- 7 Şubat 2017
- 8
- 6
- 43
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.041
hoşgeldin :)Bu arada benıde eklermısınız lısteye:) 20.10.2017 beklenen tarıh
Hosbuldumm:))hoşgeldin :)
Gözün aydınKızlar gittim dr 5+3 günlükmüşüz herşey normal dedi haftaya kalp atışı haftaya inşallah.
İnşanllah öyledir canım çok zor şeyler geçirdim o yüzden çok tedirgin oluyorum ve çok biliyor olmak hiç iyi deilmiş onu anladımTedırgın olma herkesın bunyesı farklı oldugu gıbı beneklerın gelısımıde farklı ben ılk oglumda 6+4te duymustum 6+1 de gıttıgımde yoktu cok normal duyamaman:)
İnşallah canım valla daha hiç yapılırken hiç bakamadım bile hep koldan yaptırdım Ama bugün karnımdan yaptırmayı düşünüyorum hem göreyim hem öğreneyim diye inşallahÖğrenirsin ya bnde çok korkuyordm ama başkası yapınca daha çok agriyormus o kendim yapınca anladm. :) İnslh sende alisirsin.
Çok sağol canım benimGözün aydın
Yok cnm ultrason :) ayın 13 ünde beta 4100 olmuş öyle gördü :) İnş. cnm
Kızlar yarin doktor kontrolum var. Kalp atisi icin haftaya gel demişti ama erken mi diye endiseleniyorum simdi de
Ekledim canim hoşgeldin aramıza
Saliya erteledim doktora gitme işini. Garanti olsun cunku bugun daha 5+6yimDuyulabiliyo bu zamanlarda :)
Ekledim isteyenleri
Ekledim isteyenleri
seninki geç döllenme canım , o yüzden gözükmüyor bide beta 60 70 çıkmış daha imkansız gözükmesi zaten , en az 1700 olması lazımmış , 2 hafta sonra çoktan olur cnm görürsün keseyi , ondan sonraki 2 haftada kalp atışı inş.Benim de senin gibi sat 9 ocak, ama sanırım benim geç döllenme, çünkü 13ünde idrar testinde çok silik ikinci çizgi çıktı. 14. kan testinde hcg 68,52 (özel hastane) / 70(sağlık ocağı) çıktı ve ultrasonda hiç bir şey görünmedi. Senin değerler maşallah daha yüksek
Şu an 5+5 gözüküyorum, ama daha 3.-4. haftadaymışım.
Haftaya randevum var, umarım bir şey görünür
Kızlar şu kaşık ağrıları bazen çok sinir ediyor beni. İlk başta tedirgin oldum kanamam mı gelecek diye, ama araştırınca rahatladım.
Benim şu an ki derdim çok üşüyorum. Zaten demir eksikliği var, sabahları pekmeze başladım.
Bir de dün anormal bir şekilde gazım vardı
Hamile olduğumu öğrenmeden bir kaç gün önce canım ciğer çekmişti durup dururken, iyi ki yemedim, içindeki Vitamin A miktarı gebeler için sakıncalıymış.
Ebe 3 ayı bitirmeden hamileyim deme dedi. Ben de zaten ilk 3 ayı atlatınca arkadaşlarıma söylerim diyordum. Ama ebe uzuuuunnn uzuunnn ilk aylardaki düşük yapmak normal, dert etme dedikçe ben daha çok stres yaptım.
Şimdi de tam sevinemiyorum, ultrasonda da görünmedi ya bide çok yeni diye. Umarım haftaya güzel sonuçlar çıkar, şu an iyi gidiyoruz
Bu arada dün bir makale okudum. 10 - 13 haftalık hamile olan kadınların değerlerini araştırmışlar ve kız çocuğu bekleyen kadınlarda oğlan çocuğu bekleyenlere göre daha yüksek hcg oranı çıkıyormuş. Hatta bundan dolayı oğlu olacak kadının idrar testinde hamileliği daha geç belli oluyormuş, kız çocuğu bekleyen hamilenin testine göre.
Sanırım ikiz bekleyenlerin de daha yüksek çıkıyor. Tabii hiç belli olmaz, ama enteresan geldi bana.
Kol daha çok acıyor canm karindan yap bence inslh öğrenirsin mecbr katlanicaz 9ay;(İnşallah canım valla daha hiç yapılırken hiç bakamadım bile hep koldan yaptırdım Ama bugün karnımdan yaptırmayı düşünüyorum hem göreyim hem öğreneyim diye inşallah
Ekledim canim hoşgeldin aramıza
Ekledm listede varsınız ama neden gözükmüyor anlamadım bende gözüküyorsunuzBen de yazmıştım ekler misin diye. Ama gözükmüyor bende :)
seninki geç döllenme canım , o yüzden gözükmüyor bide beta 60 70 çıkmış daha imkansız gözükmesi zaten , en az 1700 olması lazımmış , 2 hafta sonra çoktan olur cnm görürsün keseyi , ondan sonraki 2 haftada kalp atışı inş.