- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Aynısı bendede sürekli karnım ağrıyor ama benim üşütmekten kaynaklandığını düşünüyorumBu arada kızlar daha önce iştahsızlıktan konuşmuştuk. Bu sindirim sistemini de değiştiriyor. Normalde ben hiç problem yaşamazdım.
Dün gece 3e kadar karın ağrısından kabus yaşadım resmen. Daha önceki gebeliğimde şiddetli karın ağrısı sonrası bebeğimi kaybettiğimden korkum daha da arttı. Gebelikte kabızlık sık yaşanırmış, bunun için hepimiz önlem alalım. Hergün düzenli 3kuru kayısı iş görür bence.
Olur da başınıza gelirse; ben dün ılık suyun içine biraz zeytinyağı döküp içtim, 6kayısı, 1de portakal yedim. Acile gitmek için hazırda bekledik ama neyseki bunlar işe yaradı. Çok korktum yine aynı şeyleri yaşayacağım diye. Şimdi ikimiz de iyiyiz inşaAllah
Ben ettim siz ihmal etmeyin. Şu kahve rengi olan kayısılardan yeyin hergün. Sarı olanlarda kimyasal varmış o değil
Merhaba. Bebeğin doğacağı muhtemel tarihi hesapladın mı. Doktora henüz gitmedimde ben doktor konusunda çok kararsızım. Doktorunu seçtin mi?
Benim cok tatlıydı. 3 aydolana kadar gelmene gerek yok. Sonra tetenoz aşısı yapılacakmışSağlık ocağındaki kadın beni manyak etti ne zaman gelcen ne zaman gelcen deli oldum ya iş yerimle arası uzak napayım yani üff
Merhaba. Bebeğin doğacağı muhtemel tarihi hesapladın mı. Doktora henüz gitmedimde ben doktor konusunda çok kararsızım. Doktorunu seçtin mi?
Bende Bursadayım. İlk doğumumda Pembe Mavi'de İsmail Küçükerdoğan'a gitmiştim. Yine hiç düşünmeden ona gideceğim. Ben hamileliğimi öğreneli 10 gün oldu hemen gelme, biraz bekle öyle gelde keseyi görelim demişti. Bu akşam inşallah gideceğim bende :)
Sanamı yapılacakmış , ne alaka yaBenim cok tatlıydı. 3 aydolana kadar gelmene gerek yok. Sonra tetenoz aşısı yapılacakmış
Canım pembe maviyi de düşünüyorum aslında ama araştırıyorum heryeri belki başka biyere giderim.aradık muayene 200 dedi sen kaç veriyorsun
Jale gürlüerden mennunmuydun? Maddi açıdan değiştirdin değil mi yanlış anlamadıysam. Jale gürlüeri tavsiye edermisin gidilir miUmi plazada Jale gürlülere gittim ilk öğrendiğimde fakat bana hibor iğne verdi kullanmaya başladım özel olduğu için sigorta geçersiz olduğu için Osmangazi aritmi hastanesinde Adnan bey var onu bir arkadaşım çok övmüştü aklımdaydı, hastanedede kuzenim çalışıyor en iyisi o dedi bende ona başladım
Evet baya pahalı. Muayene 200 doğum da 6000 falan diye biliyorum umarım daha azdırİlk doğumumun zamanında eski yerinde bu kadar pahalı değildi, 100 tl fln veriyoduk. Şimdi hastane olunca biraz abartmışlar sanki fiyatları. Bende ilk defa bu akşam gidip göreceğim bakalım ne kadar olduğunu.
Jale hanım için aradım muayene 220 dedi:/Umi plazada Jale gürlülere gittim ilk öğrendiğimde fakat bana hibor iğne verdi kullanmaya başladım özel olduğu için sigorta geçersiz olduğu için Osmangazi aritmi hastanesinde Adnan bey var onu bir arkadaşım çok övmüştü aklımdaydı, hastanedede kuzenim çalışıyor en iyisi o dedi bende ona başladım
Jale gürlüerden mennunmuydun? Maddi açıdan değiştirdin değil mi yanlış anlamadıysam. Jale gürlüeri tavsiye edermisin gidilir mi
Jale hanım için aradım muayene 220 dedi:/
bu ne böyle 100 200 250 yahu ben 40 tl veriyorum muayane ücreti çokta memnunum yaEvet 220 tl eşimin kızdığı bir konuda çok aceleci bir doktor 2 muayeneyi toplasan 10 dakika durmadık bi dünya para veriyoruz bu ne diyor :)
Bursada bu konuda çok yüksek fiyatlar özel muayenehane olduğu için 220bu ne böyle 100 200 250 yahu ben 40 tl veriyorum muayane ücreti çokta memnunum ya
Jale hanım için aradım muayene 220 dedi:/
bi bakın araştırın çok ve çok aşırı yüksek geldi bana , kliniğe felanmı gidiyosunuzBursada bu konuda çok yüksek fiyatlar özel muayenehane olduğu için 220
Değerler guzelKızlar sonuçlarım çıkmış yalnız beni garip eden kısım 9 şubatta beta 685 : 13 şubatta beta 4100 olması
bu kadar yükselmesi normal mi ?
Nilüfer. O zaman ben jale hanımı eledim gerçekten ayıp ya zaten hassasız:/ pembe mavi feride hanıma da iyi diyorlarBursa'nın neresindensin