2017 EKİM Anne adayları

Kızlar yarin doktor kontrolum var. Kalp atisi icin haftaya gel demişti ama erken mi diye endiseleniyorum simdi de
Benim daha önceki gebeliğimde 6+2 de duymuştuk. Bunda acele etmek istemedik 7+3te gideceğiz inşaAllah.
Gebelikten gebeliğe değişir tabi ama 6+0 dan önce sanmıyorum

Benim daha önceki gebeliğimde 6+2 de duymuştuk. Bunda acele etmek istemedik 7+3te gideceğiz inşaAllah.
Gebelikten gebeliğe değişir tabi ama 6+0 dan önce sanmıyorum
Gel dedi bi sansimizi deniyelim ama duymazsam da ben kafamda kurdukca kurarim onu da biliyorum. Esimle anca haftasonu birlikte gidebiliriz diger gunler ikimiz de ayni saatlerde uygun olamiyoruz

Gel dedi bi sansimizi deniyelim ama duymazsam da ben kafamda kurdukca kurarim onu da biliyorum. Esimle anca haftasonu birlikte gidebiliriz diger gunler ikimiz de ayni saatlerde uygun olamiyoruz
Gitmezsen de meraktan kurarsın canım. Git, bi ihtimal duymasan bile kalp hareketliliğini görürsün belki.
Hep bu hormonlar yüzünden bu endişeler. Bende her an korku halindeyim. 2 gündür ağrı, bulantı yok oldu diye endişe etmeye başladım ki, o an ben burdayım der gibi kasık ağrım oldu.Rabbim yardımcımız olsun

Amin canim. Iyi ki burasi var da birbirimizle paylasiyoruz korkularimizi ya da yasadiklarimizi. Bizi birbirimizden iyi anlayacak yok şu an

Kizlar kontrolden geldik simdi. Kesemdeki kanama gitmis, doktorum kalp atisinin oldugunu ama cok minik oldugunu soyledi bana gostermeye calisti hatta icin rahat etsin dedi alttan da gosterdi ama ben secemedim haftaya daha net gormemiz lazim dedi.

Dusuk riskim devam ediyor, clexan 0.4 e basladik doktor aspirine devam edelim dedi ama ben korkuyorum aspirin kullanmaktan dedim. İcin rahat edecekse igneye gecelim dedi.

5+4 gibi dedi ama cikti vermedi bugun. Bebek 2:42 mm mis kizlar sizce normalmi?

Gözün aydin canım cok sevindim. Sen kullan ilaclarini doktorunun dediklerini yap insallah sesini de duyacaksin kalp atisinin :)

Ayy, gözün aydın canım. Çok sevindim. Bebişin boyu konusunda hiç bilgim yok, ama doktor rahat ol dediyse sıkıntı yoktur bence. İnşaAllah daha da iyi olur. İyi beslen soluna yat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…