2017 EKİM Anne adayları

Evet 220 tl eşimin kızdığı bir konuda çok aceleci bir doktor 2 muayeneyi toplasan 10 dakika durmadık bi dünya para veriyoruz bu ne diyor :)

Evet 220 tl eşimin kızdığı bir konuda çok aceleci bir doktor 2 muayeneyi toplasan 10 dakika durmadık bi dünya para veriyoruz bu ne diyor :)
O kadar para verince insan ilgi alaka bekler doğal olarak bide ilk hamilelikse insan sudan çıkmış balık gibi oluyor

Kizlar dun gece pembe akintim oldu biraz cok korktum:KK43: doktoruma mesaj attim hemen gordu ama donmedi.

Gecen hamileligimde bi kere olmustu boyle 7. Haftada mi ne o zaman doktorum kirmizi kan gormedigin surece korkma demisti.

Simdide mesaji okudu ama donmedigi icin (tarzidir okur onemli biseyse hemen doner degilse daha sonra doner) Muhtemelen tehlikeli degildir diye dusundum.

Ama yine de tedirginim cok yerlesme kanamasi felanmidir
Canım tekrar oldu mu peki. Pembe akıntı İlişki olduysa da olmuş olabilir. Sancı veya karın ağrısı yaşamadıkça sıkıntı etme. Dikkat et kendine. Allahım esirgesin inşaAllah tüm bebişlerimizi

bi bakın araştırın çok ve çok aşırı yüksek geldi bana , kliniğe felanmı gidiyosunuz
O kadar para verince insan ilgi alaka bekler doğal olarak bide ilk hamilelikse insan sudan çıkmış balık gibi oluyor

İlk değil ama 2. Bizi çok uğraştırdı 2 düşüğüm var Ve bunuda bilen bi doktor daha hassas olması lazım

Canım tekrar oldu mu peki. Pembe akıntı İlişki olduysa da olmuş olabilir. Sancı veya karın ağrısı yaşamadıkça sıkıntı etme. Dikkat et kendine. Allahım esirgesin inşaAllah tüm bebişlerimizi
İliski filan olmadi ama tasiniyoruz biz pazar gunu koli yaptim biraz agir kaldirmadim ama egilip kalktim surekli o ara geldi zaten doktoruma yazdim hemen insallah tehlikeli bisey yoktur.

Amin cnm keseyi gördük bizde 4 hafta 5 günlükmüş , 2 hafta sonra kalp atışını duycaz inşallah:)
Kilo alma dedi ve kansızlık varmış bende :duduk:
Kansızlık için ilaç verdimi peki? Bizde keseyi gorduk ama 5+5de ayın 24 unu bekliyoruz kalp atışi için bana kese küçük geldi ama doktoruma Gore normal bakalm ayın 24ünü dört elle cekiyorum.

Kansızlık için ilaç verdimi peki? Bizde keseyi gorduk ama 5+5de ayın 24 unu bekliyoruz kalp atışi için bana kese küçük geldi ama doktoruma Gore normal bakalm ayın 24ünü dört elle cekiyorum.
evet cnm verdi ama doktorun ne yazdığını anlayamadım ki :) hangi ilaç vs.
iş çıkışı alıcam ilaçlarımıda , kilo alma diyor ya ona canım sıkıldı biraz

evet cnm verdi ama doktorun ne yazdığını anlayamadım ki :) hangi ilaç vs.
iş çıkışı alıcam ilaçlarımıda , kilo alma diyor ya ona canım sıkıldı biraz
Kilo ne alaka cokmu fazla ki öyle dedi yoksa kan değerleriyle ilgili br durumdan dolayı da demiş olabilir.

Yok cnm ya fazla geçmedi aradan geçen ay 65 dim ne alaka 74 çıktım onu anlamadım ben , toktum botum filan kıayfetim ağır gelmiş olabilirmi , alma kilo diyor
Olabilir canm bir ayda nasıl alacaksın ki o kadr kilo . Boyun uzunsa bnce çokta değil 65 70 arası. Bnada beslenmene dikkat et bol bol yemeye calis dedi çok zayifm çünkü 45kilock :kk77: istahimda iyi suanlik alırım inslh guzl guzl besinler

X