2017 EKİM Anne adayları

Ben de sütün kokusuna bile dayanamıyom ,geçecek inş canım sabredelim, sen ne zaman doktora gidecen tatlım

Bendede hafif yanma vardi canm idrarimda bol su iciyorum bide sarımsak yutuyorum ve limonlu su iyi geliyor smdilk ilaç kullamk istemiyorum kalp atışlarıni duymaya gidince yaptiririm test doktor ilaç verirse belki hiç vermez bilmiyorum ilk dönemde ilaç kullandirmiyorlar genelde tek kullanımlık şase veriyorlr o kadr.

Normal canm bndede yok bulantı ama tiksinme var yemeklere karşı canm istemiyor bise ama canm brsey istediği zamn yiyorum ayva kalamiyorum bn acikiyorum çünkü sürekli :)
Bende kokulardan tiksiniyorum midem yaniyo ama bulanti yok şükür. Sürekli acikiyorum Bende çok şey yemek istyrm ama bsy yiyemyrm istahsizim

Bende kokulardan tiksiniyorum midem yaniyo ama bulanti yok şükür. Sürekli acikiyorum Bende çok şey yemek istyrm ama bsy yiyemyrm istahsizim
Allah yardımcımz olsun zor bu dönemler.. bulantnda başlayabilir senin canm 6. Haftaya girince bn girdim yok suanlik belkide olmayacak bulantm ki inslh olmaz ya çok kötü brsy

Ben de sütün kokusuna bile dayanamıyom ,geçecek inş canım sabredelim, sen ne zaman doktora gidecen tatlım
Canm 24 üne çağırdı ama bnm progestan ignem biitiyo perşembe yanına br giderm iğne yazacaksa muayenede olurm yok iğneye artk gerk yoksa ayn 24ü beklenecek.

Benim ilkinde 12.hafta başladı değişebiliyor. Şimdi de bulantım yok yine o haftalarda başlayacak gibi.
12 . Haftadan sonra saçları falnn mi büyüyor neden bulantı oluyor ki hani saç migde yanması yaparmış ya onla alakalı mi acaba peki ne kadr sürdü kaçıncı hafta bitti??

Can
Sanirim ben de bu gruba dahil olacagim :) Regl gunume 5 gun var beta hcg degerim 14.85 çıktı. Umarim bebeğim tutunur bana dua edin kizlar.
Cani ben senin topiginde çeyiz hazırlayıp düğün hazırlığı yaptım sende benim topigimde bebek hazırlığı yapacaksın desene çok mutlu oldum canım ya sende istiyordun çünkü iki aydır ovulasyon falan denemistin benim gibi ev falan da taşıdın bu arada valla tebrik ederim canım gözün aydın hoşgeldin aramiza

Canim ne kadar tesaduf olmus insallah beraber bekleyecegiz bebeklerimizi :)Benim degerim cok dusuk erken ogrendigim icin insallah bebegim tutunur cok korkuyorum.

Canim ne kadar tesaduf olmus insallah beraber bekleyecegiz bebeklerimizi :)Benim degerim cok dusuk erken ogrendigim icin insallah bebegim tutunur cok korkuyorum.
Canım daha adetin bile geçikmemiş değerin çok iyi önemli olan iki günde bir en az iki kat katlamasi peki direk kan mı verdin yoksa idrar testiyle mi öğrendin

Canım daha adetin bile geçikmemiş değerin çok iyi önemli olan iki günde bir en az iki kat katlamasi peki direk kan mı verdin yoksa idrar testiyle mi öğrendin
İdrar testinde belli belirsiz cizgiyi gorunce gidip kan verdim canim. 2 tane farkli markadan test yaptim ikisinde de 2 dakika icinde belirdi. Ben de anlayamadim idrar testinde nasil ciktigini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…