- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #6.221
Bu ara kontrole giden varmi benim sali gunu ayy bi gelse su gun ya yok karnim artik sis degil ayy kilom mu azaldi diye kendimi yedim iyice:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ben birden unlem gorunce bisi oldu sandim he:) neyseki guzel unlemmis:) hayirli olsun Allah anali babali buyutsun canimKizlaaaaaaar!
Hala oldum! Bizim minnos mubarek cuma saati normal dogumla dunyaya geldi:)
Benimde karin sisligim kalmadi kuzu zaten var ya bi haltim kalmadi:) ne bulanti ne agri ne sanci ne sislik ne gogus... bas donmesi :) hiiiiic biseyim yok domuz gibiyim:) insallah kontrolde doktorum guzel haberler verir de ne guzel hamilelik geciriyorum derim:) yoksa pek hayra alamet degil sanki:)Bu ara kontrole giden varmi benim sali gunu ayy bi gelse su gun ya yok karnim artik sis degil ayy kilom mu azaldi diye kendimi yedim iyice:)
Anlıyorum seni canm geyik manasında dedin sende hatta sanki çocuğu yaratıyorlar falnda dedin malum hepimizin hormonlar uçuk belki bz düşüncesizlk ettik veya arkadaş bugn hassas olabilir. Birde biz burda 3 5 çenesiz varız ya çok konuşan hep öyle sanıyoruz belkide sn bna desen bn alinmam kız bn yüzsüzmüym
![]()
Gittim geldim bn pazartesi canm. İnslh sende git guzl haberlerle gel :) . Siskinlk benmde geçti bende sandm ki karnim çıkıcak erkenden ama geri tahta gbi kaldmBu ara kontrole giden varmi benim sali gunu ayy bi gelse su gun ya yok karnim artik sis degil ayy kilom mu azaldi diye kendimi yedim iyice:)
Benimde karin sisligim kalmadi kuzu zaten var ya bi haltim kalmadi:) ne bulanti ne agri ne sanci ne sislik ne gogus... bas donmesi :) hiiiiic biseyim yok domuz gibiyim:) insallah kontrolde doktorum guzel haberler verir de ne guzel hamilelik geciriyorum derim:) yoksa pek hayra alamet degil sanki:)![]()
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Ya çok guzl demi ??? Sen aglamissindr kesin. :)Kizlaaaaaaar!
Ay genede tartsmayalm belli ki kırılmış canm. Uzamamasi en iyisi. :)ay umrumda değil gerçekten açıklamaya çalıştıkça uzuyo konu ya . bosver :)
Yok canım ben çevremde hep çok anlayışlı biri olarak taninirim.Ama hiç tanımadığım biri senin seçeneklerine enayilik derse takmazsan o karakter meselesi..Hassaslikla alakası yok bu tarz benzetmelerden hoşlanmıyorum herkesin karakteri farklıdır.Herkes hamile burda konuşurken biraz daha dikkatli olmak şart...Anlıyorum seni canm geyik manasında dedin sende hatta sanki çocuğu yaratıyorlar falnda dedin malum hepimizin hormonlar uçuk belki bz düşüncesizlk ettik veya arkadaş bugn hassas olabilir. Birde biz burda 3 5 çenesiz varız ya çok konuşan hep öyle sanıyoruz belkide sn bna desen bn alinmam kız bn yüzsüzmüym
![]()
Ayy MaşaAllah. Rabbim analı babalı büyütsün, bize de öylesini nasip etsin.Kizlaaaaaaar!
Ay valla oylemis ablacm büyüksn bndende . Anlayissiz demk istemedm sna kesinlikle tabiki hormonlar cosmus sonuçta . Biz kendi aramızda olsa alinmayz dedm. Brde snde oylesindr hani yakın olduğun insan dese belki hc takmazsn belkide tepkin aynı olur .. bu tamamen senin düşüncelerine bağlı ..Yok canım ben çevremde hep çok anlayışlı biri olarak taninirim.Ama hiç tanımadığım biri senin seçeneklerine enayilik derse takmazsan o karakter meselesi..Hassaslikla alakası yok bu tarz benzetmelerden hoşlanmıyorum herkesin karakteri farklıdır.Herkes hamile burda konuşurken biraz daha dikkatli olmak şart...
