• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

:KK53:merakli anne. :) Tatlı ekşi olayına çok takma canm benm ablam oğlan doğurdu 7. Ayına kadr tatlı hc brsey yemedi limon yedi hep güya ye eksiyi çıkar ayseyi :işsiz: bnde aynı senin gbiyim hamileliğini öğrendiğim andan sonra 3 hafta sürekli limon yedm. Kısmet artk. Az çok fikir yürütmek istiyorsan göğüslerine bak çok sismemisse ve ucu büyüyp siyahlastiysa o halka erken zamnlardan bu yana artarak siyahlasma devam ediyorsa erkekdr yok eğer goguslerinde hassasiyet çoksa ve iyice dolgunlasmissa kızdır. Bilimsel br açıklaması bile var iki kadınla hormonu bir araya gelince göğüsler cosuyo. Erkek bebekte testesteron hormonu olduğundan gogusler çok etkilenmiyor. Hatta eskiler hamilelikte cinsel istek fazlalasirsada kız derlr .
Ben kız hissediyorum ama rüyada erkek görünce kafam karıştı :ıslık:

Bende tam tersi biliyorum erkek deyince kordonu pipi olarak gorulebiliyor sonra kiz diye degisebiliyor ama basta kiz dediyse o kizdir ki bos oluyo bacak arasi canim :)
Erken haftalarda her ikiside olabiliyorms kız diyor doktor 12.hafta ama erkegn organı gelişmekte henüz sonra anne br gidiyo erkek cikiyo. Sonra kordon geliyor erkek diyor kız çıkıyor. Ama bn o kordon olayini çok saçma buluyorum kordonla pipi nasıl karıştırılır ya kör mü bu doktorlar kordon up uzunpipi küçük ve dik nasl karışıyor yani bn sok. Kimse öyle brsy yasamasn ya alistr kendini oğlan çksin kız:)

Br totem var bizim buralarda erkek senesi kız senesi diye :) ama harbiden doğru oluyor yani aynı zamn hamile olan kadınların hepsinin oğlu yda aynı anda hepsinin kızı oluyor br eltm doğurdu erkekti o zamn herkes erkek doğurdu br eltm doğurdu bebeği kızdı o gün hastanede 10bebekten 1 tanesi erkekti sadece geri hepsi kızdı .. :halay:bizde öyle oluyormuşz :) snada mi erkek dedi doktorun.
Evet bizde de öyle derler erkek senesi kız senesi diye yok tatlım bana bişey demedi 2 hafta snra gdecem söyler inş :dua:

Selamünaleyküm kızlar,
Dun baya yürüdüm yani hamileligimde yurumedigim kadar...simdi bacaklarım çok ağrıyor, aglamakliyim inanin zonkluyor sanki karnimda hafif ağrıyor korkuyorum bisiy olmaz demi?
A.selam canm. Sanmıyorum br sorun olacağını sn ağrı cekersin işte böyle kendini yordukca :)

A.selam canm. Sanmıyorum br sorun olacağını sn ağrı cekersin işte böyle kendini yordukca :)

İnsanları dinlersem boyle olur işte... yok hep evde durulmazmis yok az yurulmezmis yok surekli is yapmak lazımmış.... Al sana mal kız yurudum yurudum simdi aglamakliyim ;(

Evet bizde de öyle derler erkek senesi kız senesi diye yok tatlım bana bişey demedi 2 hafta snra gdecem söyler inş :dua:
İnlsh söyler . Ay o totem buralrdada varmı diye baktm da geçen seneki ekim annelerine falan hep eşit nerdeyse yarısının kızı yarısının oğlu olmuş :) ama harbiden suan 5 tane hamile tanıyorum erkek hepside br de bnada dediler henüz kesin değil ama totem tutuyor demk ki genelde. :)

