- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.121
Canm bulantilar genelde 12 yda 14.haftalarda bitiyo9.10.2017 goruluyor benim de.Rabbim nasip ederse. Bulantilarim gecmedi hala.... ::'(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm bulantilar genelde 12 yda 14.haftalarda bitiyo9.10.2017 goruluyor benim de.Rabbim nasip ederse. Bulantilarim gecmedi hala.... ::'(
Gecsin diye bekliyorum. Gunde sadece bir ogun o da az bisey yiyebiliyorum. Onlar da cok gaz yapiyo agri oluyor.Cok halsizim. Bes dakika yurusem yoruluyom.Canm bulantilar genelde 12 yda 14.haftalarda bitiyo
Yemedigin surece öyle olur canm benm bulantm çok yok sükur ki iki gündür tavan yaptı ama canımın istediği şeyleri yiyebiliyoum en azından bulanıyor migdem o zamndaki yatıyorum öyle limon yiyorum tuzlayp çok olursa rahatlatıyor. Birde ayva çok çok iyi geliyor sindirim sisteminede çok faydalı dene bir istersen.Gecsin diye bekliyorum. Gunde sadece bir ogun o da az bisey yiyebiliyorum. Onlar da cok gaz yapiyo agri oluyor.Cok halsizim. Bes dakika yurusem yoruluyom.
Sagolasin bilgiler icin. Denerim belki.. InsAllah bugunler geride kalır. Saglikla kavusuruz hepimiz...Yemedigin surece öyle olur canm benm bulantm çok yok sükur ki iki gündür tavan yaptı ama canımın istediği şeyleri yiyebiliyoum en azından bulanıyor migdem o zamndaki yatıyorum öyle limon yiyorum tuzlayp çok olursa rahatlatıyor. Birde ayva çok çok iyi geliyor sindirim sisteminede çok faydalı dene bir istersen.
İnslh canm zamn çabucak geçsn inslh. 14. Haftayı görürsk rahatlarız.Sagolasin bilgiler icin. Denerim belki.. InsAllah bugunler geride kalır. Saglikla kavusuruz hepimiz...
Canım bende de vardı. Canım hiç bişey istemiyordu ama farkettim ki yemek yemedikçe midem daha çok bulanıyor. Zor da olsa beslenme düzeni koydum kendime. Ara öğünler yap kendine, kuruyemiş meyve falan. Bir de eğer vitamin hapı falan alıyorsan onlar da bulantı yapıyor, gece yatarken alıyorum ben. Gaz için çözüm yok maalesef ama üşüttüğüm an o gaz kasıklarıma vuruyor.Gecsin diye bekliyorum. Gunde sadece bir ogun o da az bisey yiyebiliyorum. Onlar da cok gaz yapiyo agri oluyor.Cok halsizim. Bes dakika yurusem yoruluyom.
İlk bebişin mi canım ?Amin canm Rabbim hayırlı olanı versin . Bn hisleri çok kuvvetli br insan değilim eşimin hisleri çok kuvvetli o kız istiyor ama erkek olur bence diyor onun dedikleri olur geneli bakacaz inslh gorelm de br o haftaları :)
İlk bebis olacak inslh canm :)İlk bebişin mi canım ?
Benimde ilk olacak çok heycanlıyımİlk bebis olacak inslh canm :)
Benmde aynı gün görünüyor canım iki gündür benimde bulantım çok var çubuk kraker yiyorum bnde biraz iyi geliyor9.10.2017 goruluyor benim de.Rabbim nasip ederse. Bulantilarim gecmedi hala.... ::'(
Ekledim canimBeni de ekleyebilirsiniz . 9/10/2017
Çok şükür morarmadı canım karından sürekli yapmayın dedi bana hemşire bacak kol falan dönüşümlü yap sürekli demişti ama kol da hiç acımıyor İnan ama morarıyor benim iğne yerleri hep belliSıkıntı olmaz morarmazsa yavaş yavaş alisirsin deriyi tutuyorsun ya alttan damara ve organa denk gelmesi çok zor 6.aya kadr göbekten yapan var karindaki o gerginliğe ragmn . Bakalım biz ne zamana kadr yapabilecegz bnm eltm 7.aydan sonra kolundan yaptırmıştı ama bn kolumdan yaptiramam çok korkuyorum ordan herl eşim kalçadan yapar :)
Ben erkek hissediyorum aslında rüyamda görmüştüm bi oğlum olmuştu onun etkisinden olabilir :)Kizlaaaarrrr.. cinsiyet tahmini olan varmı?? Yani hissettiğinz brsey :))
Oylemi dedi bna hiç demedi doktor yarn soraym bari. Sağol canm bir soraym öyleyse eşim koldanda yaparÇok şükür morarmadı canım karından sürekli yapmayın dedi bana hemşire bacak kol falan dönüşümlü yap sürekli demişti ama kol da hiç acımıyor İnan ama morarıyor benim iğne yerleri hep belli
Bnde hamile olduğumu öğrenmeden br hafta önce erkek olduğunu gördüm ama tersi çıkar diye düşünüyorum hayırlısı canm hakkımızda beklemek çok heyecanlı yarn kalp atışı için gidiyorum hafif idrarında yanma var sorn yaratmadan gidip söyleyeyimBen erkek hissediyorum aslında rüyamda görmüştüm bi oğlum olmuştu onun etkisinden olabilir :)
Yarın güzel haberlerle gelirsin inş canım :)benim de hafif yanma var canım yaBnde hamile olduğumu öğrenmeden br hafta önce erkek olduğunu gördüm ama tersi çıkar diye düşünüyorum hayırlısı canm hakkımızda beklemek çok heyecanlı yarn kalp atışı için gidiyorum hafif idrarında yanma var sorn yaratmadan gidip söyleyeyim
Çok gidiyoruz ya ondan oluyor sanırım hamilelikte cok çabuk olurmuş . Bakalm bna ne diyecek ilaç verir mi acaba.Yarın güzel haberlerle gelirsin inş canım :)benim de hafif yanma var canım ya