- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.121
Limon ayva denednmi?ay inşallah canım valla artık ağız tadıyla yemek yemek istiyorum ya en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum şuan
ah ne iyi olurdu ama k.marastaym :) birine benzemeye çok yatkın br yüzüm var benm genelde benzetrler brine valla :) haberlesirz
Limon ayva denednmi?
Eveeettt. :) Yoksam sende miKiz sen maraşta misiiinn
Sabah erken kalktığında çok oluyorsa sn migdemi boş birakiyorsun sabah erkn kalkınca iştah daha açık oluyor bnce bol bol ye aç kalma hc . Bnmde bulanmalar vardı aslında ama ayva ve limon sürekli yedm belkide bastırdı ve kolay gecti o haftalarm :)limon denedim canım kesiyor ama mide yanması yapıyor ertesi gün çok hemde birde fazla yeme kanı sulandırıyor dediler korktum bıraktım ayva denemedim çubuk kraker iyi geliyordu oda bitti daha çok midemi bulandırıyor şimdi sarı leblebi dediler şimdi ona başladım bugün herşeyi deniyorum yavaş yavaş ama hafta içi bu kadar kötüyüm haftasonu daha iyiyim uykudan dolayı oluyor diyorlar Sabah erken kalkmak çok etkiliyormuş bulantıyı haftasonu uyuduğum için rahatım ama haftaiçi canıma okuyor resmen geçen akşam oturdum ağladım sinirden yatakta midemin bulantısına uykuda uyutmuyor uykusuz geliyorum işe oda baş ağrısı yapıyor inşallah 4 aya kalmadan geçerde rahatlarım
Eveeettt. :) Yoksam sende mi
Ayva cocukta gamze yapar derler ye ye :) benim de annem cok yemis gamzem var :):)Sabah erken kalktığında çok oluyorsa sn migdemi boş birakiyorsun sabah erkn kalkınca iştah daha açık oluyor bnce bol bol ye aç kalma hc . Bnmde bulanmalar vardı aslında ama ayva ve limon sürekli yedm belkide bastırdı ve kolay gecti o haftalarm :)
Devakent hastanesine gidiyorm Uğurkan erkayiran a :) ayy neresindensn br Maraşlı buldm anammm :))))Evet yani evim orda suan orda degilim ama.:) hangi hastane hangi doktota gidiyosun canim:)
Br iki haftadır yemiyorm öncesi hep yedim inslh gamzeli olurAyva cocukta gamze yapar derler ye ye :) benim de annem cok yemis gamzem var :):)
Devakent hastanesine gidiyorm Uğurkan erkayiran a :) ayy neresindensn br Maraşlı buldm anammm :))))
Himm :) merkezdeym bn canm. Vatan hastanesi çok iyi ya bu doktoru begenmeseydim bnde murat erdem ekize gidecektm orda ama memnunum çok iyi doktorum. Sn hangisine gidiyorsunBiz merkezde oturmuyrz canm turkoglnda oturuyorz :) ben de vatana gidiyodum :)
Himm :) merkezdeym bn canm. Vatan hastanesi çok iyi ya bu doktoru begenmeseydim bnde murat erdem ekize gidecektm orda ama memnunum çok iyi doktorum. Sn hangisine gidiyorsun
Ahmet hakanı çok begeniyorlar canm onun özel muayesini var diye biliyorum. Bn çok niyetlendm o doktora gitmeyi ama kısmet olmadı tam gidecegm ay hamile kalmistm sonra kurtaj oldumda tabiki . Murat beyin hastası çok sanırım ya çok begeniyorlar. Kız orda sezeryan 1200 diyorlar bilgn varmı?Ben de murat erdeme gidiyorum :) ama bazen cok kalabalik oluyo zeyneb bakacak var bazen ona gidiyorum. Ama kurtaji ahmet hakan beyazita yaptirmstim vatanda yaptrmadm
Ahmet hakanı çok begeniyorlar canm onun özel muayesini var diye biliyorum. Bn çok niyetlendm o doktora gitmeyi ama kısmet olmadı tam gidecegm ay hamile kalmistm sonra kurtaj oldumda tabiki . Murat beyin hastası çok sanırım ya çok begeniyorlar. Kız orda sezeryan 1200 diyorlar bilgn varmı?
