam olmasın istiyorum çünkü sabahlıyorum uyuyamıyorum. Herkeste var bir problem ama napalım mecbur katlanıyoruz. Bir de 2 yaşında oğlum var ilgi alaka bekleyen. Birbirimize destek olacağız artık bu süreçte.

Canım şöyle bir araştırma yapılmış. Erkek sperm 1 gün, kız sperm 3 gün yaşıyormuş. Eğer yumurtlama günün ve eşinle korunmasız olan gün aynı gün ya da 1 er gün araylaysa erkek olurmuş. Ben bu yüzden benim kızım olabileceğini düşünüyorum. Bizim korunmasız 9.gün oldu ve yumurtlamam sanırım 12.gün oldu. Erkek spermler genelde bı kadar yaşamazmış. Oğlum da tam yumurtlama günümde olmuştu. Erkek spermler daha hızlı olurmuş. Hadi burdan herkes tahmin yapsın :-)
Aynı şeyi bende okudum bizde 16sina gece ilişki oldu 17.gun yumurtlamam oldu o gün ilişki olmadi ayin18inde tekrar ilişki oldu hangisinin spermiyle kalmış oluyorum bu durumda ve bebis kız mı olur erkek mi tahmini

Çok geçmiş olsun öncelikle.. Erken haftalarda nurofen falan önermiyorlar. Doğal şeyler tüketmek lazım. Ben de şu an ağır bir şekilde grip geçiriyorum. Boğazım şiş kulağıma vuruyor. Burnum sürekli tıkalı.. Ve gribal enfeksiyona vücudum alerjik reaksiyon gösteriyor burun etlerim şişiyor ve hiçbi şekilde nefes alamıyorum uyuyamıyorum. Deniz suyu da zaten hiç açmıyor. Doktorlar ilaç vermiyor. Deliricem. Uyku nedir unuttum. Otrivine kullanıyorum çok bunalınca. Bence bunun yanında göz damlası daha zararsızdır. Grip için zencefil, tarçın, ıhlamur, bal,limon ve bol sıvı tüketmelisin.
Ben şu an psikolojik olarak çöktüm. Akşam olmasın istiyorum çünkü sabahlıyorum uyuyamıyorum. Herkeste var bir problem ama napalım mecbur katlanıyoruz. Bir de 2 yaşında oğlum var ilgi alaka bekleyen. Birbirimize destek olacağız artık bu süreçte.
Kullandığım göz damlaları bebekler için olanlardan, 2 farklı kadın doğumcuya sordum bir zararı olmaz dedi. Bende öyle umuyorum...
Yalnız bir ilacın bebeğe etki edip etmemesi etken maddesinin nerede kana karıştığıyla ilgili.

Regl ağrısı gibi ama daha içten bi ağrı yani , 7/24 ağrıyor bu ne böyle ben anlamadım

Canım bende de vardı yeni geçti. Rahim büyüyor alışmaya çalışıyor ondan olurmuş. Eğer lekelenme yoksa korkma. Benim ciddi ağrım vardı hiçbişi yapamayacak kadardı kasılıyordum.

Canım bende de vardı yeni geçti. Rahim büyüyor alışmaya çalışıyor ondan olurmuş. Eğer lekelenme yoksa korkma. Benim ciddi ağrım vardı hiçbişi yapamayacak kadardı kasılıyordum.
İşte benimde öyle , çok fazla ayakta kalamıyorum , bi iş yapıyorum sanki 5 saat temizlik yapılmış hissi oluyor. Lekelenme kanama vs. yok akıntı var sadece oda normalmiş zaten

Güzel anneler günaydın
Ne dicem size başından beri çok şükür hiç miğde bulantım olmadı ama karnım ve kasıklarım agrı yapıyordu hatta karnım ara ara acıyordu bugün hiç biri kalmamış sanki normal eski gümlerimden biri rahim alışınca belirtiler kesiliyor mu acaba

Günaydınlar bu arada :)

Kızlar yaaa benim derdime bir çare söyleyin kafayı yemek üzereyim. Bende alerjik burun eti büyümesi var. Otrivine den başkası açmıyor. Şu anda da gribim daha beter oldu. Hamilelikten önce doktorum demişti ki seninki gripteki mikroba karşı bir takım alerjik reaksiyon demişti. Gerçekten de öyle. Tamam yine tıkanıyordum ama grip olunca burun içi hepten şişti hiç nefes alamıyorum kafayı yicem. Gece olacak diye ödüm kopuyor çünkü uyuyamıyorum :KK43: malum ilaçta vermiyorlar. Şimdi kendim tuzlu su yaptım ama açmıyor :KK43: önerileriniz var mı? Ciddi anlamda psikolojim bozuldu. Uyurken boğuluyorum sanıyorum.

Bir de mide bulantım yok 2 gündür korkmaya başladım. Kalp atışı mı durdu diye korkuyorum :KK43: oğlumda hep vardı bulantı hatta kusma. Acaba hastalığıma kafayı taktım diye mi böyle oldu bilemiyorum bi el atın nolur..

X