2017 EKİM Anne adayları

Slm, bende ki haberler şöyle: kese var ve miniçik bir bebek kesenin içinde. Malesef kalp atışlarını göremedi. Doktorun demesine göre erken dölenme olmuş 6+1 gibi dedi. Şimdi 02 Marta kadar beklemem gerekiyor nerdeyse 20 gün offff

Slm, bende ki haberler şöyle: kese var ve miniçik bir bebek kesenin içinde. Malesef kalp atışlarını göremedi. Doktorun demesine göre erken dölenme olmuş 6+1 gibi dedi. Şimdi 02 Marta kadar beklemem gerekiyor nerdeyse 20 gün offff

Çok şükür canım bak keseleri gördük sen minnak da olsa bebişi de görmüşsün ben daha göremedim beni de iki hafta Sonra çağırdı kalp atışı için erken mi acaba benim 5+4

Gebeler naber:)

Ben kasik agrilarim iyice belirgin olmaya basladi goguslerim sisti epey daha 4 ay once bir gebelik atlattigim icin cok mutluyum bu hissettiklerime cunku bu belirtiler kesildiginde kalbinin durdugunu ogrnmistim.

Cok heyecanliyim heyecandan olebolirim cuma gunu keseyi gorduk daha 4 haftalik dedi doktorum ama bence 4+5 felan vardir simdi haftaya cuma kalp atisi icin gelirsin dedi de anca 5+5 felan olur duyarmiyim acaba kalbini merak ettim cok duymazsam paniklemek ostemiyorum

Çok şükür canım bak keseleri gördük sen minnak da olsa bebişi de görmüşsün ben daha göremedim beni de iki hafta Sonra çağırdı kalp atışı için erken mi acaba benim 5+4

iki hafta sonra görürüsün insallah. Ilk yavrumda 7+3 da kontrollüm vardi kalb atisini görmüstük

Kızlar herkesın hayırlı ugurlu olsun ınsallah ,Rabbım bıde o sevıncı kucaklarımıza alınca yasatsın:). Bende 6.haftada keeseyı gordum kalp atısınıda gordum ama duymadım,Persembe gunu de kalp atısları ıcın gıdıcem 6+ 4 yapıyor,cok heyecanlıyım .Rabbım kımsenın hevesını kursagında bırakmasın ınsallah :)

Kızlar sonuçlarım çıkmış yalnız beni garip eden kısım 9 şubatta beta 685 : 13 şubatta beta 4100 olması
bu kadar yükselmesi normal mi ?

Bu sabah sağlık ocagina gittim rapor almak icin cunku dun cok yoruldum ve sirtim cok agridi. Siz de gidip gebelik kaydi yapmalisiniz kizlar aşilarin takibi icin guzel bi sistem bence

Bu sabah sağlık ocagina gittim rapor almak icin cunku dun cok yoruldum ve sirtim cok agridi. Siz de gidip gebelik kaydi yapmalisiniz kizlar aşilarin takibi icin guzel bi sistem bence
Sağlık ocağındaki kadın beni manyak etti ne zaman gelcen ne zaman gelcen deli oldum ya iş yerimle arası uzak napayım yani üff

Kızlar sonuçlarım çıkmış yalnız beni garip eden kısım 9 şubatta beta 685 : 13 şubatta beta 4100 olması
bu kadar yükselmesi normal mi ?
Normal bence canım. MaşaAllah.
Arada 4gün var. 13şubattakini saat olarak da diğerine göre geç mi verdin. O da etkilermiş

X