2017 EKİM Anne adayları

Merhaba bende bi ekim bebişi annesi olacağım.Çok şükür kalp atışlarını duydum bugün.Rabbim dileyen herkese nasip etsin. muhteşem bi duygu içinde bi canı hissetmek.
Sat ne canım senin , bize daha erkenmiş duymaya , Hoşgeldin tabi öncelikle :)

Sat ne canım senin , bize daha erkenmiş duymaya , Hoşgeldin tabi öncelikle :)
Çok teşekkür ederim canım hoşbuldum. Sat 3ocaktı 8 şubat keseyi görmüştüm hamd olsun bu günde kalp atışını gördüm ve duydum.6+2 haftalığız bu arada. Senin ne kadar canım?

Çok teşekkür ederim canım hoşbuldum. Sat 3ocaktı 8 şubat keseyi görmüştüm hamd olsun bu günde kalp atışını gördüm ve duydum.6+2 haftalığız bu arada. Senin ne kadar canım?
Bugün 5 haftalık olduk canım , 9 ocak sat benim , 13 şubatta keseyi gördük , 2 hafta sonra nasipse kalp atışları için gidicem inşallah :)

Bugün 5 haftalık olduk canım , 9 ocak sat benim , 13 şubatta keseyi gördük , 2 hafta sonra nasipse kalp atışları için gidicem inşallah :)
İnşAllah canım normalde banada 2 hafta demişti ctesi ye denk geliyordu ama dr izinde olacakmış bekleyemem ptesi yi diye bu gün gittim çok şükür duyduk. Dünyanın en güzel sesi inan bana ❤

İnşAllah canım normalde banada 2 hafta demişti ctesi ye denk geliyordu ama dr izinde olacakmış bekleyemem ptesi yi diye bu gün gittim çok şükür duyduk. Dünyanın en güzel sesi inan bana ❤
Gidince göreceğiz , ilk bebek ve o kadar heyecanlıyım ki anlatamam :) Evet sen erken gittiğin halde görmüşssün cnm

D
Gidince göreceğiz , ilk bebek ve o kadar heyecanlıyım ki anlatamam :) Evet sen erken gittiğin halde görmüşssün cnm
dayanamadım kiii Benimde ilk olacak tatlım. Bi kez kimyasal gebelik geçirdim korkuyordum o yüzden. Çok şükür bu sefer sağlıklıyız. 25 gün bekleyeceğim ama yavrumu bi kez daha görmek için

D

dayanamadım kiii Benimde ilk olacak tatlım. Bi kez kimyasal gebelik geçirdim korkuyordum o yüzden. Çok şükür bu sefer sağlıklıyız. 25 gün bekleyeceğim ama yavrumu bi kez daha görmek için
Bende hiçbişey olmadı ilk gebelik , düşük kürtaj kimyasal hiçbiri olmadı . Bakalım ultrasona sürekli girmeyin diyorlar ultrason zararlı olsa niye sürekli baksınlar ki ?

D

Bende hiçbişey olmadı ilk gebelik , düşük kürtaj kimyasal hiçbiri olmadı . Bakalım ultrasona sürekli girmeyin diyorlar ultrason zararlı olsa niye sürekli baksınlar ki ?

Basima cok kotu birsey geldi kizlar:KK43: dualarinizdan baska hicbirsey yok su an ne olur dua edin bana....

İki gun once lekelenme ardindan kanamam oldu, acile gittik apar topar. Kesemin icinde kan doldugunu, yolk sac ve bebegi kararti halinde gordugunu dusundugunu ama kanamadan dolayi asla net konusmayacagini, kalp atisini su an alamadigi icin de saglikli bir gebelik olmadigini ama beklemekten baska caremiz olmadigini siyledi. İgne yapti, ilaclarimin dozunu yukseltti. Eve geldim raporluyum yatiyorum simdi. Ne olur dua edin bana rabbim yavruma sag saglim kavustursun beni
Canmmm çok üzüldüm yeni gördüm.. ya inslh birşey olmaz bebeğine.. bol bol dinlen kendini üzme umarm geçer bu durum..

Kızlar bana da doktor iki hafta sonra gel dedi. Sizce çok mu geç çağırdı? Devlet hastanesine gittim daha doğrusu iş yerimin polikiliğine gittim. 1 Mart oluyor iki hafta sonrası. Sadece folik asit kullan dedi. Ne beslenme önerisi ne bir şey? Özele gitsem mi sizce? Yoksa 1 Mart'tan sonra mı gitsem. Kalp atışı o zaman duyulur mu bilmiyorum son adet tarihim 18 ocak.
Duyulur bence canm doktor hem kese hem kalp atışlarıni beraber duyalm demiştir. Snde geç döllenme olmadı o yüzden duyulr marttin 1 inde git inslh guzl haberlerle gel :) ..

Kizlar minigimin kalp atislarini gördüm o da beni görünce heyecan yapti sanirim hizli hizli atiyordu kalbi :KK37:

Ayy adaşım aramızda 1 gün var ne güzel görmüşsün kalp atışını ben Pazartesi gittiğimde keseyi gördük sadece iki hafta Sonra çağırdı kalp atışı için.. darısı başımıza olsun hayırlısıyla..:)

X