2017 EKİM Anne adayları

Aynen ben ilk betaya baktırdım pozitif çıktı , doktor hemen tahlilleri istedi . kansızlık demir eksikliği çıktı başkada bişey çıkmamıştı . Ben duyuyoyrum 6.ayına kadar hiçbi test yaptırmayan var

Ben de bugun bi bagirdim annem cok korktu tabi ben de. İnşallah sag salim atlatiriz bu dönemi

benim sat 15 ocak... dün gecikmein 6. günüydü kan verdim beta-hcg 3098 çıktı... henüz doktor kontrolüne gitmedim, randevuları dolu olduğu için... hiçbir belirti yok şimdilik heyecanla bekliyorum...

Bugunu atlatirsam biraz rahatlayacagim
İçini ferah tut canım inş her şey güzel olacak :) ben doktora cumartesi gittim gitmeden bin tane senaryo yazdım kafamda ya kötü olursa ya şöyle olursa diye ama çok şükür doktor her şey yolunda dedi ,biz kendi kendimize stres yapıyoruz

Evet oyle sanirim her olumlu gecen muayeneden sonra bebegime hediye aliyorum

Insallah ekim ayinda hepimiz miniklerimizi kucagimiza aliriz ben birgun daha beklersem bebegim ile dogum tarihlerimiz ayni olacak
Allahın izniyle alırız inş, doğum belli olmaz erken de olabilir geç de ,ben nisan ayında doğum yapmayı istemiştim hep eşim koç burcu onunla huyu suyu benzesin isterdim kısmet ekim ayınaymış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…