• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Canım benim 4.haftadan 11.haftaya kadar lekelenmem oldu. En son çamur gibi ve nohut kadar pıhtı düştü. Sonra kesildi çok şükür. En son adetten kalandır dedi doktor kiminin 4.ayda düşer dedi. Dert etme kahverengi lekelenmeyi burda nerdeyse hepimiz yaşadık. Kırmızı parlak renkte olan tehlikeli. Seninki de geçer inşaAllah. 10.haftadan sonra düşük yapma ihtimali düşüyor. En önemli ilk 8hafta. Kendini strese sokmadan bol dua et. Doktor biraz fazla korkutmuş seni. Rabbim evladınızı size bağışlasın sağlıkla inşaAllah

Hem dr brz korkuttu hemde bende pimpirikliyim biraz ikisi birlesince zor zamanlar oldu valla..burayı hep takip ederim bu tarz sıkıntısı olanları da okumustum hep ama insan yinede bir acaba diyor ister istemez... 9+5 deyiz kalp atsni aldk kanama alani yok dedi.. ins da olmaz daha birsey.. dedgn gbi duadan baska careyok rabbm hepimizin gönlüne gore versin inşallah :nazar:

Canım benim 4.haftadan 11.haftaya kadar lekelenmem oldu. En son çamur gibi ve nohut kadar pıhtı düştü. Sonra kesildi çok şükür. En son adetten kalandır dedi doktor kiminin 4.ayda düşer dedi. Dert etme kahverengi lekelenmeyi burda nerdeyse hepimiz yaşadık. Kırmızı parlak renkte olan tehlikeli. Seninki de geçer inşaAllah. 10.haftadan sonra düşük yapma ihtimali düşüyor. En önemli ilk 8hafta. Kendini strese sokmadan bol dua et. Doktor biraz fazla korkutmuş seni. Rabbim evladınızı size bağışlasın sağlıkla inşaAllah

Hem dr brz korkuttu hemde bende pimpirikliyim biraz ikisi birlesince zor zamanlar oldu valla..burayı hep takip ederim bu tarz sıkıntısı olanları da okumustum hep ama insan yinede bir acaba diyor ister istemez... 9+5 deyiz kalp atsni aldk kanama alani yok dedi.. ins da olmaz daha birsey.. dedgn gbi duadan baska careyok rabbm hepimizin gönlüne gore versin inşallah :nazar:

Geldim canim. Bebegim kocaman olmuş teyzeleri 2.23 cm olmuş :) Hareket ediyordu inanamadim ayaklarini oynatiyordu :)) Doktor ayaklarını oynatiyor hareketlenmis dedi ayaklari elleri belli :)3 hafta sonra çağırdı o zaman 2 li test de yapariz dedi. Ben de istemedigimi soyledim 3 hafta sonra geldiginde anlatirim o zaman karar verirsin zorlama yok dedi. 3 hafta sonra 3 ayi dolduruyoruz.
MaşaAllah. El ense yapmış :) tabi buldu rahat yeri oohhhh. MaşaAllah canım. Nasıl geçti muayene memnun kaldın mı ne kadar sürdü

Anladm canim suan kac haftaliksin progestan felan kullaniyo muydun
Şimdi 10.haftadan gün aldım. O bebeğimi kaybettiğimde haftalık ptogestan ve pıhtılaşma iğnesi kullanyodum evet. Şimdi ise 2 haftada 1 proluton depot kullanıyorum. Birkaç doktor bunu kullanmamı önerdi. Ayrıca pıhtılaşma önleyici iğne yapılyor hergün. Heterozigot var bende

Oha yeni mi fark etti:) valllaha benimki caaanim ayfonu alip kiracak diye korkuyom:) bazen orjinal atisiyoruz beni kk ile aldatiyosun la diyo:)

Neyse ben beni rahatlatiyo kizlar ama bak felan diyorum da ordan yirttik:)

