2017 EKİM Anne adayları

kızlar aranızda mantar olanınız varmı?benim iki üç gündür aşırı kaşıntım var.acaba yapılabilecek doğal birşey varmıdır?

canım travazol krem var mantar için çok iyi geliyor onu kullanabilirsin ben doktoruma sormuştum bendede çok mantar ve sistit oluyor çünkü sadece travazol kullanabilirsin ama başka ilaç kullanma demişti bana dene istersen

gebelikte oldumu sende mantar?öncesindemi olmuştu bende yazıyım bugün doktora.

Günaydın kızlarbugüne mide bulantısıyla başladık bakalım haydi hayırlı olsun

ben hep öyleyim canım durmuyorki bir dakika şöyle ohhh rahatladım biraz diyemiyorum hiç hep bulanıyor gece uyutmuyor uykusuz işe geliyorum kafam ağrıdan geberiyor artık Allah ım yardımcımız olsun da şu dönemi tez zamanda atlatalım hayırlısıyla

benim arada az acıma oluyor sertlik var çok göğüslerimde ama ilk zamanki acısı geçti canım
Sertlik yok ama buyuduler epey benimkiler, cok az bir iki minik noktada acima kaldi oda cok kurcalayinca felan oluyo:)

Bi de sabahlari uyandigimda cok aciyor sonra geciyor. Gece yayiliyomu nedir:) ay surekli kendimi dinleyip belirti ariyorum

Bas agrisi sende de mi oluyor? Ben fena bas agrisi yasiyorum gunlerdir allahim kafami koparicam agridan

Bas agrisi sende de mi oluyor? Ben fena bas agrisi yasiyorum gunlerdir allahim kafami koparicam agridan

canım benimki uykusuzluktan oluyor mide bulantısı yüzünden gece uykum yok uykusuz geliyorum işe bütün bilgisayar telefon beynim pert oluyor yoksa bende baş ağrısı yoktu

Sertlik yok ama buyuduler epey benimkiler, cok az bir iki minik noktada acima kaldi oda cok kurcalayinca felan oluyo:)

Bi de sabahlari uyandigimda cok aciyor sonra geciyor. Gece yayiliyomu nedir:) ay surekli kendimi dinleyip belirti ariyorum

dinleme canım kendini, kendini dinleyince hep bişey çıkıyor benim çok büyüdüler valla kafam kadar oldu göğüslerim ve çok sertler ilk başlarda yürürken bile acıyordu ama şimdi geçti o acı

dinleme canım kendini, kendini dinleyince hep bişey çıkıyor benim çok büyüdüler valla kafam kadar oldu göğüslerim ve çok sertler ilk başlarda yürürken bile acıyordu ama şimdi geçti o acı
Benim de ilk zamanlarsaki aci yok cok sukur, ama iste bi yandan korkuyorum...

Gerci, gecen hamileligimde kurtaja girdigim aksam acisindan dokunamiyordum... hicbiri kistas degil demekki

:) iyi bari yalniz degilim:) peki hic bi belirtiniz kalmadi mi? Yani hic bisey yokmu hissettiginiz?

bulantım dün itibari ile başladı uzun zamandır yoktu.( az önce wcde öğürdüm geldim masama )
kasık ağrılarım çok yürüdüğüm veya temizlik yaptığım zaman oluyor ama eskisi gibi şiddetli değil.
sabah uyandığımda bel ağrım oluyor ama oda giyinirken geçiyor.
göğüslerim o kadar çok ağrırdıki afedersin ilişki sırasında arada kaldımı çığlık atardım ama oda kalmadı ara ara oluyor sadece.. ve büyüdü :)
2 günü saymazsak uzun zamandır kolay bir gebelik geçirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…