- 13 Şubat 2017
- 14
- 17
- 34
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
İnş. kuzum istanbulda olan yokmu ki ya ?
Tüp bebek tedavisi icin gitmistim ama gerek kalmadan klomen kullanarak hamile kaldim.kan pihtilasmasi oldugu icin hergun igne yapiyorum resmen hemsire oldum
Kızlar bugün kokulu akıntım var ekşi kokuyor sizce bir sıkıntı yaratır mı ?
Evet biz bugün duyduk binlerce şükürler olsunnnnDinleyenlerde var dinlemeyi sabırsızlıkla bekleyenlerde :)
Sen duyabildin mi ?
6+1 haftalik :)Masallah canim kac haftalik gordun?
Cok guzel bir duyguİnşallah bende haftaya duyucam ya çok merak ediyorum
Insallah canim :)Çok şükür canm Allah ım bizede nasip etsn inslh duymayı :)
Insallah hayirlisiyla herkese nasip olsun :)Ayy adaşım aramızda 1 gün var ne güzel görmüşsün kalp atışını ben Pazartesi gittiğimde keseyi gördük sadece iki hafta Sonra çağırdı kalp atışı için.. darısı başımıza olsun hayırlısıyla..:)
Clexane kullaniyorumSelam Bende her gün iğne yapıyorum sana hangi iğneyi verdi
6.haftadan önce görülmesinin mümkün olduğunu sanmıyorum canım ama üzme kendini inşaAllah güzel haberler alırsın. Rabbim şu mübarek günün hürmetine yardımcın olsun, sevindirsin inşaAllahBu alsam kontrolumuz var, net olmamakla birlikte 5+3 oldugumuzu tahmin ediyorum. Benim durum epey karisik cunku. Bu aksam kesedeki kanama gecmis mi kese gelismis mi gorucez hepsini. Kalp atisini gormeyi ummuyorum daha erken ama, sizde gorme ihtimalim varmi?
Cok tedirginim kizlar
Son regl tarihi 16 Ocak mı? İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.Bu alsam kontrolumuz var, net olmamakla birlikte 5+3 oldugumuzu tahmin ediyorum. Benim durum epey karisik cunku. Bu aksam kesedeki kanama gecmis mi kese gelismis mi gorucez hepsini. Kalp atisini gormeyi ummuyorum daha erken ama, sizde gorme ihtimalim varmi?
Cok tedirginim kizlar
Bence yok cnm 4+5 ken 2 hafta sonra duyabiliriz demişti doktor bana , ama tabi her bebek farklıdır ihtimalelr her zaman var .Bu alsam kontrolumuz var, net olmamakla birlikte 5+3 oldugumuzu tahmin ediyorum. Benim durum epey karisik cunku. Bu aksam kesedeki kanama gecmis mi kese gelismis mi gorucez hepsini. Kalp atisini gormeyi ummuyorum daha erken ama, sizde gorme ihtimalim varmi?
Cok tedirginim kizlar
Günaydın canım. Benim son regl başlangıç tarihim 18 Ocak'tı. Ben şimdi kaç+kaç oluyorumBence yok cnm 4+5 ken 2 hafta sonra duyabiliriz demişti doktor bana , ama tabi her bebek farklıdır ihtimalelr her zaman var .
4 haftalık bence cnm :)Günaydın canım. Benim son regl başlangıç tarihim 18 Ocak'tı. Ben şimdi kaç+kaç oluyorum