• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Amin inşallah :nazar: :dua:evet cnm normal ağrılar bunlar ama fazla yormamaya çalış kendini sonrası kötü oluyo böyle ☺
Ayy yok bir daha elimi sürmem. Eşim de kızdı zaten. O yapıyordu ev işlerini, bu hafta işleri yoğun olunca kaldı, ben yapim dediydim.

Ayy yok bir daha elimi sürmem. Eşim de kızdı zaten. O yapıyordu ev işlerini, bu hafta işleri yoğun olunca kaldı, ben yapim dediydim.

canım tek başına yapma sakın boşver benim ev çığrından çıktı ki ben normalde hayatta duramazdım ev pis olunca ama şimdi öyle de rahat oturuyom ki anlatamam :KK70::KK70::KK70: zaten eşim kıyameti koparıyor zaten gündüz çalışıyoruz kim var evde de pisletcek diyor bende bişey demiyorum :KK28::KK28:

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?

bugün daha iyiyim kuzum bende çok şükür Allah ıma yoğurda leblebi attım onu yiyorum bak güzel oluyor dene :KK70::KK70:zaten bu mide bulantısı yüzünden yemediğim kalmadı yani değişik şeyler üretiyorum artık sarı leblebi bulantıya iyi gelirmiş dediler aldı eşim akşam bugün başladım artık çubuk kraker fayda etmiyor hatta daha çok bulandırıyor midemi bu Sabah sonuncuyu yedim sarı leblebiye tayin ettim :KK70::KK70::KK70:

B Biravucmutluluk canım sen ne zaman gideceksin hastaneye günü belli mi. aynı gün gidelim seninle :) doktor bana da erkeğe benziyor dedi bakalım hayırlısı :)
Aa evet snada erkek demişti ay ne çok pipilimiz var :sampiyon: maşallah ...:nazar: tam kesin değil ama sanırım 17 nisan da giderm 4 hafta sonra dedi tam 30 gün oluyo 17sinde sn ne zamn gidecektin??

off haftalar geçmiyor yaa valla hiç geçmiyor zaman nasıl geçecek bu 7 ay :110::110::110:geçende eşim diyorki bir once zaman geçsede kucağımıza alsak artık bende dedimki beklicez yapcak bişey yok dedim :KK51::KK51::KK51:
Onu hc sorma :KK55: valla br an önce alsak diyoruz bizde gerçektn zaman geçmiyor ya.. daha 28 hafta var benm :eek: hc gecmz :işsiz:

canım tek başına yapma sakın boşver benim ev çığrından çıktı ki ben normalde hayatta duramazdım ev pis olunca ama şimdi öyle de rahat oturuyom ki anlatamam :KK70::KK70::KK70: zaten eşim kıyameti koparıyor zaten gündüz çalışıyoruz kim var evde de pisletcek diyor bende bişey demiyorum :KK28::KK28:
Sadece banyoyu yıkayayım dedim ya, en çok kullandığımız alan. Dayanamadım. Soğuk suyu görünce ayaklar ıslak ıslak ondan oldu galiba. Bir de üstüne banyo yapınca. Bir daha asla. Rabbim mecbur bırakmasın.

Aa evet snada erkek demişti ay ne çok pipilimiz var :sampiyon: maşallah ...:nazar: tam kesin değil ama sanırım 17 nisan da giderm 4 hafta sonra dedi tam 30 gün oluyo 17sinde sn ne zamn gidecektin??
bana da bir ay sonra dedi ama gününü ben ayarlıyorum. ne zaman müsait olursam o zaman gidiyorum. :) nasıl geçecek zaman bilmiyorum :eek:

Günaydın kızlar. Kimler kontrole gidecek bugün? Ben yarın sabah gideceğim. Bugun sabahtan beri 3-4 defa igne batması gibi sızı oldu anlık böyle. Büyüdüğü için mi acaba?
Büyüdüğü için canım. Bırak iğneyi bende bıçak saplanır gibi oluyor arada. geçen misafirlikte bir anda olunca sesimi çıkarmamama rağmen herkes korktu yüzü değişti. Uzun süre su içmediğimde oluyor özellikle

Büyüdüğü için canım. Bırak iğneyi bende bıçak saplanır gibi oluyor arada. geçen misafirlikte bir anda olunca sesimi çıkarmamama rağmen herkes korktu yüzü değişti. Uzun süre su içmediğimde oluyor özellikle
O bıçak saplanması gibi agrı bende ilk öğrendiğimde yaklasık 4 haftalıkken çok sık oluyordu. Anlamıyorsun bi de zaman olcağını. Biriyle konuşuyorum mesela ayakta Agğ diye kaliyordum aniden.

Back
X