2017 EKİM Anne adayları

Bu ara kontrole giden varmi benim sali gunu ayy bi gelse su gun ya yok karnim artik sis degil ayy kilom mu azaldi diye kendimi yedim iyice:)
Benimde karin sisligim kalmadi kuzu zaten var ya bi haltim kalmadi:) ne bulanti ne agri ne sanci ne sislik ne gogus... bas donmesi :) hiiiiic biseyim yok domuz gibiyim:) insallah kontrolde doktorum guzel haberler verir de ne guzel hamilelik geciriyorum derim:) yoksa pek hayra alamet degil sanki:)

ay umrumda değil gerçekten açıklamaya çalıştıkça uzuyo konu ya . bosver :)

Bu ara kontrole giden varmi benim sali gunu ayy bi gelse su gun ya yok karnim artik sis degil ayy kilom mu azaldi diye kendimi yedim iyice:)
Gittim geldim bn pazartesi canm. İnslh sende git guzl haberlerle gel :) . Siskinlk benmde geçti bende sandm ki karnim çıkıcak erkenden ama geri tahta gbi kaldm

hayırlı olsun canım. inşallah darısı bizlereee :))

Yok canım ben çevremde hep çok anlayışlı biri olarak taninirim.Ama hiç tanımadığım biri senin seçeneklerine enayilik derse takmazsan o karakter meselesi..Hassaslikla alakası yok bu tarz benzetmelerden hoşlanmıyorum herkesin karakteri farklıdır.Herkes hamile burda konuşurken biraz daha dikkatli olmak şart...

Ay valla oylemis ablacm büyüksn bndende . Anlayissiz demk istemedm sna kesinlikle tabiki hormonlar cosmus sonuçta . Biz kendi aramızda olsa alinmayz dedm. Brde snde oylesindr hani yakın olduğun insan dese belki hc takmazsn belkide tepkin aynı olur .. bu tamamen senin düşüncelerine bağlı ..

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Ya çok guzl demi ??? Sen aglamissindr kesin. :)
Ben calisiyorum izin alamadim isten aksam godicem ama agladim hemde ne aglamak isyerinde kapadim kendimi tuvalete gungur hungur:) aksam ogreneyim detaylarini nasil olmus nasil ecmis yazarim size:) epidurel anesteziyle bormal dogum olmus.

Aallahim kimi aradiysam haber almak icin agliyo bisey diyemiyolar ki bana

Kızlar İstanbul her konuda çok farklı maalesef. Aynı isimde farklı şube hastanelerde bile fiyat değişiyor. Nüfus kalabalık, trafik malum. Bu yüzden de yakın olan hastaneye gitmeye çabalıyor insan.
Hastane sayısı çok ama insan gibi doktor bulmak zor. Ticarethane gibi işliyor. Hastaya bakarken dolar gören doktorlar var. bir gün tesadüf devletin Doğum bölümünü gördüm, karnı burnunda hamileler ayakta sancı çekiyorlar, nst için sırada bir yakını olmadan bekliyorlar.

Biz ayni belirtileri yasiyorsak demekki gebeligin bu donemlerimde boyle oluyor:) senin kontrol ne zaman

Duygusallık tavan bu ara hepimizdede :) doğum gerçektn br mucize gbi aglamamk mümkün değil !! Bizlere de anlat neler hissetms nasıl gecms doğumu :) ayy çok heyecanliiiii

İyi bari ye canm normal öğünler de de beslenmene dikkat et boş migde daha çok bulaniyo :)

ay canım bir görsen zarzor yiyorum bir tek elma normalde hiç sevmem elmayı halada sevmiyorum ama midemi çok rahatlatıyor o yüzden günde 2 tane elma yiyorum ceviz badem leblebi kuru incir aldırdım eşime birde kabızlığa iyi geliyormuş birde onu denicem akşam activia yogurt rezene bunları sıkıntısız yiyebiliyorum ama yemeğe gelince iş değişiyor

Çok yakın dost ile tanimadigin bir insana aynı tepkiyi veremez kimse sende veremezsin :) O yüzden ben samimi olmadığım kişilere karşı konuşurken iki kez düşünürüm..Tabi karakter meselesi hepsi..
Seni az çok tanıdım konuştuk bi kaç kez hassasliginin farkındayım sağol..Herkesin yaşam standartı farklı konunun özü bu..Imkani olan herkes en iyisini ister.Allahim herkese en guzelini nasıp etsin...Kendine iyi bak...

Büyük şehir canm öyle tabiki çok farklı br yer orası. Ama tabir guzl hasta görünce dolar goren doktor . Devler her yerde içler acısı malesffff

Dene kuzum sürekli yemek yiyp su tüketimi yapmazsan kabız olursun tabiki . Br şekil günlerini geçirmeye çabala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…