- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.261
Canim benim darisi cumlemizin basina:) inan bugun duygulandim agla agla icim cikti hepimiz icin dua ettim:)kirmizigitar Taze hala hadi tebrik ederim :) Darısı başına :)
Ay canim ya sagolasin allah razi olsun insallah bende oyle olurum hic belirtisiz gidip sahane haberlerle donerim:)Yok yok merak etme Allahin izniyle bebislerde hic bisey yok. Bende cidden korkuyla gittim çünkü hic bi belirtim kalmamıştı. Ama sora baktim güzel hersey yolunda heyecandan soracaklarimi bile sormadan geldim . Ayrica yegenin de hayirli ugurlu olsun canim allah guzel yazilar yazsin. Darisi sana bana herkese
Kıyamam ya ben olsam ben de ağlardım kesin ben de hala olacağım ilerde şuan kardeşim bekar ama olsun :) Yanında olsam beraber ağlardık bir duygusal tospaa olaraktanCanim benim darisi cumlemizin basina:) inan bugun duygulandim agla agla icim cikti hepimiz icin dua ettim:)
Oglak burcuyum ben:) duygusuz derler bi de:) hormonel midir nedir vala cok aglak oldum burnum karpuz gibi kipkirmizi dolaniyomKıyamam ya ben olsam ben de ağlardım kesin ben de hala olacağım ilerde şuan kardeşim bekar ama olsun :) Yanında olsam beraber ağlardık bir duygusal tospaa olaraktanBurcun ne senin? Ben yengeç burcuyum :)
O zaman hormonlardan şekerim :))Oglak burcuyum ben:) duygusuz derler bi de:) hormonel midir nedir vala cok aglak oldum burnum karpuz gibi kipkirmizi dolaniyom
Benim doktor biraz uyuz, sen sormadan bişey demiyor. E bende miniğimi büyümüş görünce unuttum sormayı. O da bişey demedi. Kendim bıraktım folici. Şuan progestandan başka bişey almıyorum. Önümüzdeki hafta testlerimi yenileyip başka bir doktora gidicem bakalımAa evet ayni boylar canim. Ozaman normal herkes gibi. Ilacini değiştirdimi doktor canim folik birak femix omega diye bi ilac soyledi. Ama bazi ilaclarda domuz jelatin varmis bende arastirmadan almak istemedim. Kimlere ne soylendi bi bakayim ona gore dedim
Bana folic devam dedi ;(Benim doktor biraz uyuz, sen sormadan bişey demiyor. E bende miniğimi büyümüş görünce unuttum sormayı. O da bişey demedi. Kendim bıraktım folici. Şuan progestandan başka bişey almıyorum. Önümüzdeki hafta testlerimi yenileyip başka bir doktora gidicem bakalım
Hoşgeldin canım. Sadece lekelenmesi olana bile yat sakın kalkma diyo doktorlar. Seninkiler de ilginçmiş. Hatırlatmak gibi olmasın, kayıpların kaç haftalıktı sebebi neymiş biliyor musun?Bende 25.10.2017 annesiyim. Allah kısmet ederse tabi. 2 bebek kaybım var. Riskli gebeyim. Göründüğüm 2 doktor ağır iş yapmakla temizlik yapmakla ya da stresle bebek düşmez dedi. Allah aşkına size de böyle söyleyen bir doktorla karşılaştınız mı. Şaşırdım kaldım bu cevaba
Bende 25.10.2017 annesiyim. Allah kısmet ederse tabi. 2 bebek kaybım var. Riskli gebeyim. Göründüğüm 2 doktor ağır iş yapmakla temizlik yapmakla ya da stresle bebek düşmez dedi. Allah aşkına size de böyle söyleyen bir doktorla karşılaştınız mı. Şaşırdım kaldım bu cevaba
Canım varsa biri bacaklarını ovsun masaj yapsın. Yatıp dinlen. Benim de belim kırılmış gibiydi, eşim hafif masaj yaptı yattım geçti gibi. Parol işe yarar mı bilmiyorumKizlar sabah yazmistim hala fenayim yuruyemiyom parol alayim mi ? Ya da oberisi olan
