- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.061
Ben tam bir cay tiryakisi olarak Gunde 3 acik cay iciyorumAaa, bunu bilmiyordum. Bilgilendirme için teşekkürler canım.
Kızlar siz beslenmeyi ne yaptınız ? Ben biraz araştırıp, her türlü çaydan olduğunca uzak durmaya karar verdim. Belki arada sırada 1-2 ince belli siyah çay. Şu an su, maden suyu ve sütten oluşuyor sıvılarım. Çok da susuyorum şu son 2 günden beri. Sizde durum nasıl ?
Ben tam bir cay tiryakisi olarak Gunde 3 acik cay iciyorumGunde 2 litreden fazla su iciyorum ve uyumadan once buyuk bir bardak günlük süt iciyorum. Gunluk ceviz fistik findik toplam bir avuc kadar yiyorum ve bol meyve.. Bu arada ekmek de tam tahilli tuketiyorum
Rahim genisliyor o yuzden normal bu agrilar. Bende de var o agrilar zaman zaman regl sancisi seklinde bile oluyor. Ayaklarini sicak tut uzan ve fazla yuksek olmuycak sekilde bi yastigi ayaklarinin altina koy canim. Ben bi de konusuyorum bebisle bol bol dua ediyorumKizlar sat a göre 4+3 um. Alt karin bolgem yani rahimin oldugu yerde agrilarim var. Ayakta durunca daha cok oluyor. Sizce normal mi? Düşük olacak diye korkuyorum kanamam yok.
Sağol canım ters bir şey olmasın da ben ağrı çekmeye razıyım.Rahim genisliyor o yuzden normal bu agrilar. Bende de var o agrilar zaman zaman regl sancisi seklinde bile oluyor. Ayaklarini sicak tut uzan ve fazla yuksek olmuycak sekilde bi yastigi ayaklarinin altina koy canim. Ben bi de konusuyorum bebisle bol bol dua ediyorum
Aynen canım. Allah bebeklerimizi korusun. Dikkatli hareket et birden egilme ve kesinlikle yukari dogru uzanma. Ben mutfak duzenimi biraz degistirdim bileSağol canım ters bir şey olmasın da ben ağrı çekmeye razıyım.
Kizlar aspirin de kullaniyormusunuz birlikte yoksa sadece ogne mi kullaniyorsunuz?
Canım gerçekten rahat oldu karından ama 9 ay sonunda delik deşik mosmor olucam Benim iğne olan yer morarıyorKol daha çok acıyor canm karindan yap bence inslh öğrenirsin mecbr katlanicaz 9ay;(
Kizlar kontrolden geldik simdi. Kesemdeki kanama gitmis, doktorum kalp atisinin oldugunu ama cok minik oldugunu soyledi bana gostermeye calisti hatta icin rahat etsin dedi alttan da gosterdi ama ben secemedim haftaya daha net gormemiz lazim dedi.
Dusuk riskim devam ediyor, clexan 0.4 e basladik doktor aspirine devam edelim dedi ama ben korkuyorum aspirin kullanmaktan dedim. İcin rahat edecekse igneye gecelim dedi.
5+4 gibi dedi ama cikti vermedi bugun. Bebek 2:42 mm mis kizlar sizce normalmi?
Aynen öyle canım valla ben hiç birşey anlamadım bu durumdan nasıl oluyor
Canim ciddi misin?cok uzuldum basin sagolsun grcmis olsun cok. Kac haftalikti?Kızlar ben düşük yaptim... sabah şiddetli karın ağrısıyla hastaneye geldim ve bebegimin kalbinin durduğunu öğrendik
Ovuyor musun?? Bnm iğnenin izi bile kalmıyor maşallah :) karın etini iki parmak arasına alırken çok sıkma ve dik batir o zamn morarmaz ..Canım gerçekten rahat oldu karından ama 9 ay sonunda delik deşik mosmor olucam Benim iğne olan yer morarıyor
Kızlar ben düşük yaptim... sabah şiddetli karın ağrısıyla hastaneye geldim ve bebegimin kalbinin durduğunu öğrendik
Çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin acını unuttursunKızlar ben düşük yaptim... sabah şiddetli karın ağrısıyla hastaneye geldim ve bebegimin kalbinin durduğunu öğrendik
İğneden korkuyorum ben ama bebeğim için katlanıyorumBende kullanıyorum aynısından 1 hafta oldu ama hala kendim yapamadım hiç eşimde yapamıyor hergün hastaneye gidiyoruz gülüyorlar bize hemşireler
Beni de ekler misin canım ?