- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.101
Size neden 1 ay diyor dr anlamadım. 1 ay çok uzun bir süre. Benimki 2 haftada 1 çagırıyor.bana da bir ay sonra dedi ama gününü ben ayarlıyorum. ne zaman müsait olursam o zaman gidiyorum. :) nasıl geçecek zaman bilmiyorum
Sadece banyoyu yıkayayım dedim ya, en çok kullandığımız alan. Dayanamadım. Soğuk suyu görünce ayaklar ıslak ıslak ondan oldu galiba. Bir de üstüne banyo yapınca. Bir daha asla. Rabbim mecbur bırakmasın.
normalde 22 si ama 17 sinde giderim bende artık :)Senin 1 ay ne zamn doluyor aynı gün gidelm bencede :)
canım ilk 8 haftaya kadar bende iki haftada bir gittim. çok şükür şimdi 3 ay oldu. artık 1 ayda çağırıyorlar. duruma göre 28 veya 32. haftadan sonra tekrar ikişer hafta diyorlar.Size neden 1 ay diyor dr anlamadım. 1 ay çok uzun bir süre. Benimki 2 haftada 1 çagırıyor.
günaydın kızlar. benimde drum 2 haftada bir çağırıyor. her seferi para:) ama 4-5 aya kadar böyle yapıyormuş şuan birşey olsa bilemeyiz ya o yüzdenmiş. hareket etmeye başlayınca ayda bir. drların tarz meselesi sanırım:)Size neden 1 ay diyor dr anlamadım. 1 ay çok uzun bir süre. Benimki 2 haftada 1 çagırıyor.
ayy canım yaa Allah yardımcın olsun valla. kayınvalidemler bizdeyken ben hayatta dinlenemem rahat edemem. ayaklarımı uzatıp yatamam. sen dinlenemediğin için agresif olabilirsin bence.günaydın kızlar. benimde drum 2 haftada bir çağırıyor. her seferi para:) ama 4-5 aya kadar böyle yapıyormuş şuan birşey olsa bilemeyiz ya o yüzdenmiş. hareket etmeye başlayınca ayda bir. drların tarz meselesi sanırım:)
bu arada kızlar ben son günler çok ağresifim. kayınvalideler bizde yorgunluğunda etkisi var tabi ama onlar hep bizdeler nerdeyse birlikte yaşama gibi... ama hamilelikte iyice arttı artık dayanamıyorum sanırım. sizinde böyle mi? depresyona gircem gibi hissediyorum artık
Aynen öyle. Geçmişti bir dönem. Şimdi geçen haftadan beri ara ara yine yapıyor.O bıçak saplanması gibi agrı bende ilk öğrendiğimde yaklasık 4 haftalıkken çok sık oluyordu. Anlamıyorsun bi de zaman olcağını. Biriyle konuşuyorum mesela ayakta Agğ diye kaliyordum aniden.
3 hftanin lafinimi yapıyorsun kuzum nedr ki 3 hafta sipp diye geçer asıl mesele bu 6 7 ay nasıl geçecekoff aynen canım yaa senin azalmış ben daha 9. haftadayım
5 günden brsey olmaz :) bz 17 yda 18indr gidelm seç birgün :) randevuyu alma bn daha nisan a gecelm alırım daha çok erken zatn almasmda varıp giriyorum hc yoğun olmuyor doktorum:)normalde 22 si ama 17 sinde giderim bende artık :)
Kv bu pamuk olsa gelinin kafasına düşerde yarar demişler. Stres yapmamaya çalış dicem ama biliyorum zor. Ama senden ve bebeğinden kıymetli hiçbir şey yok şuan. Boşver herşeyi bırak gerekirse umursamaz desinler. Doğumdan sonra herşey unutulur nasılsa. Sen kendini düşünmek zorundasın bu dönem.günaydın kızlar. benimde drum 2 haftada bir çağırıyor. her seferi para:) ama 4-5 aya kadar böyle yapıyormuş şuan birşey olsa bilemeyiz ya o yüzdenmiş. hareket etmeye başlayınca ayda bir. drların tarz meselesi sanırım:)
bu arada kızlar ben son günler çok ağresifim. kayınvalideler bizde yorgunluğunda etkisi var tabi ama onlar hep bizdeler nerdeyse birlikte yaşama gibi... ama hamilelikte iyice arttı artık dayanamıyorum sanırım. sizinde böyle mi? depresyona gircem gibi hissediyorum artık
ben birde çalışıyorum. sabah erken kalkıyorum 5e kadar iş yerindeyim akşam gidip yemek yapıyorum. yemek bulaşık vs 8den sonra anca oturuyorum sabah tekrar 6 buçukta kalk dinlenmiş gibi değilim. ama bu stres ağresiflik bebeğimi etkileyecek diye korkuyorum ama engel olamıyorum daayy canım yaa Allah yardımcın olsun valla. kayınvalidemler bizdeyken ben hayatta dinlenemem rahat edemem. ayaklarımı uzatıp yatamam. sen dinlenemediğin için agresif olabilirsin bence.
tamam canım anlaştık öyleyse burdan haberleşiriz, hatta ankarada olsaydın görüşür tanışırdık çok iyi olurdu. seni kuzenime benzetiyorum. şu resminde kopyası gibisin. acaip kanım kaynıyo :)5 günden brsey olmaz :) bz 17 yda 18indr gidelm seç birgün :) randevuyu alma bn daha nisan a gecelm alırım daha çok erken zatn almasmda varıp giriyorum hc yoğun olmuyor doktorum:)
Haklisin valla agresif olmakta. Misafir dedigin en fazla 1 hafta olmalı. Ben yazları 1 hafta gidiyorum da yetiyor bana. En çok dinlnmeye ihtiyacın oldugu bi zaman bi de. Onların yaninda dinlenmek de zor.günaydın kızlar. benimde drum 2 haftada bir çağırıyor. her seferi para:) ama 4-5 aya kadar böyle yapıyormuş şuan birşey olsa bilemeyiz ya o yüzdenmiş. hareket etmeye başlayınca ayda bir. drların tarz meselesi sanırım:)
Hakkaten nasıl gececek bu 7 ay yaa.3 hftanin lafinimi yapıyorsun kuzum nedr ki 3 hafta sipp diye geçer asıl mesele bu 6 7 ay nasıl geçecek
3 hftanin lafinimi yapıyorsun kuzum nedr ki 3 hafta sipp diye geçer asıl mesele bu 6 7 ay nasıl geçecek
tamam canım anlaştık öyleyse burdan haberleşiriz, hatta ankarada olsaydın görüşür tanışırdık çok iyi olurdu. seni kuzenime benzetiyorum. şu resminde kopyası gibisin. acaip kanım kaynıyo :)
Geçecek inslh bzde rahat döneme geçeceğiz 14 veya 16. Haftalardavalla nasıl geçecek yaa birde mide bulantısı olunca hiç geçmiyor haftalar
Geçecek inslh bzde rahat döneme geçeceğiz 14 veya 16. Haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?