2017 EKİM Anne adayları

Senin erkek gibi doguyor icime:) suflesutlac kiz olacak gibi mesela.

Günaydınlar herkese :) kız senin ağzını yirim ben e mi insallah Allah söyleymiştir. Çok istiyorum kızım olmasını ya Dün yine hasta gibiydim ya bi midem bi başım giremedim hiç. Bugün doktora gidecek hatunlar dönünce haber edin hemencik

Uzun zamandır ev işlerine elimi sürmedim, dün duş alacakken banyoyu bir elden geçireyim dedim. Demez olaydım. Eğilip kalkmaktan mıdır, ayaklar ıslak soğuk banyoda iş yapmaktan mıdır? Banyo sonrası belime ağrı girdi. Kırılmış gibi ağrıyor. Halaa geçmedi. Ayy bişey olmamıştır di mi yaa. Ağrıyı çekerim yeterki başka bişey olmasın. Sabaha kadar kabus gördüm

günaydın kızlar. bende dün itibariyle 30 dk yürüyüşe başladım. kilo almışım zaten. biran önce hareketlenmek gerekir diye düşünüyorum.

Yorgunluktan cnm benimde dün çok ağrıdı biraz fazla yordum kendimi kırılmış gibi ağrıdı belim çok kotüydü dinlenerekte yaptım ama yok

Bn senin bebeği kız hissediyorum canm senin bir hissin varmı?? İnslh geçecek 12.haftaddn sonra

valla canım benim herkes öyle hissediyor biliyor musun ben şuan bişey hissedemiyorum tek düşündüğüm sağlıklı olması ama dün akşam bir rüya gördüm hemde ilk defa doktora gidiyoruz eşimle ultrasonda görüyoruz bizim minnoşu ama biraz daha büyük haliyle ay bize kıçını dönüyor ultrasonda doctor diyor ki kız bu diyor ilk defa rüya gördüm eşimde erkek olarak görmüş çin takvimine gore erkek çıkıyor babamda kız olarak görmüş rüyasında ya herkesi yanıltcak erkek olcak ya da rüyalarımız çıkacak canım bakalım sağlıklı olsun hayırlı olsun da önemli olan o

Yorgunluktan cnm benimde dün çok ağrıdı biraz fazla yordum kendimi kırılmış gibi ağrıdı belim çok kotüydü dinlenerekte yaptım ama yok
Bu sebepten bebeğin kalbi durmuş olamaz di mi. Paranoya oldum sürekli çamaşırıma bakıyorum.
Normalde bütün evi temizleyip hiç bir ağrı duymayan biriydim. Hamilelikten sonra Yemek yapmak dışında hep yatarak bu güne geldim, ondandır di mi yaa.

Hayirlisi olsn canm. Geçen eşim ultrason görüntüleribe bakıyordu smdi bunun başı neresi bn hc anlamıyorum deynce babam atladı kocaman oğlanı görmüyormusn eli ayağı herşeyi belli dedi babam bn sokkk. Videoyu izlemslerdide neyse annemde dedi ki kız o kız dedi babam da bakta gör diyor. Hayırlı gerçekten böyle tepkiler oluyor etraftan . Bnada genelde kız diyorlar ablam annem kuzenler bn hep kız diye düşünüyoruz br eşim brde babam erkek diyor . Annenin rüyalari çıkar derler bnde iki kere gördüm erkek dedi ultrason da hayırlısı olsn Rabbim iyisini bilir .

Yok canım Allah korusun bişi olmamistir bnm ilk hamileligimde böyleydi bel ağrısı çok çektim birazda yorulunca kötü oluyo işte

aynen canım herşeyin hayırlısı olsun ama eşimde bende kız düşünüyoruz gören herkes kız diyor zaten rüyayı da nasıl gördüm onu bile bilmiyorum gece çok uyku uyuyamıyorum bulantıdan dolayı iki dakika dalmışım demekki o ara da onu görmüşüm

Doktorun ana erkek derse bn sasiririm kuzum hep kız hissettim sna karşı hayırlısı . Rabbim gönlüne göre versin inslh.

Yok canım Allah korusun bişi olmamistir bnm ilk hamileligimde böyleydi bel ağrısı çok çektim birazda yorulunca kötü oluyo işte
Bu haftalardayken hiç sebepsiz bel ağrısı yaşayıp normal bebeklerini dünyaya getirenleri okudum başka topiklerde de. Çok sağ ol canım içim rahatladı biraz. Rabbim korusun hepimizin bebeklerini, sağlıkla hayırla büyütsün inşaAllah

Ya ben zaten tembel bi insanim.... Fazla hareketi zaten bunyem kaldirmiyor :) Birde boyle oluncaa

sorma canım bende ev temizliği hakgetire bir geçen hafta misafirim gelcekti o zaman eşimle beraber temizledik evi mutfak zaten kapıdan taşıyor giremiyorum şu dönemlerimizi sağ salim bir atlatsak Allah ın izniyle inşallah herşey daha güzel olacak bence inşallah tez zamanda atlatırız valla yemek yemeyi özledim ya

Herkese günaydınlar :) cinsiyet öğrenebilen var mı acaba aranızda?
Gunaydinnn. Tahminler var ama hiçbir doktor net söylemedi hebuz soylemezde br bna erkek dedi brde M Msspinkie ye erkek dedi birinede kıza benziyor demişti sanırm yanls hatırlamıyorsam ama kim olduğunu bilmiyorum. Herkes 15 16. Haftayı bekliyorum anlayacn

İnsanları dinlersem boyle olur işte... yok hep evde durulmazmis yok az yurulmezmis yok surekli is yapmak lazımmış.... Al sana mal kız yurudum yurudum simdi aglamakliyim ;(

canım korkma ben işim dolayısıyla sürekli denetimdeyim o işletme senin bu işletme benim geziyorum. başlarda ağrı sancı oluyordu ama bünye şimdi alıştı sanırım o kadar hareket ediyorum bana mısın demiyor. Bir anda fazla yürüyünce olmuştur o normal.

Amin inşallah evet cnm normal ağrılar bunlar ama fazla yormamaya çalış kendini sonrası kötü oluyo böyle ☺

İnsanları dinlersem boyle olur işte... yok hep evde durulmazmis yok az yurulmezmis yok surekli is yapmak lazımmış.... Al sana mal kız yurudum yurudum simdi aglamakliyim ;(

valla canım bende çok hareket etmiyorum anca hafta sonu bir yere gidersek geçen hafta eşimle temizlik yaptık ki eşim bana bırakmadı çoğu işi o yaptı ben sadece toz aldım evi topladım banyoyu temizledim birde ertesi gün bacaklarım kötü oldu 2 gün kendime gelemedim valla bizde etkesiği derler öyle oldu bacaklarım hamlıktan oluyor o korkma bişey yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…