2017 EKİM Anne adayları

Kizlar kontrolden geldik simdi. Kesemdeki kanama gitmis, doktorum kalp atisinin oldugunu ama cok minik oldugunu soyledi bana gostermeye calisti hatta icin rahat etsin dedi alttan da gosterdi ama ben secemedim haftaya daha net gormemiz lazim dedi.

Dusuk riskim devam ediyor, clexan 0.4 e basladik doktor aspirine devam edelim dedi ama ben korkuyorum aspirin kullanmaktan dedim. İcin rahat edecekse igneye gecelim dedi.

5+4 gibi dedi ama cikti vermedi bugun. Bebek 2:42 mm mis kizlar sizce normalmi?
Gözün aydin canım

Güzel bir pazargünü hepinize. Kac günden beri yazamadım. Hatırlayan varsa ben kontole gittiğimde kese ve bebek göründü kalb atışları yoktu henüz ama erken dölenme olmuş dedi. Bu hafta doktorum yok bi daki perşembe randevum ozamana kadar içimde ki enişeyle yaşamaya devam edecem iki hafta var daha. Ara sıra içim bulanıyor kokulara karşı hasaasızm ama aşırı değil iyim oğluma bakıyorum işe gidiyorum ev işi filan. Kimse hamile olabileçeğimden şüphelenmiyor :)

Bakalım yarın ki ruhsal durumuma bağlı belki iş yerine söylerim hamile olduğumu ennnn kortuğum mevzu. Bi bunu hal edeyim gerisi kolay inşallah

Canım ya iğnemi kendim yaptım karnımdan ama galiba biraz yatay girdi iğne bi sıkıntı olur mu ki
Sıkıntı olmaz morarmazsa yavaş yavaş alisirsin deriyi tutuyorsun ya alttan damara ve organa denk gelmesi çok zor 6.aya kadr göbekten yapan var karindaki o gerginliğe ragmn . Bakalım biz ne zamana kadr yapabilecegz bnm eltm 7.aydan sonra kolundan yaptırmıştı ama bn kolumdan yaptiramam çok korkuyorum ordan herl eşim kalçadan yapar :)

Güzel bir pazargünü hepinize. Kac günden beri yazamadım. Hatırlayan varsa ben kontole gittiğimde kese ve bebek göründü kalb atışları yoktu henüz ama erken dölenme olmuş dedi. Bu hafta doktorum yok bi daki perşembe randevum ozamana kadar içimde ki enişeyle yaşamaya devam edecem iki hafta var daha. Ara sıra içim bulanıyor kokulara karşı hasaasızm ama aşırı değil iyim oğluma bakıyorum işe gidiyorum ev işi filan. Kimse hamile olabileçeğimden şüphelenmiyor :)

Bakalım yarın ki ruhsal durumuma bağlı belki iş yerine söylerim hamile olduğumu ennnn kortuğum mevzu. Bi bunu hal edeyim gerisi kolay inşallah

Beklemek en zoru gerçekten.. Geç olsun güç olmasın inşallah güzel haberler alırsın. Oğlun kaç yaşında? Benim de bir oğlum var. 2.yi bekliyoruz :) bu arada mide bulantısı olması embriyo gelişimine kalp atışı olmasına işarettir öyle derler genelde :)

• Beğen
Reactions: fmk
Kızlar hepinize Merhaba

Bugün bat günüm beta hcg 4019 çıktı. Cuma günü kontrolum var tahminim o gün hcg 25000 civarında olacak keseyi ve bebeği gorebilirmiyim bir de ben bu hcg degerlerindeki hafta bilgilerine ne kadar guvenmeliyim eğer cuma günü 25000 çıkarsa 6 haftalik mi oluyorum?

Sen hissediyorsun galiba canım sen söyle ilk :) benim bir oğlum var bir de kızım olursa güzel olur. Erkekse de sağlıkla gelsin yeter.
Çokta hissedemiyorum ama galiba kız. :KK66: Bnde erkek ağır basıyor sanki ama çok farkda yok ilk çocuk heyecan var epey sadece :)

Aaa, bunu bilmiyordum. Bilgilendirme için teşekkürler canım.

Kızlar siz beslenmeyi ne yaptınız ? Ben biraz araştırıp, her türlü çaydan olduğunca uzak durmaya karar verdim. Belki arada sırada 1-2 ince belli siyah çay. Şu an su, maden suyu ve sütten oluşuyor sıvılarım. Çok da susuyorum şu son 2 günden beri. Sizde durum nasıl ?
Bendede ayni sekilde çok su icerdim ama bu zamanlard daha çok su icmeye basladim. Maden suyu oldum olasi sevmem içmemde canim. Cay sabahlari 1 bardak genelde . Çok ağrım var benim şu aralar

Bendede ayni sekilde çok su icerdim ama bu zamanlard daha çok su icmeye basladim. Maden suyu oldum olasi sevmem içmemde canim. Cay sabahlari 1 bardak genelde . Çok ağrım var benim şu aralar
Benim de ağrılarım var dun daha kotuydum de bugun biraz daha iyiyim. Ara ara regl agrisi gibi bir vuruyor aklim cikiyor gercekten.

Ben kız bebiş hissediyorum :KK200:ama hayırlısı rabbim sağlıklısını versin
Amin canm Rabbim hayırlı olanı versin . Bn hisleri çok kuvvetli br insan değilim eşimin hisleri çok kuvvetli o kız istiyor ama erkek olur bence diyor onun dedikleri olur geneli bakacaz inslh gorelm de br o haftaları :)

X