İnsanları dinlersem boyle olur işte... yok hep evde durulmazmis yok az yurulmezmis yok surekli is yapmak lazımmış.... Al sana mal kız yurudum yurudum simdi aglamakliyim ;(
:) Bu haftalar bel ve bacak ağrısı çok olurmuş canm. Geçer inslh sıkma canını sürekli iş yapmak derken halin varsa yaprsin yapabiliyorsan şart değil yani dolaşmak guzl olur evde ssurekli durmaktansa bnde akşam üzeri dolaşıyorum biraz birazda bahçede güneşleniyorum öğlen iyi geliyor. :)

:) Bu haftalar bel ve bacak ağrısı çok olurmuş canm. Geçer inslh sıkma canını sürekli iş yapmak derken halin varsa yaprsin yapabiliyorsan şart değil yani dolaşmak guzl olur evde ssurekli durmaktansa bnde akşam üzeri dolaşıyorum biraz birazda bahçede güneşleniyorum öğlen iyi geliyor. :)
Ya ben zaten tembel bi insanim.... Fazla hareketi zaten bunyem kaldirmiyor :) Birde boyle oluncaa :(

İnlsh söyler . Ay o totem buralrdada varmı diye baktm da geçen seneki ekim annelerine falan hep eşit nerdeyse yarısının kızı yarısının oğlu olmuş :) ama harbiden suan 5 tane hamile tanıyorum erkek hepside br de bnada dediler henüz kesin değil ama totem tutuyor demk ki genelde. :)
Benimde şu an tanıdığım hamileler hep erkek bebek annesi :-) bide kayınvalidem de erkek kesin diyor içine öyle doğmuş kadının ben kız hissediyorum :KK200:amaaan sağlıklı olsunda kızım da yok oğlum da :-)

Ya ben zaten tembel bi insanim.... Fazla hareketi zaten bunyem kaldirmiyor :) Birde boyle oluncaa :KK43:
Canım bi arkadaşım hamileliğin ilk aylarında çok fazla yürüdüğün için doğum yapana kadar bebeği hep aşağıdaydı sonradan merdiven bile çıkamaz oldu bizim burda hep derler çok uzun zaman yürümek bebeği aşağı indirir dye tabi hareketsizlikte kötü az yürümek en güzeli bende bi ay önce senin gibi baya yürümştüm sonra bunu duyunca bi daha çok yürümeneye karar verdim tabi sen kafana takma bi kereden bişey olmz

Canım bi arkadaşım hamileliğin ilk aylarında çok fazla yürüdüğün için doğum yapana kadar bebeği hep aşağıdaydı sonradan merdiven bile çıkamaz oldu bizim burda hep derler çok uzun zaman yürümek bebeği aşağı indirir dye tabi hareketsizlikte kötü az yürümek en güzeli bende bi ay önce senin gibi baya yürümştüm sonra bunu duyunca bi daha çok yürümeneye karar verdim tabi sen kafana takma bi kereden bişey olmz
Bencede tatlim yaaa .... zaten evde yatmiyom ama bu kadarda gezmiyom ;( onu bn bilmiyordum ama 6. Aydan sonra artik yuruyusler artmali diye duymustum ;)

:bicak::bicak::bicak::olamaz::KK15::KK42::110:
Bencede tatlim yaaa .... zaten evde yatmiyom ama bu kadarda gezmiyom ;( onu bn bilmiyordum ama 6. Aydan sonra artik yuruyusler artmali diye duymustum :KK66:
Evet son aylar yürümek doğumu kolaylaştırıyormş ilk aylarda çok fazla yürümekte bebeği aşağı indiriyormş yani erken doğum yada allah korusun düşük riski artıyor herşeyin azı karar çoğu zarar tatlım :KK12:

Benimde şu an tanıdığım hamileler hep erkek bebek annesi :-) bide kayınvalidem de erkek kesin diyor içine öyle doğmuş kadının ben kız hissediyorum :KK200:amaaan sağlıklı olsunda kızım da yok oğlum da :-)
Hayırlısı aynen bnmde kizmda yok oğlum da sağlıklı olsunlar da :) bna herkes kız hissediyor hayırlısı sadece eşim erkek hissediyor

Back
X