Bulantim var bu sabah cikamadim yataktan canim haslanmis patates istedi:) simdi gittim koydum ocaga allahim asermede sinir tanimiyorum:) ciger aseriyorum haslanmis patates aseriyorum:) bizimkisi fakir asermesi:)
Aynen. Bende geçen gece tam uyicam progestan da çarpmış gözümden uyku akıyor. Kalktım Mısır patlattım. Kendi işimizi de kendimiz görüyoruz ya hale bak. Bazen sırf gıcıklığına bişey isteyeyim babalık yapsın diyorum, yok hiç bişey istemiyor canım

Şimdi 10.haftadan gün aldım. O bebeğimi kaybettiğimde haftalık ptogestan ve pıhtılaşma iğnesi kullanyodum evet. Şimdi ise 2 haftada 1 proluton depot kullanıyorum. Birkaç doktor bunu kullanmamı önerdi. Ayrıca pıhtılaşma önleyici iğne yapılyor hergün. Heterozigot var bende

Anladim sen kendini yorma ve icini ferah tut insallah bu kez bebegin iyi olur. Burda nerdeyse 7 8 kisi icinde ben de dahil gecmiste dusuklerimiz kurtajlarimiz oldu ama birbirimize destek olarak burda moral ariyoruz hepimiz. Insallah bu defa hepimiz kavusuruz yavrularimiza

Aynen. Bende geçen gece tam uyicam progestan da çarpmış gözümden uyku akıyor. Kalktım Mısır patlattım. Kendi işimizi de kendimiz görüyoruz ya hale bak. Bazen sırf gıcıklığına bişey isteyeyim babalık yapsın diyorum, yok hiç bişey istemiyor canım

Istiyomus gibi yap o zmn :KK48:

Ya kızlar bn progestan kapsül almayı unutuyorum akşamları ya gece yatarken alıyorum ama 2 gün alıyorsam br gün unutuyorum sorun yaratır mı bu nasıl düzenli hale getirecem uff :(

Anladim sen kendini yorma ve icini ferah tut insallah bu kez bebegin iyi olur. Burda nerdeyse 7 8 kisi icinde ben de dahil gecmiste dusuklerimiz kurtajlarimiz oldu ama birbirimize destek olarak burda moral ariyoruz hepimiz. Insallah bu defa hepimiz kavusuruz yavrularimiza
Amin amin...

Ya doktorum beni tartmiyor bile kiloyla ilgili hc konuşmadı :) sanırım 30 kilo alsam gene bise demez :KK53::KK70::KK70:. @okeanoss00 S Sosyoloogg
Ya bende bunu anlamıyorum. Devlette muayene odasına girmeden kilo nabız tansiyon ölçüp kağıt veriyorlar öyle doktor odasına girebiliyorsun. 2dir özele gittim ne kilo ne tansiyon. İnternette tansiyon yüzünden kampanya başlatanlar var. Zorunlu ölçüm yapılsın diye. Dikkat etmeli kızlar

Tamam bu beni kisa bi sure avutur.:) valla kilo almaktan cok korkuyorum yapim kilo almaya cok musait. Insallah 78le felan dogururum :)
bende aynı senin gibiyi boy 167 cm 71 kiloyla hamile kaldım şuan 78 kiloyum bide mide bulantılarm olduğu zamanlar 3 kilo vermiştim nerden baksan 10 kg :eek: bana 100 olursun diyolaaaaa offf

