- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.561
Bulantı olsa bi dert olmasa bi dert. Bize de yaranılmıyor. Bulantı olana diyorlar ki bebeğin sagliklı gelisiyor işte. (Teselli mi acaba bilmiyorum). Bulantı olmayınca da illa bi belirti olması gerekmiyor. Daha iyi ya işte ne istiyorsun. İyice kafamız karıştı. Ama aslına bakarsan hamilelerin %70'inde olur, %30'unda olmazmış. İkisi de normal yani. Keyfinize bakın kızlar.Bu millet ne kadar cok seviyor boyle moral bozmayi. Hic bulantim olmadi benim aksine istahim acildi felan...
Bir cogumuz burda hic hir belirtimiz yok oylr laylaylom takiliyoruz...
Canım kafana göre ilaç alma bence. Doktoruna git. O sana uygun ilacı verecektir. Sağlık ocağına güvenmiyorum ben. Benim düşüncem bu ama sen bilirsin yine de.Ben de bugunku bu enfeksiyon olayindan cok korkuyorum sanki bebege bisey olmus gibi hissediyorum ama doktora da gitmek istemiyorum acaba saglik ocaginda tahlil yaptirsam enfeksiyon cikarsa da monurol saşe mi alsam saglik ocagndaki doktor da anlar sonucta enfeksiyondan dimiii
Bulantisi olanlarin %50 si hafif %50 si agir atlatirmis. Dolayisiyla bulanti yasayanlarin da az yasamasi yada cok yasamasi normal...Bulantı olsa bi dert olmasa bi dert. Bize de yaranılmıyor. Bulantı olana diyorlar ki bebeğin sagliklı gelisiyor işte. (Teselli mi acaba bilmiyorum). Bulantı olmayınca da illa bi belirti olması gerekmiyor. Daha iyi ya işte ne istiyorsun. İyice kafamız karıştı. Ama aslına bakarsan hamilelerin %70'inde olur, %30'unda olmazmış. İkisi de normal yani. Keyfinize bakın kızlar.
Canim bebege kolay kolay bisey olmaz bozma aklini bulandirma bos yere. Ama saglik ocagina git idrar testi yaptir eger enfeksiyon varsa ordaki doktorlarda verir ilac korkma bu ilaclar guvenli ilaclar gebelikte kullanilabiliyor o yuzden saglik ocagindaki doktor gerekd uyarsa yazar sende kullanirsin korkmaBen de bugunku bu enfeksiyon olayindan cok korkuyorum sanki bebege bisey olmus gibi hissediyorum ama doktora da gitmek istemiyorum acaba saglik ocaginda tahlil yaptirsam enfeksiyon cikarsa da monurol saşe mi alsam saglik ocagndaki doktor da anlar sonucta enfeksiyondan dimiii
Anlamıyorum acaba kendileri hamileyken nasillardi. Hic düşünmüyorlar zaten ilk hamileligim yeterince endiseliyim rahatlatmak yerine sürekli çomak sokuyorlar. Insallah hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza.Bu millet ne kadar cok seviyor boyle moral bozmayi. Hic bulantim olmadi benim aksine istahim acildi felan...
Bir cogumuz burda hic hir belirtimiz yok oylr laylaylom takiliyoruz...
Canim bebege kolay kolay bisey olmaz bozma aklini bulandirma bos yere. Ama saglik ocagina git idrar testi yaptir eger enfeksiyon varsa ordaki doktorlarda verir ilac korkma bu ilaclar guvenli ilaclar gebelikte kullanilabiliyor o yuzden saglik ocagindaki doktor gerekd uyarsa yazar sende kullanirsin korkma
Git kuzum git onemli enfeksiyon. Gerci birsey cikmaz belki ama olsun sen her halukarda yaptir test. Benim idrarda lokosit 42 cikti, idrar kulturunde de 75000 ureme cikti, doktor antibiyotik yazdi bunu ic tekrar test yapmaya bilr gerek yok dedi. İlaca basladigim gun cok fazla akintim oldu ki o gune kdar da sari sari iltihap seklinde akintim oluyordu cok sukur hepsi bittiAy valla icim sıkılıyo ya bisey olcak diye. Ben yarin oyle yapiyim o zaman sonucta enfeksiyonun caresi belli kendi doktoruma da gitsem o da antibiyotk yazcak
Git kuzum git onemli enfeksiyon. Gerci birsey cikmaz belki ama olsun sen her halukarda yaptir test. Benim idrarda lokosit 42 cikti, idrar kulturunde de 75000 ureme cikti, doktor antibiyotik yazdi bunu ic tekrar test yapmaya bilr gerek yok dedi. İlaca basladigim gun cok fazla akintim oldu ki o gune kdar da sari sari iltihap seklinde akintim oluyordu cok sukur hepsi bitti
Gelir vala limon zaten antibiyotik:)Tamam canim cok sagol1 litre limonlu su yaptim sabahtan beri icmeye calisiyorm o da iyi geliyomus :)
Bende var ozellikle akşam ve geceleri oluo ama böyle agrimi desem huzursuzlukmu desem bi garipKızlar aranızda bacakları ağrıyan var mı ya
Aynn benimde öyle akşam başlıyor sabah a kadar sonra geçiyor diz kapaklarımin arkası özellikleBende var ozellikle akşam ve geceleri oluo ama böyle agrimi desem huzursuzlukmu desem bi garip
El dopleriyle mi duydun:)kirmizigitar sen sormustun ya hani bana dopplerle ilgili. Az önce bebisimin kalp atışını duydum 7+3 üm bugün. Duyacagimi ummuyordum şaşırdım :)
Bacak kalca sirt ve bel agrisi zaman zaman oluyor, ama kasik agrisi kalmadi bende nerdeyse hic yani en son ne zaman kasiklarim agridi hatirlamiyorumKızlar aranızda bacakları ağrıyan var mı ya
Bacak kalca sirt ve bel agrisi zaman zaman oluyor, ama kasik agrisi kalmadi bende nerdeyse hic yani en son ne zaman kasiklarim agridi hatirlamiyorum
Evet canım el doppleriyle duydum sen almışsın galiba duyabildin mi denedin mi yani hiç?El dopleriyle mi duydun:)
Bn daha dün gittim artk nisan 18 de giderm :) due bnm bebeği ataym kuzum sna. Sn ne zamn gidiyorsun?Senin ne zamandi kontrol kendim kadar senin ve B Biravucmutluluk un bebegini de merak ediyorum artik o kadar okuya okuya burda :)
Neden oluyor acaba yaBacak kalca sirt ve bel agrisi zaman zaman oluyor, ama kasik agrisi kalmadi bende nerdeyse hic yani en son ne zaman kasiklarim agridi hatirlamiyorum
Ayy çok tatlı benim bebişde kocaman olmuştur değil mi:) bu aralar çok evham yapıyorum yaBn daha dün gittim artk nisan 18 de giderm :) due bnm bebeği ataym kuzum sna. Sn ne zamn gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?