2017 EKİM Anne adayları

Güzel anneler günaydın
Ne dicem size başından beri çok şükür hiç miğde bulantım olmadı ama karnım ve kasıklarım agrı yapıyordu hatta karnım ara ara acıyordu bugün hiç biri kalmamış sanki normal eski gümlerimden biri rahim alışınca belirtiler kesiliyor mu acaba

Maşallah canım alışıyor artık vücut. Bende de ağrı kalmadı. Çok yorulunca oluyor nadiren. Ama benim bulantım geçti ondan korkuyorum ya iyi midir miniğim :KK43: şu an sanki hafif var gibi ama o kadar çoktu ki yemek yiyemiyordum.

İşte benimde öyle , çok fazla ayakta kalamıyorum , bi iş yapıyorum sanki 5 saat temizlik yapılmış hissi oluyor. Lekelenme kanama vs. yok akıntı var sadece oda normalmiş zaten

Benim de öyleydi canım ben de hep dinleniyordum. 7 hafta dolduktan sonra geçti.

Günaydınlar bu arada :)

Kızlar yaaa benim derdime bir çare söyleyin kafayı yemek üzereyim. Bende alerjik burun eti büyümesi var. Otrivine den başkası açmıyor. Şu anda da gribim daha beter oldu. Hamilelikten önce doktorum demişti ki seninki gripteki mikroba karşı bir takım alerjik reaksiyon demişti. Gerçekten de öyle. Tamam yine tıkanıyordum ama grip olunca burun içi hepten şişti hiç nefes alamıyorum kafayı yicem. Gece olacak diye ödüm kopuyor çünkü uyuyamıyorum :KK43: malum ilaçta vermiyorlar. Şimdi kendim tuzlu su yaptım ama açmıyor :KK43: önerileriniz var mı? Ciddi anlamda psikolojim bozuldu. Uyurken boğuluyorum sanıyorum.

Bir de mide bulantım yok 2 gündür korkmaya başladım. Kalp atışı mı durdu diye korkuyorum :KK43: oğlumda hep vardı bulantı hatta kusma. Acaba hastalığıma kafayı taktım diye mi böyle oldu bilemiyorum bi el atın nolur..
Ben de tuzlu suyu biliyorum ya başka da bilgim yok keşke yardımcı olabilseydim çok geçmiş olsun , mide bulantısı için de hep olmaz bende de bazen var bazen yok annem geçen benim hiç mide bulantım olmadı ablam hamile onun hiç olmamış diyor kime Çektin sen :)korkutma kendini inş bebişin iyidir bazılarının hiçç mide bulantısı olmaz

Maşallah canım alışıyor artık vücut. Bende de ağrı kalmadı. Çok yorulunca oluyor nadiren. Ama benim bulantım geçti ondan korkuyorum ya iyi midir miniğim :KK43: şu an sanki hafif var gibi ama o kadar çoktu ki yemek yiyemiyordum.
Ayy inşallah canım ya ben de kendim için sen gibi tedirginim çok stres altına giriyorum en azından kalp atısını bi duysam içim biraz daha rahatlıyacak
Ayrıca senin yazını okuyordum şimdi senin kullandığın sprey burun için sigara kadar bi bagımlılık yapıyormuş vücut sürekli onu istiyormuş Bi ara bende fıs elimde geziyordum bi kaç doktordan ve eczacıdan uyarı aldım bıraktım okyanus suyu yada tuzlu su dene canım olduğu kadar zararlı bi spreymiş çünkü seninki 4 günden fazla önermiyorlar

Ayrıca inşallah miniğin çok sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın belki de annesine üzülmüştür artık bitmiştir miğde bulantıların doktor kontrolün var mı yakınlar da

Beklemek en zoru gerçekten.. Geç olsun güç olmasın inşallah güzel haberler alırsın. Oğlun kaç yaşında? Benim de bir oğlum var. 2.yi bekliyoruz :) bu arada mide bulantısı olması embriyo gelişimine kalp atışı olmasına işarettir öyle derler genelde :)

Günaydin, oglum 5 yasinda. ilk hamilelikte inan bukadar telas yapmamistim.

D Deligonul783 hamile değilim ama bi oneride bulunayim :) bende agir alerjik rinit var. Otrivine veya iliadin spreylerine bağımlı yaşıyordum. Sikmazsam asla nefes alamiyordum. Ama bi sure sonra sprey kullanınca bile açılmıyor, care degil yani devamli kullanmak.
Asla vazgecmeyin,tuzlu su,karbonatli su,bir sure zorlanacaksiniz ama sonra burnunuzun iç yapısı normale döndükce rahatlayacaksiniz.
Bir de,bu sprey siselerine papatya çayı koyup sikabilirsiniz,cok dua edersiniz bana,cok rahatlatiyor

Ya ben bugün çok bitkinim. Hiç mecalim yok. Dün gece 10 dan beri uyuyorum sadece 2kez namaza kalktım ama hiç uyumamış gibiyim.
Ağrılar bende de kalmadı, endişelenmeye başlamıştım. Nadiren batma oluyor.
Kalp atışları duran bebekleri duydukça ödüm kopuyor. Allahım bize o acıyı yaşatmasın, yaşayanlara da sabır versin. Çok zor

X