2017 EKİM Anne adayları

Gecsin diye bekliyorum. Gunde sadece bir ogun o da az bisey yiyebiliyorum. Onlar da cok gaz yapiyo agri oluyor.Cok halsizim. Bes dakika yurusem yoruluyom.
Yemedigin surece öyle olur canm benm bulantm çok yok sükur ki iki gündür tavan yaptı ama canımın istediği şeyleri yiyebiliyoum en azından bulanıyor migdem o zamndaki yatıyorum öyle limon yiyorum tuzlayp çok olursa rahatlatıyor. Birde ayva çok çok iyi geliyor sindirim sisteminede çok faydalı dene bir istersen.

Yemedigin surece öyle olur canm benm bulantm çok yok sükur ki iki gündür tavan yaptı ama canımın istediği şeyleri yiyebiliyoum en azından bulanıyor migdem o zamndaki yatıyorum öyle limon yiyorum tuzlayp çok olursa rahatlatıyor. Birde ayva çok çok iyi geliyor sindirim sisteminede çok faydalı dene bir istersen.
Sagolasin bilgiler icin. Denerim belki.. InsAllah bugunler geride kalır. Saglikla kavusuruz hepimiz...

Gecsin diye bekliyorum. Gunde sadece bir ogun o da az bisey yiyebiliyorum. Onlar da cok gaz yapiyo agri oluyor.Cok halsizim. Bes dakika yurusem yoruluyom.
Canım bende de vardı. Canım hiç bişey istemiyordu ama farkettim ki yemek yemedikçe midem daha çok bulanıyor. Zor da olsa beslenme düzeni koydum kendime. Ara öğünler yap kendine, kuruyemiş meyve falan. Bir de eğer vitamin hapı falan alıyorsan onlar da bulantı yapıyor, gece yatarken alıyorum ben. Gaz için çözüm yok maalesef ama üşüttüğüm an o gaz kasıklarıma vuruyor.
Bulantıya ayva çok çok iyi geliyor. Bir dilimi bile yetiyor
Rabbim hepimize kolay gebelik ve Doğum nasip etsin sağlıkla hayırla evlatlarımızı kucaklayalım inşaAllah

Sıkıntı olmaz morarmazsa yavaş yavaş alisirsin deriyi tutuyorsun ya alttan damara ve organa denk gelmesi çok zor 6.aya kadr göbekten yapan var karindaki o gerginliğe ragmn . Bakalım biz ne zamana kadr yapabilecegz bnm eltm 7.aydan sonra kolundan yaptırmıştı ama bn kolumdan yaptiramam çok korkuyorum ordan herl eşim kalçadan yapar :)
Çok şükür morarmadı canım karından sürekli yapmayın dedi bana hemşire bacak kol falan dönüşümlü yap sürekli demişti ama kol da hiç acımıyor İnan ama morarıyor benim iğne yerleri hep belli

Çok şükür morarmadı canım karından sürekli yapmayın dedi bana hemşire bacak kol falan dönüşümlü yap sürekli demişti ama kol da hiç acımıyor İnan ama morarıyor benim iğne yerleri hep belli
Oylemi dedi bna hiç demedi doktor yarn soraym bari. Sağol canm bir soraym öyleyse eşim koldanda yapar

Merhaba 6 haftalık hamileyim. 2 haftadır grip geçiriyorum. Bağışıklık sistemim zayıflamış ve birde bugün öğrendim ki kırmızı göz hastalığı kapmışım. Grip için ilaç kullanmadım. Fakat şu an gözüm icin damla kullanmak zorundayım. Benim gibi peşpeşe hastalık geçirenler neler önerirsiniz.
Piskolojik olarak zorlanıyorum, gözü aynı durumda olan var mı?
Şimdiden teşekkürler...

Ben erkek hissediyorum aslında rüyamda görmüştüm bi oğlum olmuştu onun etkisinden olabilir :)
Bnde hamile olduğumu öğrenmeden br hafta önce erkek olduğunu gördüm ama tersi çıkar diye düşünüyorum hayırlısı canm hakkımızda beklemek çok heyecanlı yarn kalp atışı için gidiyorum hafif idrarında yanma var sorn yaratmadan gidip söyleyeyim

Bende bu aksam ilk ignemi yaptim kendime:) rabbim hayirlisiyla insallah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder...

Cinsiyet konusunda bilmiyom ama icimden kiz geciyo:) annemde hep kizina felan deyip duruyo ayyyyy kiz dedim diyo sonra, hatta gorumcemin tipini felan sordu nasildir ona benzer dedi ve bilincsiz yapiyo kesinlikle:) bakalim goruruz insallah saglikli sihatli olsun da rabbimden baska istegim yok

Bnde hamile olduğumu öğrenmeden br hafta önce erkek olduğunu gördüm ama tersi çıkar diye düşünüyorum hayırlısı canm hakkımızda beklemek çok heyecanlı yarn kalp atışı için gidiyorum hafif idrarında yanma var sorn yaratmadan gidip söyleyeyim
Yarın güzel haberlerle gelirsin inş canım :)benim de hafif yanma var canım ya

X