- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Boy 1,70 ama bot kıyafet baya ağır onlarında etkilediğini düşünüyorum 70 olmuş olabilirim almamam lazım doktor doğru söylüyor, evet senin yemen lazım ama aşırıyada kaçma ne olur nolmazOlabilir canm bir ayda nasıl alacaksın ki o kadr kilo . Boyun uzunsa bnce çokta değil 65 70 arası. Bnada beslenmene dikkat et bol bol yemeye calis dedi çok zayifm çünkü 45kilockistahimda iyi suanlik alırım inslh guzl guzl besinler
Evet canm depolarimi da tam dolduramamisimdir 4 5 ay önce bir gebelk yasadm ve 2 hafta hc bise yemedm aralık ayından beri coraspin ve folbiol kullanıyorum hayırlısı bakalm :)) ay 4 5 aydan sonra çok aşırı yeriz demi :)Boy 1,70 ama bot kıyafet baya ağır onlarında etkilediğini düşünüyorum 70 olmuş olabilirim almamam lazım doktor doğru söylüyor, evet senin yemen lazım ama aşırıyada kaçma ne olur nolmaz
evet cnm verdi ama doktorun ne yazdığını anlayamadım ki :) hangi ilaç vs.
iş çıkışı alıcam ilaçlarımıda , kilo alma diyor ya ona canım sıkıldı biraz
geçen ay 65 dim bi anda böyle 74 e çıkmam imkansız hiçbi değişiklikte yokKaç kilosun canım neden öyle dedi
Bugün aynı acı bendede oldu canım. Hatta biraz önce yine oldu. Yarın sabah kalp atışı için gidicem doktora dua edin banaCanlar.. ya bnm sağ tarımda bebeğin olduğu kısımda sanki etimi cimdiriyorlar böyle yada içerden isiriyorlar ağrıyor gbi ya sizdede varmı böyle birsy ??? Bu neden olabilir??
Ayy inslh duyarsn cnm doktor bni epey gec çağırdı seni erken çağırmış daha 6+3deyz senle.Bugün aynı acı bendede oldu canım. Hatta biraz önce yine oldu. Yarın sabah kalp atışı için gidicem doktora dua edin bana
Hoşgeldin cnm son adet tarihin ne ?
Benimde oluyor o ama sanirim normal.Canlar.. ya bnm sağ tarımda bebeğin olduğu kısımda sanki etimi cimdiriyorlar böyle yada içerden isiriyorlar ağrıyor gbi ya sizdede varmı böyle birsy ??? Bu neden olabilir??
Sağol canmBenimde oluyor o ama sanirim normal.
Normal canm seninki daha adet zamanı adet ağrıların olacak 1 hafta :)Bende de igne batmasi gibi agrilar var :/
Canım ya sen de gaz falan var mı ayy benim karnım çok ağrıyor gazdanSağol canm
Arada oluyor canm sancı bile veriyor ama suan iyiym br gün diğer günü tutmuyor hiç.Canım ya sen de gaz falan var mı ayy benim karnım çok ağrıyor gazdan
Aynen canım ama benim gaz çok fena ,eşime diyorum bebişten çok gazımdan konuşuyoz diyeArada oluyor canm sancı bile veriyor ama suan iyiym br gün diğer günü tutmuyor hiç.
Aynen canım ama benim gaz çok fena ,eşime diyorum bebişten çok gazımdan konuşuyoz diye
Ben kullanıyorum 5 gündür.Aranizda d vitamini kullanan var mi
Eşlerimiz iyiki varlar ve yanımızdalar ya gerçekten zor bi süreç sabır istiyor hem de çok sabır, benim de oluyor arada bulantıların arada kasık ağrısı ama kasık ağrısı 5. 6. Haftaya göre çok çok azaldı sende de öyle mi canımcanm bnm esimde surekli agrin var mı su varmı kanaman faln yok demi diye diye bni hasta ediyo artk agrin varmı diyince düşünüyorum aa şuram ağrıyordu faln halbuki iyiym sabah kahvaltısından sonra migdem bulaniyo anlamadm bir türlü 1 saat sonra basliyo sonra geçiyor gün içinde başkada kaşık agrim var hafif hergn de oluyo böyle isiriyo sanki bebis içerden