- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Normal canm bndede yok bulantı ama tiksinme var yemeklere karşı canm istemiyor bise ama canm brsey istediği zamn yiyorum ayva kalamiyorum bn acikiyorum çünkü sürekli :)Kızlar ya bende mide bulantısı falan yok sadece istahsizlik var normal mi ki
Ben de sütün kokusuna bile dayanamıyom ,geçecek inş canım sabredelim, sen ne zaman doktora gidecen tatlımPatates severdm ama yiyesm gelmiyor onu ya portakal ve elma daha çok bulantı yapiyo brde süt . Bna ayva ve limon iyi geliyor. Kız konuda degl benm ki çok anormal aciktm ya şunu yapaym kendime diye aklımdan geçiriyorm sonra ondan tiksiniyorm br hoş oluyo migdem çok değisk..
Bendede hafif yanma vardi canm idrarimda bol su iciyorum bide sarımsak yutuyorum ve limonlu su iyi geliyor smdilk ilaç kullamk istemiyorum kalp atışlarıni duymaya gidince yaptiririm test doktor ilaç verirse belki hiç vermez bilmiyorum ilk dönemde ilaç kullandirmiyorlar genelde tek kullanımlık şase veriyorlr o kadr.Kızlar idrar testi yaptırdınız mı. Benim BLD diye bi değerde + işareti var. Bu negatif olmalıymışidrarda kan olduğu anlamına geliyormuş. Henüz doktorla görüşmedim ama off çok canımı sıktı bu. Şimdilik gördüğüm bu bakalım başka ne çıkıcak
Hoş geldin canım :) tutunacak minnoş :)Sanirim ben de bu gruba dahil olacagim :) Regl gunume 5 gun var beta hcg degerim 14.85 çıktı. Umarim bebeğim tutunur bana dua edin kizlar.
Bende kokulardan tiksiniyorum midem yaniyo ama bulanti yok şükür. Sürekli acikiyorum Bende çok şey yemek istyrm ama bsy yiyemyrm istahsizimNormal canm bndede yok bulantı ama tiksinme var yemeklere karşı canm istemiyor bise ama canm brsey istediği zamn yiyorum ayva kalamiyorum bn acikiyorum çünkü sürekli :)
Allah yardımcımz olsun zor bu dönemler.. bulantnda başlayabilir senin canm 6. Haftaya girince bn girdim yok suanlik belkide olmayacak bulantm ki inslh olmaz ya çok kötü brsyBende kokulardan tiksiniyorum midem yaniyo ama bulanti yok şükür. Sürekli acikiyorum Bende çok şey yemek istyrm ama bsy yiyemyrm istahsizim
Hosbulduk canim insallah ❤Hoş geldin canım :) tutunacak minnoş :)
Canm 24 üne çağırdı ama bnm progestan ignem biitiyo perşembe yanına br giderm iğne yazacaksa muayenede olurm yok iğneye artk gerk yoksa ayn 24ü beklenecek.Ben de sütün kokusuna bile dayanamıyom ,geçecek inş canım sabredelim, sen ne zaman doktora gidecen tatlım
Benim ilkinde 12.hafta başladı değişebiliyor. Şimdi de bulantım yok yine o haftalarda başlayacak gibi.Allah yardımcımz olsun zor bu dönemler.. bulantnda başlayabilir senin canm 6. Haftaya girince bn girdim yok suanlik belkide olmayacak bulantm ki inslh olmaz ya çok kötü brsy
12 . Haftadan sonra saçları falnn mi büyüyor neden bulantı oluyor ki hani saç migde yanması yaparmış ya onla alakalı mi acaba peki ne kadr sürdü kaçıncı hafta bitti??Benim ilkinde 12.hafta başladı değişebiliyor. Şimdi de bulantım yok yine o haftalarda başlayacak gibi.
Amin cnm aminAllah yardımcımz olsun zor bu dönemler.. bulantnda başlayabilir senin canm 6. Haftaya girince bn girdim yok suanlik belkide olmayacak bulantm ki inslh olmaz ya çok kötü brsy
Cani ben senin topiginde çeyiz hazırlayıp düğün hazırlığı yaptım sende benim topigimde bebek hazırlığı yapacaksın desene çok mutlu oldum canım ya sende istiyordun çünkü iki aydır ovulasyon falan denemistin benim gibi ev falan da taşıdın bu arada valla tebrik ederim canım gözün aydın hoşgeldin aramizaSanirim ben de bu gruba dahil olacagim :) Regl gunume 5 gun var beta hcg degerim 14.85 çıktı. Umarim bebeğim tutunur bana dua edin kizlar.
Canim ne kadar tesaduf olmus insallah beraber bekleyecegiz bebeklerimizi :)Benim degerim cok dusuk erken ogrendigim icin insallah bebegim tutunur cok korkuyorum.Can
Cani ben senin topiginde çeyiz hazırlayıp düğün hazırlığı yaptım sende benim topigimde bebek hazırlığı yapacaksın desene çok mutlu oldum canım ya sende istiyordun çünkü iki aydır ovulasyon falan denemistin benim gibi ev falan da taşıdın bu arada valla tebrik ederim canım gözün aydın hoşgeldin aramiza
Canım gitmişken bi bebişi de görürsün kalbini de duyarsın inşşş :)Canm 24 üne çağırdı ama bnm progestan ignem biitiyo perşembe yanına br giderm iğne yazacaksa muayenede olurm yok iğneye artk gerk yoksa ayn 24ü beklenecek.
İnslh canmCanım gitmişken bi bebişi de görürsün kalbini de duyarsın inşşş :)
Bilmiyorum sebebini sanırım bunyeseldi.16.haftada bitti cnm12 . Haftadan sonra saçları falnn mi büyüyor neden bulantı oluyor ki hani saç migde yanması yaparmış ya onla alakalı mi acaba peki ne kadr sürdü kaçıncı hafta bitti??
Canım daha adetin bile geçikmemiş değerin çok iyi önemli olan iki günde bir en az iki kat katlamasi peki direk kan mı verdin yoksa idrar testiyle mi öğrendinCanim ne kadar tesaduf olmus insallah beraber bekleyecegiz bebeklerimizi :)Benim degerim cok dusuk erken ogrendigim icin insallah bebegim tutunur cok korkuyorum.
İdrar testinde belli belirsiz cizgiyi gorunce gidip kan verdim canim. 2 tane farkli markadan test yaptim ikisinde de 2 dakika icinde belirdi. Ben de anlayamadim idrar testinde nasil ciktigini :)Canım daha adetin bile geçikmemiş değerin çok iyi önemli olan iki günde bir en az iki kat katlamasi peki direk kan mı verdin yoksa idrar testiyle mi öğrendin