2017 EKİM Anne adayları

Ben tam bir cay tiryakisi olarak Gunde 3 acik cay iciyorum Gunde 2 litreden fazla su iciyorum ve uyumadan once buyuk bir bardak günlük süt iciyorum. Gunluk ceviz fistik findik toplam bir avuc kadar yiyorum ve bol meyve.. Bu arada ekmek de tam tahilli tuketiyorum

Ben de senin gibi çok su içiyorum. Her gün de en az bir bardak süt. Çay yerine günlük 1-2 fincan kahve içiyorum. Karışık fındıklarımdan bir avuç ve biraz kabak çekirdeği ( iyi bir demir kaynağınıymiş). Sabah da ayrıca 1-2 tatlı kaşığı pekmez. Peynir çeşitlerinde de dikkatli davranıyorum artık, pastörize edilmemiş süt ile yapılan peynirler yenilmemeli diyorlar.
Acaba tüm meyveler serbest mi ?? Bilen var mı ?

Kizlar sat a göre 4+3 um. Alt karin bolgem yani rahimin oldugu yerde agrilarim var. Ayakta durunca daha cok oluyor. Sizce normal mi? Düşük olacak diye korkuyorum kanamam yok.

Kizlar sat a göre 4+3 um. Alt karin bolgem yani rahimin oldugu yerde agrilarim var. Ayakta durunca daha cok oluyor. Sizce normal mi? Düşük olacak diye korkuyorum kanamam yok.
Rahim genisliyor o yuzden normal bu agrilar. Bende de var o agrilar zaman zaman regl sancisi seklinde bile oluyor. Ayaklarini sicak tut uzan ve fazla yuksek olmuycak sekilde bi yastigi ayaklarinin altina koy canim. Ben bi de konusuyorum bebisle bol bol dua ediyorum

Sağol canım ters bir şey olmasın da ben ağrı çekmeye razıyım.

Gözün Aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…