Teyzeme de demislerdii de sonunu gördük.... Venden tavsiye yataga bagli kalma ama isede sarma en azindan ilk 3 ayBende 25.10.2017 annesiyim. Allah kısmet ederse tabi. 2 bebek kaybım var. Riskli gebeyim. Göründüğüm 2 doktor ağır iş yapmakla temizlik yapmakla ya da stresle bebek düşmez dedi. Allah aşkına size de böyle söyleyen bir doktorla karşılaştınız mı. Şaşırdım kaldım bu cevaba
Benim doktor uyuz deil ama sormadan soylemiyo:) bende hastanemi deistircem yeni doğan ünitesi yok. Inşallah yeni doktorlarimizdan memnun kalir sonuna kadar devam ederiz. Bende folic 3 gün sora bitecek arastirayim da ona gore başlayayım ozaman ilaca. Belkiburda birileri de fikir verir.Benim doktor biraz uyuz, sen sormadan bişey demiyor. E bende miniğimi büyümüş görünce unuttum sormayı. O da bişey demedi. Kendim bıraktım folici. Şuan progestandan başka bişey almıyorum. Önümüzdeki hafta testlerimi yenileyip başka bir doktora gidicem bakalım
Inşallah canim gönlümüzu ferah tutalim stres herseyin basi. Bebislere yansimasin kaygilarimiz. Guzel haberlerini bekliyoruzAy canim ya sagolasin allah razi olsun insallah bende oyle olurum hic belirtisiz gidip sahane haberlerle donerim:)
İlaç almaktan sıkıldım ya. Bir de bu haftadan sonra faydası yok diye bıraktım.Bana folic devam dedi ;(
At kestanesi kremi var biliyon mu ? Gebe degilken suruyordum ama simdi korkuyom onu sursem keske almanyada geldigi icin ojuyamiyom daCanım varsa biri bacaklarını ovsun masaj yapsın. Yatıp dinlen. Benim de belim kırılmış gibiydi, eşim hafif masaj yaptı yattım geçti gibi. Parol işe yarar mı bilmiyorum
Canım varsa biri bacaklarını ovsun masaj yapsın. Yatıp dinlen. Benim de belim kırılmış gibiydi, eşim hafif masaj yaptı yattım geçti gibi. Parol işe yarar mı bilmiyorum
Canım vücut bu dönem sürüleni de emiyor. Kremi bilmiyorum bence doktora sormadan sürme. Duygu durumumuz değişiyor sıksık. Şimdi bişey olmaz diyip sürersin, yarım saat sonra acaba bişey olmuş mudur diye vicdan yapıp ağlarsın.At kestanesi kremi var biliyon mu ? Gebe degilken suruyordum ama simdi korkuyom onu sursem keske almanyada geldigi icin ojuyamiyom da
Mesajinizi yeni görüyorum kusura bakmayın :) Evet Istanbul Bahcelievlerdeyim..Bakırköy Acibademe gidiyorum..4 yil önce oglumuda aynı hastanede normal doğum ile klasik müzik eşliğinde dogurdum :) ve herşey üst düzey kalitede idi..Doğum sonrası öyle zor bir psikolojiydiki ben orda kendimi prensensler gibi hissettim.Saat başı gelen doktorum emzirme danışmanı hemsirem özel hemsirem saat başı misafirlerime ve bana ikramlar,bebek çantaları hastane çıkışları yedek kıyafetler yenidogan çantası vss anestezi ekibi ve yenidogan yogun bakim muhteşemdi sigortanın ve benim verdiğim parayı sonuna kadar hak etti :) Inşallah rabbim nasip ederse ayni memnuniyetle bidaha doğum yapmak istiyorum..Haklisiniz semte gore ve hizmete göre değişiyor hizmet ben 500 tlyede doğum yapan alt komsumu dinledim rahmi yirtilmisti kadın aylarca çekti hastane ve tecrübeli doktor çok önemli Allahim kimseye yasatmasin..Siz nerde oturuyorsunuz? Hastaneye karar verdinizmi..İstanbul'dasın sanırım. Ben istanbuldayım evimin çevresinde yakın hastane bakıyorum ama prematüre yoğun bakım ünitesi şart gerçekten. Bir çoğunda yok. Fiyatlar normal 3500, sezaryen 6000 civarı genelde. Semtine göre de değişiyor. 500 liraya Doğum yapan yerler duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?