- 2 Kasım 2016
- 206
- 196
- Konu Sahibi dilarazeynel
Kalp atışı için 7 haftadan sonra çağırdı beni de cnm dktrKızlar 5+1 de kalp atışı olur mu ona sizce ona göre randevuyu ertelemeyi düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atışı için 7 haftadan sonra çağırdı beni de cnm dktrKızlar 5+1 de kalp atışı olur mu ona sizce ona göre randevuyu ertelemeyi düşünüyorum
AminnKeseyi görenlerin gözü aydın darısı kalp atışına inşallah
Amin inşallahKeseyi görenlerin gözü aydın darısı kalp atışına inşallah
Slm, bende ki haberler şöyle: kese var ve miniçik bir bebek kesenin içinde. Malesef kalp atışlarını göremedi. Doktorun demesine göre erken dölenme olmuş 6+1 gibi dedi. Şimdi 02 Marta kadar beklemem gerekiyor nerdeyse 20 gün offff
Ben bursadayımNerde yaşıyorsun? Doktor tavsiyesi için sordum Bursa'dan olan varsa danışıcaktım doktorumu henüz seçemedim sen seçtin mi
Hadi ya çokmuş bekleyemem ki yine gidecez artık teşekkürlerKalp atışı için 7 haftadan sonra çağırdı beni de cnm dktr
Çok şükür canım bak keseleri gördük sen minnak da olsa bebişi de görmüşsün ben daha göremedim beni de iki hafta Sonra çağırdı kalp atışı için erken mi acaba benim 5+4
Merhaba. Bebeğin doğacağı muhtemel tarihi hesapladın mı. Doktora henüz gitmedimde ben doktor konusunda çok kararsızım. Doktorunu seçtin mi?Ben bursadayım
Sağlık ocağındaki kadın beni manyak etti ne zaman gelcen ne zaman gelcen deli oldum ya iş yerimle arası uzak napayım yani üffBu sabah sağlık ocagina gittim rapor almak icin cunku dun cok yoruldum ve sirtim cok agridi. Siz de gidip gebelik kaydi yapmalisiniz kizlar aşilarin takibi icin guzel bi sistem bence
Normal bence canım. MaşaAllah.Kızlar sonuçlarım çıkmış yalnız beni garip eden kısım 9 şubatta beta 685 : 13 şubatta beta 4100 olması
bu kadar yükselmesi normal mi ?
hemen hemen aynı saatlerdeydi cnm 9 şubat olan 9.30 gibi 13 şubat olanı 9,15 20 geçe filan yaniNormal bence canım. MaşaAllah.
Arada 4gün var. 13şubattakini saat olarak da diğerine göre geç mi verdin. O da etkilermiş