2017 EKİM Anne adayları

Herkesin ilk gebeliği mi?
Benim 3
İlki 5 yıl önce tüp bebek tedavisiyle ikizlerim oldu, şimdi 5 yaşındalar..
Onlardan sonra tamamen sürpriz doğal yolla hamile kalmışım, ama kalbi atmadığı için alındı..
Üzerinden 2 sene geçti ve yine kendiliğinden hamileyim, bu sefer iyi gidiyor gibi görünüyor.. kalp atışı görüldü 5. Haftada ama duyulmadı .. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz ..
Özetle bu benim 3 numara olacak

MaşaAllah ikizlerine çok tatlılar.
Benim 2.gebeliğim ama Rabbim nasip ederse inşaAllah ilk bebeğim olucak. İlkini 7 haftalıkken rahimdeki septum nedeniyle kaybettim. Sığamadı yavrucak.
Ameliyat oldum rahim normale döndü gibi ama çok korkuyorum yine kaybedersem diye. Rabbim kimseye evlat acısı evlat hasreti yaşatmasın. Çocukken bile en büyük hayalimde benim, anne olmak.

Selam bence doktor seni başka bir hastayla karıştırmıştır :)
Canım valla bende anlam veremedim söylediğine önümüzdeki hafta içerisin de tekrar kontrolüm var o zaman söylediği şeyi daha ayrıntılı sorucam benim de kafam çok karıştı internetten de araştırdım öle birşeyle karşılaşmadım hiç

Ovuyor musun?? Bnm iğnenin izi bile kalmıyor maşallah :) karın etini iki parmak arasına alırken çok sıkma ve dik batir o zamn morarmaz ..
Canım bu işin ehli hemşirelere yaptırdım hep şimdiye kadar ama kan topluyor iğne yapılan yer benim çok belli yani iğnenin girip çıktığı yerler tenim hassas galiba biraz

Canım bu işin ehli hemşirelere yaptırdım hep şimdiye kadar ama kan topluyor iğne yapılan yer benim çok belli yani iğnenin girip çıktığı yerler tenim hassas galiba biraz
Olabilir canm kendin öğrendiğinde evde buz koy bakalm gene mi oluck. Bnm tenimede morluk çabuk olurdu ama 2 3 aydr coraspin kullanıyorum ondn beri olmuyo demek ki benm ki kan akışıyla alakaliymis..

Kizlar bugun evimi tasiyorlar. Ben annemde kaldim yalnizim herkes evimde. Dusuk riskim oldugu icin kalkmadan yatiyorum kendi evime bile misafir gibi gidicem. Dualarinizi esirgemeyin lutfen bu sikintilarimin mukafatini alayim insallah. Bu ikinci gebeligim ilk gebeligimde kalbi durmustu iki bucuk aylik. Pihtilasmadanmis oysaki.... dusuk riski filan hicbirsey yoktu ama kismet olmadi. Bunda da full yatak istirahati kanama tekrarlamadi cok sukur ama agrilar kaygilar her tuvalete girdigimdeki ya leke gorursem stresi beni mahvediyo.

Bu arada aspirin iciyordum sonra kanama olunca biraktim doktorum tekrar baslamalisin dedi korkuyorum dedim igne baslatti. Hic evde kendimiz yapmadik daha ama bu aksamkendimiz yapicaz sanirim. Kizlar yanlis vurursak nolur

Vurmazsin canm inslh . Bebis için katlanicaz iğneyi dik tut karın etini iki parmak arasına al ama çok sıkma ortali batir gitsin inslh öğrenirsin :) bn smdi yapcam :)

Benimde ilk tüp bebek şu anda 2.5 yaşındaa.bu bebikimde sürpriz kendiliğinden geldiii

Mrb arkadaşlar sizlerin adına çok sevindim. İnanın o günler çabucak geçecek. Ben 2016 ekimde 6 aylık oğlum karnımda öldü hayatım bitti sandım sanki onun için yaşıyordum bir an olsun unutamadım kan p ihtisi dediler çok şükür aradan 3 ay geçti yine hamile kaldim bunda günlük aspirin ve igne kullandım 29 haftalik oldu 2 gün önce kontrol e gittim hiç bir sorun yoktu fakat bebek ölmüş dedi doktor dünya yıkıldı ben altında kaldım bu acı bambaşka bişey sizin sevincleriniz bana mutlu günler imi hatırlattı bundan sonra nasıl mutlu olucam nasıl atlatırım bilmiyorum hala karnımda yavrum doğum için bir kaç gün bekliycez sizden ricam lurf5bana dua edin allahım sizlere ve düşmanıma bile yaşatmasın bu aciyi

Canim basin sagolsun... ne akdar buyuk bir aci oldugunu tahmin edebiliyorum. O yok yuzunu gorseydin yok kokusunu duysaydin daha zor olurdu diye kendince teselli verenlerin agzina kurekle vurasi geliyor insanin. Genetik testlerinizi yaptirdiniz mi esinle? Bebegini genetige gondermeyi unutma mutlaka en azindan olum sebebi ciksin ortaya

Doktor öldüğünü söyleyince eşim beni hastaneden çıkarmış ben kendimde değildim ölüm sebebini bile soramadım hadi diğeri kan pihtisiydi 7 ay boyunca igne hap mahvoldum kanım ince diye doğum için bekletiyor lar yarın gidicez doktora bakalım ne diyecek allaha yalvarıyorum doktor yanılmış olsun bebeğim ölmemiş olsun diye ama mucize nerdeeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…