2017 EKİM Anne adayları

Tedırgın olma herkesın bunyesı farklı oldugu gıbı beneklerın gelısımıde farklı ben ılk oglumda 6+4te duymustum 6+1 de gıttıgımde yoktu cok normal duyamaman:)
İnşanllah öyledir canım çok zor şeyler geçirdim o yüzden çok tedirgin oluyorum ve çok biliyor olmak hiç iyi deilmiş onu anladım

Öğrenirsin ya bnde çok korkuyordm ama başkası yapınca daha çok agriyormus o kendim yapınca anladm. :) İnslh sende alisirsin.
İnşallah canım valla daha hiç yapılırken hiç bakamadım bile hep koldan yaptırdım Ama bugün karnımdan yaptırmayı düşünüyorum hem göreyim hem öğreneyim diye inşallah

Yok cnm ultrason :) ayın 13 ünde beta 4100 olmuş öyle gördü :) İnş. cnm

Benim de senin gibi sat 9 ocak, ama sanırım benim geç döllenme, çünkü 13ünde idrar testinde çok silik ikinci çizgi çıktı. 14. kan testinde hcg 68,52 (özel hastane) / 70(sağlık ocağı) çıktı ve ultrasonda hiç bir şey görünmedi. Senin değerler maşallah daha yüksek
Şu an 5+5 gözüküyorum, ama daha 3.-4. haftadaymışım.
Haftaya randevum var, umarım bir şey görünür

Kızlar şu kaşık ağrıları bazen çok sinir ediyor beni. İlk başta tedirgin oldum kanamam mı gelecek diye, ama araştırınca rahatladım.
Benim şu an ki derdim çok üşüyorum. Zaten demir eksikliği var, sabahları pekmeze başladım.
Bir de dün anormal bir şekilde gazım vardı

Hamile olduğumu öğrenmeden bir kaç gün önce canım ciğer çekmişti durup dururken, iyi ki yemedim, içindeki Vitamin A miktarı gebeler için sakıncalıymış.

Ebe 3 ayı bitirmeden hamileyim deme dedi. Ben de zaten ilk 3 ayı atlatınca arkadaşlarıma söylerim diyordum. Ama ebe uzuuuunnn uzuunnn ilk aylardaki düşük yapmak normal, dert etme dedikçe ben daha çok stres yaptım.
Şimdi de tam sevinemiyorum, ultrasonda da görünmedi ya bide çok yeni diye. Umarım haftaya güzel sonuçlar çıkar, şu an iyi gidiyoruz

Bu arada dün bir makale okudum. 10 - 13 haftalık hamile olan kadınların değerlerini araştırmışlar ve kız çocuğu bekleyen kadınlarda oğlan çocuğu bekleyenlere göre daha yüksek hcg oranı çıkıyormuş. Hatta bundan dolayı oğlu olacak kadının idrar testinde hamileliği daha geç belli oluyormuş, kız çocuğu bekleyen hamilenin testine göre.
Sanırım ikiz bekleyenlerin de daha yüksek çıkıyor. Tabii hiç belli olmaz, ama enteresan geldi bana.

Ben 3+4 te öğrendim. Şimdi 6+6. gündeyim . Bir süre söylemeyelim dedik ama bu zamana ancak dayanabildik. Ailelerimize bugün söyledik ve sabahtan beri bir duygu seli hakim.
Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin, sağlıkla hayırla büyütelim inşaAllah
Rabbim endişe edecek şeyler çıkarmasın karşımıza. Kolay hamilelik ve doğumlar nasip etsin inşaALLAH

seninki geç döllenme canım , o yüzden gözükmüyor bide beta 60 70 çıkmış daha imkansız gözükmesi zaten , en az 1700 olması lazımmış , 2 hafta sonra çoktan olur cnm görürsün keseyi , ondan sonraki 2 haftada kalp atışı inş.

Aaa, bunu bilmiyordum. Bilgilendirme için teşekkürler canım.

Kızlar siz beslenmeyi ne yaptınız ? Ben biraz araştırıp, her türlü çaydan olduğunca uzak durmaya karar verdim. Belki arada sırada 1-2 ince belli siyah çay. Şu an su, maden suyu ve sütten oluşuyor sıvılarım. Çok da susuyorum şu son 2 günden beri. Sizde durum nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…