- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.081
Hemde cok erken canm :) daha var snin öğrenmene hayırlısıhissine kurban canımbakalım haftaya doktora gitcem ama daha erken belli olmaz hepimizin evlatları hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
Hemde cok erken canm :) daha var snin öğrenmene hayırlısı
Herkese günaydınlar :) cinsiyet öğrenebilen var mı acaba aranızda?
Günaydınlar hayırlı cumalar.
Ayy yok bir daha elimi sürmem. Eşim de kızdı zaten. O yapıyordu ev işlerini, bu hafta işleri yoğun olunca kaldı, ben yapim dediydim.Amin inşallahevet cnm normal ağrılar bunlar ama fazla yormamaya çalış kendini sonrası kötü oluyo böyle ☺
Ayy yok bir daha elimi sürmem. Eşim de kızdı zaten. O yapıyordu ev işlerini, bu hafta işleri yoğun olunca kaldı, ben yapim dediydim.
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?günaydın şekerim hayırlı cumalar nasılsın bugün?
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?
Aa evet snada erkek demişti ay ne çok pipilimiz varB Biravucmutluluk canım sen ne zaman gideceksin hastaneye günü belli mi. aynı gün gidelim seninle :) doktor bana da erkeğe benziyor dedi bakalım hayırlısı :)
Onu hc sormaoff haftalar geçmiyor yaa valla hiç geçmiyor zaman nasıl geçecek bu 7 aygeçende eşim diyorki bir once zaman geçsede kucağımıza alsak artık bende dedimki beklicez yapcak bişey yok dedim
Sadece banyoyu yıkayayım dedim ya, en çok kullandığımız alan. Dayanamadım. Soğuk suyu görünce ayaklar ıslak ıslak ondan oldu galiba. Bir de üstüne banyo yapınca. Bir daha asla. Rabbim mecbur bırakmasın.canım tek başına yapma sakın boşver benim ev çığrından çıktı ki ben normalde hayatta duramazdım ev pis olunca ama şimdi öyle de rahat oturuyom ki anlatamamzaten eşim kıyameti koparıyor zaten gündüz çalışıyoruz kim var evde de pisletcek diyor bende bişey demiyorum
bana da bir ay sonra dedi ama gününü ben ayarlıyorum. ne zaman müsait olursam o zaman gidiyorum. :) nasıl geçecek zaman bilmiyorumAa evet snada erkek demişti ay ne çok pipilimiz varmaşallah ... tam kesin değil ama sanırım 17 nisan da giderm 4 hafta sonra dedi tam 30 gün oluyo 17sinde sn ne zamn gidecektin??
Senin 1 ay ne zamn doluyor aynı gün gidelm bencede :)bana da bir ay sonra dedi ama gününü ben ayarlıyorum. ne zaman müsait olursam o zaman gidiyorum. :) nasıl geçecek zaman bilmiyorum
Aynen canm . Rahim genişliyor ondan :)Günaydın kızlar. Kimler kontrole gidecek bugün? Ben yarın sabah gideceğim. Bugun sabahtan beri 3-4 defa igne batması gibi sızı oldu anlık böyle. Büyüdüğü için mi acaba?
Büyüdüğü için canım. Bırak iğneyi bende bıçak saplanır gibi oluyor arada. geçen misafirlikte bir anda olunca sesimi çıkarmamama rağmen herkes korktu yüzü değişti. Uzun süre su içmediğimde oluyor özellikleGünaydın kızlar. Kimler kontrole gidecek bugün? Ben yarın sabah gideceğim. Bugun sabahtan beri 3-4 defa igne batması gibi sızı oldu anlık böyle. Büyüdüğü için mi acaba?
O bıçak saplanması gibi agrı bende ilk öğrendiğimde yaklasık 4 haftalıkken çok sık oluyordu. Anlamıyorsun bi de zaman olcağını. Biriyle konuşuyorum mesela ayakta Agğ diye kaliyordum aniden.Büyüdüğü için canım. Bırak iğneyi bende bıçak saplanır gibi oluyor arada. geçen misafirlikte bir anda olunca sesimi çıkarmamama rağmen herkes korktu yüzü değişti. Uzun süre su içmediğimde oluyor özellikle
Onu hc sormavalla br an önce alsak diyoruz bizde gerçektn zaman geçmiyor ya.. daha 28 hafta var benm hc gecmz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?