- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.821
kızlar aranızda mantar olanınız varmı?benim iki üç gündür aşırı kaşıntım var.acaba yapılabilecek doğal birşey varmıdır?
gebelikte oldumu sende mantar?öncesindemi olmuştu bende yazıyım bugün doktora.canım travazol krem var mantar için çok iyi geliyor onu kullanabilirsin ben doktoruma sormuştum bendede çok mantar ve sistit oluyor çünkü sadece travazol kullanabilirsin ama başka ilaç kullanma demişti bana dene istersen
Goguslerinizdeki acima sizin de gectimi yahu? Goguslerimi mincirmaktan bir hal oldum
gebelikte oldumu sende mantar?öncesindemi olmuştu bende yazıyım bugün doktora.
tamam canım çok teşekkür ediyorum hemen doktora sorayım.hala oluyor canım çok fazla akıntım var ve arada kaşıntı yapıyor hissettiğim an sürüyorum hemen travazolu hiçbişey kalmıyor kesiyor anında çok rahatlatıyor
Günaydın kızlarbugüne mide bulantısıyla başladık bakalım haydi hayırlı olsun
Sertlik yok ama buyuduler epey benimkiler, cok az bir iki minik noktada acima kaldi oda cok kurcalayinca felan oluyo:)benim arada az acıma oluyor sertlik var çok göğüslerimde ama ilk zamanki acısı geçti canım
Bas agrisi sende de mi oluyor? Ben fena bas agrisi yasiyorum gunlerdir allahim kafami koparicam agridanben hep öyleyim canım durmuyorki bir dakika şöyle ohhh rahatladım biraz diyemiyorum hiç hep bulanıyor gece uyutmuyor uykusuz işe geliyorum kafam ağrıdan geberiyor artık Allah ım yardımcımız olsun da şu dönemi tez zamanda atlatalım hayırlısıyla
Gebelikte trovazol kullaniliyomu ki?hala oluyor canım çok fazla akıntım var ve arada kaşıntı yapıyor hissettiğim an sürüyorum hemen travazolu hiçbişey kalmıyor kesiyor anında çok rahatlatıyor
Bas agrisi sende de mi oluyor? Ben fena bas agrisi yasiyorum gunlerdir allahim kafami koparicam agridan
Gebelikte trovazol kullaniliyomu ki?
Sertlik yok ama buyuduler epey benimkiler, cok az bir iki minik noktada acima kaldi oda cok kurcalayinca felan oluyo:)
Bi de sabahlari uyandigimda cok aciyor sonra geciyor. Gece yayiliyomu nedir:) ay surekli kendimi dinleyip belirti ariyorum
Benim de ilk zamanlarsaki aci yok cok sukur, ama iste bi yandan korkuyorum...dinleme canım kendini, kendini dinleyince hep bişey çıkıyorbenim çok büyüdüler valla kafam kadar oldu göğüslerim ve çok sertler ilk başlarda yürürken bile acıyordu ama şimdi geçti o acı
Goguslerinizdeki acima sizin de gectimi yahu? Goguslerimi mincirmaktan bir hal oldum
:) iyi bari yalniz degilim:) peki hic bi belirtiniz kalmadi mi? Yani hic bisey yokmu hissettiginiz?geçti kuzum geçti sadece dün biraz sağ göğsüm sızladı ama önceden elleyemiyordum bile 1 aydır falan oda yok
:) iyi bari yalniz degilim:) peki hic bi belirtiniz kalmadi mi? Yani hic bisey yokmu hissettiginiz?
sirkeli suyla yıka özel bölgeni cnmkızlar aranızda mantar olanınız varmı?benim iki üç gündür aşırı kaşıntım var.acaba yapılabilecek doğal birşey varmıdır?
Havalardanmidir yaw:) cok mu bulaniyo? Azicik benim. Ben normaldir diyorum hamileyiz sonucta o kaaa olsun:) kusturuyomu?kirmizigitar 2 gündür benim de midem bulanıyor. Niye böyle olduk acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?