2017 EKİM Anne adayları

Aminnnnn . İnslh hayırlı doğumlar nasip olur snde kendine iyi bak.

Aynen Istanbul farkı bir dünya,bir liralik elmayla üç liralik elmanin arasinda daglar kadar fark var,semtler arasinda dunyalar kadar fiyat farki,bunu ancak şöyle açıklayabiliriz, Damdan düşenin halini damdan düşen anlar :)

Benim de 11+5 çıkmış son gitmem de. Sata göre 1hafta fazla. Ölçü 48,59 mm yazıyor. Aynı yani canım
Aa evet ayni boylar canim. Ozaman normal herkes gibi. Ilacini değiştirdimi doktor canim folik birak femix omega diye bi ilac soyledi. Ama bazi ilaclarda domuz jelatin varmis bende arastirmadan almak istemedim. Kimlere ne soylendi bi bakayim ona gore dedim

Canımmerak etmeyin. Bende oyle agri sizi bulanti gogus sislik hassasiyet karalik gobek kabizlik hic bisey kalmamıştı. Bugün doktora gittim boyle sanki doktorun gozune bakarken kalbi durmus falan dicek gibi korkuyla baktim ama hersey yolunda dedu hatta cok hareketli zipliyo dedi. Artik hamileligin balayina giriyoruz 2. Trimester 3-6 ay ondandir relex annelerr bebislerin keyfi yerinde
Bu ara kontrole giden varmi benim sali gunu ayy bi gelse su gun ya yok karnim artik sis degil ayy kilom mu azaldi diye kendimi yedim iyice:)

Bnde artk kusmktan koktum yani iyyyyyy durdk yere geliyor brden kusuyorum artk burnuma geliyor o koku

sorma canım gerçi ben bikere kustum ama resmen canım çıktı çıkarana kadar kasıklarıma falan sancı girdi hep ben peçeteyi burnuma tıkıyorum ağzımdan nefes alıyorum böylelikle koku almıyorum yoksa herşeyin kokusu geliyor burnuma mahvoluyorum öğürmekten sonra

Neyse susalm bnce herkes tiksindi bn bile okurken geri tiksindim yazdigimdan

Cidden mi ya:) ay insallah darisi basima vala cok gerginim:) bugun gidicektim normalde nasil korkuyorsam doktora gitmekten yegenimin dogdugu gun gitmeyeyim bi olumsuzluk olursa ayni gun ogrenmeyeyim dedim resmen vazgectim

Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün canım benim İnşallah hayırlısıyla Allahım sana da hepimize de bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canim ya vala billa rabbim hepimize bu gunu yasamayi nasip etsin diye cok dua ettim bugun:)

Cidden mi ya:) ay insallah darisi basima vala cok gerginim:) bugun gidicektim normalde nasil korkuyorsam doktora gitmekten yegenimin dogdugu gun gitmeyeyim bi olumsuzluk olursa ayni gun ogrenmeyeyim dedim resmen vazgectim

lütfen git artık ve hepimizi rahatlat :):):)

Yok yok merak etme Allahin izniyle bebislerde hic bisey yok. Bende cidden korkuyla gittim çünkü hic bi belirtim kalmamıştı. Ama sora baktim güzel hersey yolunda heyecandan soracaklarimi bile sormadan geldim . Ayrica yegenin de hayirli ugurlu olsun canim allah guzel yazilar yazsin. Darisi sana bana herkese

benim daha iki hafta var kafayı yiycem yaaa başka doktora mı bir gözüksem diyorum bebeğim iyimi diye.Bu hafta çok zor stresli ve ağlak geçti ister istemez korkuyorum bebiş iyimidir diye
cok endiseliysen cok agrım oldu diye bir gorun ozaman birsey yoktur iyidir bebek ama biz hep takıyoruz iste:)

cok endiseliysen cok agrım oldu diye bir gorun ozaman birsey yoktur iyidir bebek ama biz hep takıyoruz iste:)
ya benim çok ilginç bir şekilde bir ishal halim var sürekli ve onun yarattığı ağrılar şansıma.geçen hafta düzelmiştim baya bu hafta gene.
kimi demek çok kusuyor kimi böyle oluyor hepimizin bir derdi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…