2017 EKİM Anne adayları

Ayy, gözün aydın canım. Çok sevindim. Bebişin boyu konusunda hiç bilgim yok, ama doktor rahat ol dediyse sıkıntı yoktur bence. İnşaAllah daha da iyi olur. İyi beslen soluna yat.
Soluma yatmaktan turuldum zaten. Dusuk riskinde en onemli faktor stresmis, hic stres yapmamaya karar verdim...

İgneler epey kalcalarimi ve bacaklarimi agritti, biraz o sikinti veriyo ama yapacsk bisey yok tabiki... evladim icin hersey deger

Canım ya Nası kalp atışı var ben senden 1 hafta öndeyim bugün gittim Yok doktor normal dedi ama şuan bi tedirgin oldum

Canim sakin panikleme, ben gecen gebeligimde 7+5 te gormustum kalp atisini. Gec dollenme olabilir mi seninki? Sata gore mi hesapliyor doktorun keseye gore mi?
Bana hiç öle şeyler söylemiyor ki sadece her seferinde son adet kaçtı diyor tamam bebek bile görünmüyor içinde daha çok erken haftaya dedi özele mi gitsem acaba bide

Bana hiç öle şeyler söylemiyor ki sadece her seferinde son adet kaçtı diyor tamam bebek bile görünmüyor içinde daha çok erken haftaya dedi özele mi gitsem acaba bide
Benim sat a gore bebegim 8 haftalik filn:) ama sat a gore hesaplamiyoruz biz tabiki kese boyutuna gore hesapliyoruz bi de ben sansliyim ki esimle birlikte olsugum tarihi biliyorum o tarihten hesapliyoruz doktorumla. Ama korkma hele sata goreyse....

Benim sat a gore bebegim 8 haftalik filn:) ama sat a gore hesaplamiyoruz biz tabiki kese boyutuna gore hesapliyoruz bi de ben sansliyim ki esimle birlikte olsugum tarihi biliyorum o tarihten hesapliyoruz doktorumla. Ama korkma hele sata goreyse....
Ay inşallah ya valla kalp atışını duyamadan ben kalpten gitçem
Bide bugün akşam saatlerinde sol kaşığımın üstüne bi sancı girdi bıçak saplanır gibi ayağa kalkıp yürüyemedim 10 dk sürdü acıdan maf oldum ağla ağla sonra hemen doktoru aradık yumurtlamış olabilirsin dedi ağrın geçince esinle birlikte olun dedi Nası birşey bu bn anlamadım

Tobe tobe, hamilesin, yumurtlamis olabilirsin esinle hirlikte olun mu dedi doktor?

Canım çok tatlı galiba iğne çok ufak ama yinede batıramıyorum inşallah ya ben öğrencem yada evi Taşıcaz hastanenin karsısına yoksa hergün git gel batıcaz :)
Öğrenirsin ya bnde çok korkuyordm ama başkası yapınca daha çok agriyormus o kendim yapınca anladm. :) İnslh sende alisirsin.

Günaydın kızlar,
Bizde Sat a göre 6+5 olsak da dr p.tesı daha yeni gördü keseyi,geç döllenme olmuş olabilir dedi,yanı 1 hafta geriden geliyoruz.Kalp atışı konusunda acele etmeyin en sağlıklı 8 haftada duyuluyor.Benim 2 hamileliğim 10 yaşında bir oğlum var 5 senedir olmuyordu kendiliğinden oldu :) Hayırlısı bakalım...Şu aralara da şükür bir şikayetim yok bakalım ilerleyen süreç nsl olacak :)

Soluma yatmaktan turuldum zaten. Dusuk riskinde en onemli faktor stresmis, hic stres yapmamaya karar verdim...

İgneler epey kalcalarimi ve bacaklarimi agritti, biraz o sikinti veriyo ama yapacsk bisey yok tabiki... evladim icin hersey deger
zorlu bir süreç Allah yardımcın olsun..inşallah en kısa zamanda bu sıkıntılı süreç normale döner..endişelenme bol bol yat zorda kalmadıkca kalkma..kanaman var mı bilmiyorum gerçi okumadım ama...kanaman varsa wc ye bıle mumkun oldukca az gıt..ilk 3 ay bıraz daha ılgı ıstıyor bu tarz durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…