2017 EKİM Anne adayları

aynen canım valla bende sadece lavabo ve klozeti temizledim ama deterjan kokusuna da dayanamıyorum ağzımı yüzümü kapadım çok zor oluyor temizlik şuan

Size neden 1 ay diyor dr anlamadım. 1 ay çok uzun bir süre. Benimki 2 haftada 1 çagırıyor.
canım ilk 8 haftaya kadar bende iki haftada bir gittim. çok şükür şimdi 3 ay oldu. artık 1 ayda çağırıyorlar. duruma göre 28 veya 32. haftadan sonra tekrar ikişer hafta diyorlar.

Size neden 1 ay diyor dr anlamadım. 1 ay çok uzun bir süre. Benimki 2 haftada 1 çagırıyor.
günaydın kızlar. benimde drum 2 haftada bir çağırıyor. her seferi para:) ama 4-5 aya kadar böyle yapıyormuş şuan birşey olsa bilemeyiz ya o yüzdenmiş. hareket etmeye başlayınca ayda bir. drların tarz meselesi sanırım:)
bu arada kızlar ben son günler çok ağresifim. kayınvalideler bizde yorgunluğunda etkisi var tabi ama onlar hep bizdeler nerdeyse birlikte yaşama gibi... ama hamilelikte iyice arttı artık dayanamıyorum sanırım. sizinde böyle mi? depresyona gircem gibi hissediyorum artık

ayy canım yaa Allah yardımcın olsun valla. kayınvalidemler bizdeyken ben hayatta dinlenemem rahat edemem. ayaklarımı uzatıp yatamam. sen dinlenemediğin için agresif olabilirsin bence.

O bıçak saplanması gibi agrı bende ilk öğrendiğimde yaklasık 4 haftalıkken çok sık oluyordu. Anlamıyorsun bi de zaman olcağını. Biriyle konuşuyorum mesela ayakta Agğ diye kaliyordum aniden.
Aynen öyle. Geçmişti bir dönem. Şimdi geçen haftadan beri ara ara yine yapıyor.

Gunaydin kizlar:) bu bel sirt agrilari bende gecen haftalarda bir iki gun oldu durdu bi daha simdi zerre kadar ne bel ne sirt ne kasik agrim kalmadi. Sadece ilginc bi sekilde sanki sol kasigim cekiliyormus gibi bir baski var, bir kac gundur yogun hissediyorum agri gibi degil de bebegim solda duruyor onun oldugu tarafta. Boyle bir kasilma hisseden varmi?

Kv bu pamuk olsa gelinin kafasına düşerde yarar demişler. Stres yapmamaya çalış dicem ama biliyorum zor. Ama senden ve bebeğinden kıymetli hiçbir şey yok şuan. Boşver herşeyi bırak gerekirse umursamaz desinler. Doğumdan sonra herşey unutulur nasılsa. Sen kendini düşünmek zorundasın bu dönem.

ayy canım yaa Allah yardımcın olsun valla. kayınvalidemler bizdeyken ben hayatta dinlenemem rahat edemem. ayaklarımı uzatıp yatamam. sen dinlenemediğin için agresif olabilirsin bence.
ben birde çalışıyorum. sabah erken kalkıyorum 5e kadar iş yerindeyim akşam gidip yemek yapıyorum. yemek bulaşık vs 8den sonra anca oturuyorum sabah tekrar 6 buçukta kalk dinlenmiş gibi değilim. ama bu stres ağresiflik bebeğimi etkileyecek diye korkuyorum ama engel olamıyorum da sinirlendikçe de midem bulanıyo ve burnumda kan kokusu gibi bişey oluyo

5 günden brsey olmaz :) bz 17 yda 18indr gidelm seç birgün :) randevuyu alma bn daha nisan a gecelm alırım daha çok erken zatn almasmda varıp giriyorum hc yoğun olmuyor doktorum:)
tamam canım anlaştık öyleyse burdan haberleşiriz, hatta ankarada olsaydın görüşür tanışırdık çok iyi olurdu. seni kuzenime benzetiyorum. şu resminde kopyası gibisin. acaip kanım kaynıyo :)

Haklisin valla agresif olmakta. Misafir dedigin en fazla 1 hafta olmalı. Ben yazları 1 hafta gidiyorum da yetiyor bana. En çok dinlnmeye ihtiyacın oldugu bi zaman bi de. Onların yaninda dinlenmek de zor.

tamam canım anlaştık öyleyse burdan haberleşiriz, hatta ankarada olsaydın görüşür tanışırdık çok iyi olurdu. seni kuzenime benzetiyorum. şu resminde kopyası gibisin. acaip kanım kaynıyo :)
ah ne iyi olurdu ama k.marastaym :) birine benzemeye çok yatkın br yüzüm var benm genelde benzetrler brine valla :) haberlesirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…