-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Yok ya çocuğun nesi ayıp allah asknakız ayıp olmazmı bebek bekliyoruz filan
neden en son adet başlangıç tarihim 9 ocak , bitiş 14 ocak , tekrardan 9 şubatta adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım 685 beta çıktıSanki seninki karışmış ya:))))benimki ekim görünüyor da sezeryandan dolayı eylülün sonunda olur
Benimki 28 ocak.tamam simdi olduneden en son adet başlangıç tarihim 9 ocak , bitiş 14 ocak , tekrardan 9 şubatta adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım 685 beta çıktı
AralikBenimki 28 ocak.tamam simdi oldu
Bugün bakalım ne diyecekYalnız hala net bişey söylemiyorlar kalp atışını duyana kadar hamilesin demiyorlar..
aynen cnm , ne bilim nası dicem utanırım ben diye , tamam ayıp bişey değil ama utanırımmmmBenimki 28 ocak.tamam simdi oldu
30´lu yaslar aramizda olmasi güzel :)
Ahahah düşündüm de soylemesen sonra göbek çıksa :)aynen cnm , ne bilim nası dicem utanırım ben diye , tamam ayıp bişey değil ama utanırımmmm
O çıkıcak ister istemez napalım , erkenmi sadece diye düşündüm.Ahahah düşündüm de soylemesen sonra göbek çıksa :)
Yok ya çocuğun nesi ayıp allah askna
Ben de utandığımı söylüyorum bazen herkes diyo ki anneli babalı çocuk niye utanıyorsun..:)))
Benim galiba ikinci diye aliskanlik var ama utanmayin bu allahın en güzel lütfü bizeBen de utandığımı söylüyorum bazen herkes diyo ki anneli babalı çocuk niye utanıyorsun..:)))
Öyle tabiki , ne bilim bazısı söyleme diyor bazısı söyle diyor bilemedimBenim galiba ikinci diye aliskanlik var ama utanmayin bu allahın en güzel lütfü bize
Bence biraz bekle sonra şöyle.ama Dr için izin isteme durumlari olunca mecbur soyleyeceksin.yoksa 10 haftalık olsun söylersin.ben mecbur söylerim gibi izin için ama gerek kalmazsa söylememÖyle tabiki , ne bilim bazısı söyleme diyor bazısı söyle diyor bilemedim
Benim galiba ikinci diye aliskanlik var ama utanmayin bu allahın en güzel lütfü bize
anneli babalı evet
İşte ilk bebek ya utanıyo insan
AminnÖyle kesinlikle..Rabbim herkese nasip etsin..
bende duyulmaz diye düşünüyorum cnm , bana bile daha kese görünmez dedi doktor yarın baktırıcam nasipse, ama kalp atışı için yinede erken.Kızlar 5+1 de kalp atışı olur mu ona sizce ona göre randevuyu ertelemeyi düşünüyorum
Kalp atışı için 7 haftadan sonra çağırdı beni de cnm dktrKızlar 5+1 de kalp atışı olur mu ona sizce ona göre randevuyu ertelemeyi düşünüyorum
Kalp atışı için 7 haftadan sonra çağırdı beni de cnm dktrKızlar 5+1 de kalp atışı olur mu ona sizce ona göre randevuyu ertelemeyi düşünüyorum