İlki kimyasal gebelikti 5 haftalıktı. 2.cisi 17 haftalıkken kaybettim 2 gün sancı ağrı çektim doktor rahim genişliyor normal dedi. Bem normal olduğunu hissetmediğimi söyledim işe gidemedim yatış falan verin dedim gerek olmadığnı söyledi hafif kasılma olmuş dedi proluton verdi. 2 gün sonra suyum geldi kaybettim. Ray diyen var başka sebep öne süren var. Detaylı tetkikler yaptırdım gittiğin tek bi doktordan memnun kaldım o da çok uzak malesef. Mardin kızıltepedeyim ve bu civarda doğru düzgün doktor yok. Strese giriyorum o yüzden. Miyomlarım var. Yaş 32. Bi de grip oldum üstüne dün. 38 dereceye çıktı ateşim düşürene kadar akla karayı seçtim. Allah herkesin karşısına hayırlı doktor çıkarsın. Ağır iş yapmakla bebek düşmez diyem doktora akl-ı selim demem ben. Riskli gebeyim birşey olmaz dedi 2 doktor ya. Pess.
Canım bende 5kez rahimden operasyon geçirdiğim için RAYdan korkuyorum. Nerdeyse tüm makale yazışma vs okudum. Korkutmak istemem ama grip olman bile risk senin. Hapşururken ağzını açık tut basınç içeri kaçmasın. Öksürmek ağır kaldırmak ani hareketler yapman sakıncalı. Bunlar serviksin aniden kısalmasına sebepmiş. Ben Bu hafta ölçüm yaptırıcam inşaAllah uzun ve sıkı çıkar da dikiş gerekmez. Senin kaybın RAY bence. Mümkünse doktorunu değiştir https://www.kadinlarkulubu.com/foru...den-erken-dogum-yapan-var-mi.160154/page-6086 buradaki listede bulunduğun ilde serklaj yaptıran vardır mutlaka. Bir incele istersen

bende aynı senin gibiyi boy 167 cm 71 kiloyla hamile kaldım şuan 78 kiloyum bide mide bulantılarm olduğu zamanlar 3 kilo vermiştim nerden baksan 10 kg :eek: bana 100 olursun diyolaaaaa offf

Ay deme yaa ben 70 kiloyla hamile kaldim suan 70.600 felan geliyorum 10 haftafa 7 kilo almam heralde :) insallah almam yaaa

Ya kızlar bn progestan kapsül almayı unutuyorum akşamları ya gece yatarken alıyorum ama 2 gün alıyorsam br gün unutuyorum sorun yaratır mı bu nasıl düzenli hale getirecem uff :KK43:
Benim telefonda progestan iç diye alarm var. Saat 12de 20 de ve gece 04 te içiyorum. Yoksa şüpheye düşüyorum. Acaba içtim mi içmedim mi :) bu hamilelik çok unutkanlık yaptı bende :(

Ay deme yaa ben 70 kiloyla hamile kaldim suan 70.600 felan geliyorum 10 haftafa 7 kilo almam heralde :) insallah almam yaaa
inşallah diyim ne diyim <:) ama bende ödem de başladı sanırım onunda etkisi var. Allah sağlıklı doğumlar versin bebeklerimiz iyi olsunda kaç kilo olursak olalım bence :) bak ben yazarken benim minnak da annesine eşlik ediyo tak tak :KK200::KK9::KK46:

Ya bende bunu anlamıyorum. Devlette muayene odasına girmeden kilo nabız tansiyon ölçüp kağıt veriyorlar öyle doktor odasına girebiliyorsun. 2dir özele gittim ne kilo ne tansiyon. İnternette tansiyon yüzünden kampanya başlatanlar var. Zorunlu ölçüm yapılsın diye. Dikkat etmeli kızlar
Valla bilmiyorum her konuda süperz ama gidiyorum geliyorum adam bni ne zamn tartacak diye düşünüyorum. Tansiyon da ölçmüyor devlette de yok bizim burda sadece sağlık ocağında vardigm an önce tansiyon sonra kilo :)

inşallah diyim ne diyim <:) ama bende ödem de başladı sanırım onunda etkisi var. Allah sağlıklı doğumlar versin bebeklerimiz iyi olsunda kaç kilo olursak olalım bence :) bak ben yazarken benim minnak da annesine eşlik ediyo tak tak :KK200::KK9::KK46:

Masallah:) bizde hissederiz insallah yakin zamanda

Back
X