Ben calisiyorum izin alamadim isten aksam godicem ama agladim hemde ne aglamak isyerinde kapadim kendimi tuvalete gungur hungur:) aksam ogreneyim detaylarini nasil olmus nasil ecmis yazarim size:) epidurel anesteziyle bormal dogum olmus.Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Ya çok guzl demi ??? Sen aglamissindr kesin. :)
Biz ayni belirtileri yasiyorsak demekki gebeligin bu donemlerimde boyle oluyor:) senin kontrol ne zamanBenimde karin sisligim kalmadi kuzu zaten var ya bi haltim kalmadi:) ne bulanti ne agri ne sanci ne sislik ne gogus... bas donmesi :) hiiiiic biseyim yok domuz gibiyim:) insallah kontrolde doktorum guzel haberler verir de ne guzel hamilelik geciriyorum derim:) yoksa pek hayra alamet degil sanki:)![]()
Duygusallık tavan bu ara hepimizdede :) doğum gerçektn br mucize gbi aglamamk mümkün değil !! Bizlere de anlat neler hissetms nasıl gecms doğumu :) ayy çok heyecanliiiiiBen calisiyorum izin alamadim isten aksam godicem ama agladim hemde ne aglamak isyerinde kapadim kendimi tuvalete gungur hungur:) aksam ogreneyim detaylarini nasil olmus nasil ecmis yazarim size:) epidurel anesteziyle bormal dogum olmus.
Aallahim kimi aradiysam haber almak icin agliyo bisey diyemiyolar ki bana
İyi bari ye canm normal öğünler de de beslenmene dikkat et boş migde daha çok bulaniyo :)
Çok yakın dost ile tanimadigin bir insana aynı tepkiyi veremez kimse sende veremezsin :) O yüzden ben samimi olmadığım kişilere karşı konuşurken iki kez düşünürüm..Tabi karakter meselesi hepsi..Ay valla oylemis ablacm büyüksn bndende . Anlayissiz demk istemedm sna kesinlikle tabiki hormonlar cosmus sonuçta . Biz kendi aramızda olsa alinmayz dedm. Brde snde oylesindr hani yakın olduğun insan dese belki hc takmazsn belkide tepkin aynı olur .. bu tamamen senin düşüncelerine bağlı ..
Büyük şehir canm öyle tabiki çok farklı br yer orası. Ama tabir guzl hasta görünce dolar goren doktorKızlar İstanbul her konuda çok farklı maalesef. Aynı isimde farklı şube hastanelerde bile fiyat değişiyor. Nüfus kalabalık, trafik malum. Bu yüzden de yakın olan hastaneye gitmeye çabalıyor insan.
Hastane sayısı çok ama insan gibi doktor bulmak zor. Ticarethane gibi işliyor. Hastaya bakarken dolar gören doktorlar var. bir gün tesadüf devletin Doğum bölümünü gördüm, karnı burnunda hamileler ayakta sancı çekiyorlar, nst için sırada bir yakını olmadan bekliyorlar.
Dene kuzum sürekli yemek yiyp su tüketimi yapmazsan kabız olursun tabiki . Br şekil günlerini geçirmeye çabalaay canım bir görsen zarzor yiyorum bir tek elma normalde hiç sevmem elmayı halada sevmiyorum ama midemi çok rahatlatıyor o yüzden günde 2 tane elma yiyorum ceviz badem leblebi kuru incir aldırdım eşime birde kabızlığa iyi geliyormuş birde onu denicem akşam activia yogurt rezene bunları sıkıntısız yiyebiliyorum ama yemeğe gelince iş değişiyor![]()