- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #6.061
Senin erkek gibi doguyor icime:)suflesutlac kiz olacak gibi mesela.
Günaydınlar herkese :) kız senin ağzını yirim ben e mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin erkek gibi doguyor icime:)suflesutlac kiz olacak gibi mesela.
Korkma kuzucuk oyle bi gurumeyle bisey olmaz... ama kendini yormussun iste.Selamünaleyküm kızlar,
Dun baya yürüdüm yani hamileligimde yurumedigim kadar...simdi bacaklarım çok ağrıyor, aglamakliyim inanin zonkluyor sanki karnimda hafif ağrıyor korkuyorum bisiy olmaz demi?
Yorgunluktan cnm benimde dün çok ağrıdı biraz fazla yordum kendimi kırılmış gibi ağrıdı belim çok kotüydü dinlenerekte yaptım ama yokUzun zamandır ev işlerine elimi sürmedim, dün duş alacakken banyoyu bir elden geçireyim dedim. Demez olaydım. Eğilip kalkmaktan mıdır, ayaklar ıslak soğuk banyoda iş yapmaktan mıdır? Banyo sonrası belime ağrı girdi. Kırılmış gibi ağrıyor. Halaa geçmedi. Ayy bişey olmamıştır di mi yaa. Ağrıyı çekerim yeterki başka bişey olmasın. Sabaha kadar kabus gördüm
Bn senin bebeği kız hissediyorum canm senin bir hissin varmı?? İnslh geçecek 12.haftaddn sonra
Bu sebepten bebeğin kalbi durmuş olamaz di mi. Paranoya oldum sürekli çamaşırıma bakıyorum.Yorgunluktan cnm benimde dün çok ağrıdı biraz fazla yordum kendimi kırılmış gibi ağrıdı belim çok kotüydü dinlenerekte yaptım ama yok
Hayirlisi olsn canm. Geçen eşim ultrason görüntüleribe bakıyordu smdi bunun başı neresi bn hc anlamıyorum deynce babam atladı kocaman oğlanı görmüyormusn eli ayağı herşeyi belli dedi babam bn sokkk. Videoyu izlemslerdidevalla canım benim herkes öyle hissediyor biliyor musunben şuan bişey hissedemiyorum tek düşündüğüm sağlıklı olması ama dün akşam bir rüya gördüm hemde ilk defa doktora gidiyoruz eşimle ultrasonda görüyoruz bizim minnoşu ama biraz daha büyük haliyle ay bize kıçını dönüyor ultrasonda doctor diyor ki kız bu diyor
ilk defa rüya gördüm eşimde erkek olarak görmüş çin takvimine gore erkek çıkıyor babamda kız olarak görmüş rüyasında ya herkesi yanıltcak erkek olcak ya da rüyalarımız çıkacak canım bakalım sağlıklı olsun hayırlı olsun da önemli olan o
![]()
Yok canım Allah korusun bişi olmamistir bnm ilk hamileligimde böyleydi bel ağrısı çok çektim birazda yorulunca kötü oluyo işteBu sebepten bebeğin kalbi durmuş olamaz di mi. Paranoya oldum sürekli çamaşırıma bakıyorum.
Normalde bütün evi temizleyip hiç bir ağrı duymayan biriydim. Hamilelikten sonra Yemek yapmak dışında hep yatarak bu güne geldim, ondandır di mi yaa.
Hayirlisi olsn canm. Geçen eşim ultrason görüntüleribe bakıyordu smdi bunun başı neresi bn hc anlamıyorum deynce babam atladı kocaman oğlanı görmüyormusn eli ayağı herşeyi belli dedi babam bn sokkk. Videoyu izlemslerdideneyse annemde dedi ki kız o kız dedi babam da bakta gör diyor. Hayırlı gerçekten böyle tepkiler oluyor etraftan . Bnada genelde kız diyorlar ablam annem kuzenler bn hep kız diye düşünüyoruz br eşim brde babam erkek diyor . Annenin rüyalari çıkar derler bnde iki kere gördüm erkek dedi ultrason da hayırlısı olsn Rabbim iyisini bilir .
Doktorun ana erkek derse bn sasiririm kuzum hep kız hissettim sna karşı hayırlısı . Rabbim gönlüne göre versin inslh.aynen canım herşeyin hayırlısı olsun ama eşimde bende kız düşünüyoruz gören herkes kız diyorzaten rüyayı da nasıl gördüm onu bile bilmiyorum gece çok uyku uyuyamıyorum bulantıdan dolayı iki dakika dalmışım demekki o ara da onu görmüşüm
![]()
Bu haftalardayken hiç sebepsiz bel ağrısı yaşayıp normal bebeklerini dünyaya getirenleri okudum başka topiklerde de. Çok sağ ol canım içim rahatladı biraz. Rabbim korusun hepimizin bebeklerini, sağlıkla hayırla büyütsün inşaAllahYok canım Allah korusun bişi olmamistir bnm ilk hamileligimde böyleydi bel ağrısı çok çektim birazda yorulunca kötü oluyo işte
Ya ben zaten tembel bi insanim.... Fazla hareketi zaten bunyem kaldirmiyor :) Birde boyle oluncaa![]()
Gunaydinnn. Tahminler var ama hiçbir doktor net söylemedi hebuz soylemezde br bna erkek dedi brde M Msspinkie ye erkek dedi birinede kıza benziyor demişti sanırm yanls hatırlamıyorsam ama kim olduğunu bilmiyorum. Herkes 15 16. Haftayı bekliyorum anlayacnHerkese günaydınlar :) cinsiyet öğrenebilen var mı acaba aranızda?
Doktorun ana erkek derse bn sasiririm kuzum hep kız hissettim sna karşı hayırlısı . Rabbim gönlüne göre versin inslh.
İnsanları dinlersem boyle olur işte... yok hep evde durulmazmis yok az yurulmezmis yok surekli is yapmak lazımmış.... Al sana mal kız yurudum yurudum simdi aglamakliyim ;(
Amin inşallahBu haftalardayken hiç sebepsiz bel ağrısı yaşayıp normal bebeklerini dünyaya getirenleri okudum başka topiklerde de. Çok sağ ol canım içim rahatladı biraz. Rabbim korusun hepimizin bebeklerini, sağlıkla hayırla büyütsün inşaAllah
İnsanları dinlersem boyle olur işte... yok hep evde durulmazmis yok az yurulmezmis yok surekli is yapmak lazımmış.... Al sana mal kız yurudum yurudum simdi aglamakliyim ;(