Önden gidiyor demek ki bebeğin canm. Hayirlisi bakalm tahmin yapılan arkadaşlar var bnle birlikte 3 kişiye erkek denildi bnde 11.haftaym. hayırlısıKizlaaar çalışıyorum col takip edemiom konuyu daha once ogrenen oldu mu bilmiyorum ama ilk haber benden gelsin bugun 11 +0 iz ikili taramaya gittim sabah ve doktorum kiza benziyo dediii hep erkek hissediyodum. Baska ogrenen oldumu. Bide ben sat a gore doktorda oyle bakiodu 11+0 ama verdiği resimde 11w5 yaziodu hangisi dogruki eve gelince fark ettim
Özel muayene olduğundan kuzm adnan yenerde bna 650 istemişti ama bn yaptrmadm özel muayenesinde cnku aleti bile yokmuş başkasından getirecekti ve anestezi vermeyecekti bnde devlette verirler sandım gttim orda oldm ayyy çok kötü idiKuzum ucretleri hic bilmiyorum ama ben ahmet hakana 1300 e kurtaj oldum. Vatanda da dogumla ilgili felan hic fiyat bilgim yok ya senin hastanede nasil fiyatlar
Özel muayene olduğundan kuzm adnan yenerde bna 650 istemişti ama bn yaptrmadm özel muayenesinde cnku aleti bile yokmuş başkasından getirecekti ve anestezi vermeyecekti bnde devlette verirler sandım gttim orda oldm ayyy çok kötü idicanlı canlı..
Bnde daha konusmadm hc sorustrmadm ama sezeryan 700 normal doğum 250 diye duydm . Ama br dahaki gittiğimde soracam kesin fiyatları ama çok da değişik brsy duyacagimi sanmıyorum çünkü bn orda 250 tlye ameliyat olmustm . Fiyatları iyi yanı hastanenin ve ilgileride çok iyi ameliyatta eşim vardı yanımda ama hc brsey yapmadı hemşireleri hersyimle ilgilendiler zatn ..
Bnde aynı şeyi düşünüyorum ya doktorum dan çok memnunum sezeryan konusunda kesin orda olacağım ama normal doğum ebesi nasıl bilmiyorum . Br kaç yorum almam lazm çok sakin br kadn diyorlar ama daha zaman var onun için. Bn normal doğum istiyorum tabiki kısmet ama sağ saglim dogsn gerisi çok önemli değil . :)Anladim canm ben hic gitmedim oraya. Vatan da kurtaj icin 600 ya da 400 istemisti tam hatirlamiyorum suan. Dogum ucretlerini de hic arastirmak aklima bile gelmedi ama hangi doktorla devam edersem gidince o nerde olursa orda dogum yaparm ucret felan dusunemem valla oyle bi durumda :)
Kan sulandırmasının ne zararı var ben kanım sulansın diye hergün iğne yapıyorumlimon denedim canım kesiyor ama mide yanması yapıyor ertesi gün çok hemde birde fazla yeme kanı sulandırıyor dediler korktum bıraktım ayva denemedim çubuk kraker iyi geliyordu oda bitti daha çok midemi bulandırıyor şimdi sarı leblebi dediler şimdi ona başladım bugün herşeyi deniyorum yavaş yavaş ama hafta içi bu kadar kötüyüm haftasonu daha iyiyim uykudan dolayı oluyor diyorlar Sabah erken kalkmak çok etkiliyormuş bulantıyı haftasonu uyuduğum için rahatım ama haftaiçi canıma okuyor resmen geçen akşam oturdum ağladım sinirden yatakta midemin bulantısına uykuda uyutmuyor uykusuz geliyorum işe oda baş ağrısı yapıyor inşallah 4 aya kalmadan geçerde rahatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?