- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Aynen ben ilk betaya baktırdım pozitif çıktı , doktor hemen tahlilleri istedi . kansızlık demir eksikliği çıktı başkada bişey çıkmamıştı . Ben duyuyoyrum 6.ayına kadar hiçbi test yaptırmayan varCanım özel şart değil. Bağlı olduğun sağlık ocağına git sabah erken, ben ayrıntılı kan tahlili ve idrar tahlili yaptırmak istiyorum de. Tabi şehirden şehire değişebilir ara bir sor randevu alman gerekebilir.
Varsa bir sıkıntı ilk haftalardan öğrenip önlem almak gerek. Mesela tsh hormonu seviyesi çok önemli veya diğer vitamin eksiklikleri, idrar da enfeksiyon vs.
İhmal etme hemen şimdi ara, yarın sabah gider yaptırırsın.
Benim de belim cok agriyor özellikle.. Bugun korktum nedenseEvet oluyor cnm , bazen dayanılmaz oluyor , bazende bi iğne vururmuş gibi oluyor normalmiş
Ben de bugun bi bagirdim annem cok korktu tabi ben de. İnşallah sag salim atlatiriz bu dönemiOlmaz mı. Birden çimdik atılmış gibi oluyor, 1dk sonra geçiyor. Dün eşimin yanında birden oldu bağırdım. Adam korktu.
Hergün her saat başka bir tarafım ağrıyor. Göğüs ağrısı, böğür ağrısı, karın ağrısı, hızlı kalp çarpıntısı, bacak ağrısı,..
Noluyor bu bedene bukadar yahuu diyorum. Şu 13.haftayı bir görseydik Allah'ın izniyle
Benim ilk :)Herkesin ilk gebeligi mi acaba
Benim ucuncu gebelik ama kismetse ilk bebek olacakBenim ilk :)
Benim de bi kimyasal var , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :)Benim ucuncu gebelik ama kismetse ilk bebek olacak
Benimde ik cnm :)Herkesin ilk gebeligi mi acaba
İçini ferah tut canım inş her şey güzel olacak :) ben doktora cumartesi gittim gitmeden bin tane senaryo yazdım kafamda ya kötü olursa ya şöyle olursa diye ama çok şükür doktor her şey yolunda dedi ,biz kendi kendimize stres yapıyoruzBugunu atlatirsam biraz rahatlayacagim
Evet oyle sanirim her olumlu gecen muayeneden sonra bebegime hediye aliyorumİçini ferah tut canım inş her şey güzel olacak :) ben doktora cumartesi gittim gitmeden bin tane senaryo yazdım kafamda ya kötü olursa ya şöyle olursa diye ama çok şükür doktor her şey yolunda dedi ,biz kendi kendimize stres yapıyoruz
Ne güzel ,allah o hediyeleri kullanmayı kısmet eder inş :)Evet oyle sanirim her olumlu gecen muayeneden sonra bebegime hediye aliyorum
Insallah ekim ayinda hepimiz miniklerimizi kucagimiza alirizNe güzel ,allah o hediyeleri kullanmayı kısmet eder inş :)
Allahın izniyle alırız inş, doğum belli olmaz erken de olabilir geç de ,ben nisan ayında doğum yapmayı istemiştim hep eşim koç burcu onunla huyu suyu benzesin isterdim kısmet ekim ayınaymış :)Insallah ekim ayinda hepimiz miniklerimizi kucagimiza alirizben birgun daha beklersem bebegim ile dogum tarihlerimiz ayni olacak
Evet kesinlikle kismetAllahın izniyle alırız inş, doğum belli olmaz erken de olabilir geç de ,ben nisan ayında doğum yapmayı istemiştim hep eşim koç burcu onunla huyu suyu benzesin isterdim kısmet ekim ayınaymış :)
Kizlarr sizde de kasık ve bel ağrıları oluyor mu. Benim arada hafif regl sancisi seklinde oluyor endiselenmeye basladim
Herkesin ilk gebeligi mi acaba
Tüp bebek tedavisi icin gitmistim ama gerek kalmadan klomen kullanarak hamile kaldim.kan pihtilasmasi oldugu icin hergun igne yapiyorum resmen hemsire oldum