• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kizlar sanki ayiptir soylemesi alttan igne gibi bisiyler batiyor :( sizce normal mi?

Kizlar size bir soru, su aldigim cihazla bebegimin kalbini evet duyuyorum derinden geliyor ses ama geliyor fakat bir sorun var, kendi kalp atisimin hizinda gibi geliyor. Sadece dinleyerek bunu anlamam mumkun mu? Yoksa ses derinden geldigi icin mi yavas geliyor bana ritmi acaba? Korkuyorum bir problem olabilir mi diye... kontrollerde doktor hic oyle biseyden bahsetmemisti. Yani ritmi gayet normal hizdaydi sonra sonra yavaslamis olabilir mi?

Kizlar size bir soru, su aldigim cihazla bebegimin kalbini evet duyuyorum derinden geliyor ses ama geliyor fakat bir sorun var, kendi kalp atisimin hizinda gibi geliyor. Sadece dinleyerek bunu anlamam mumkun mu? Yoksa ses derinden geldigi icin mi yavas geliyor bana ritmi acaba? Korkuyorum bir problem olabilir mi diye... kontrollerde doktor hic oyle biseyden bahsetmemisti. Yani ritmi gayet normal hizdaydi sonra sonra yavaslamis olabilir mi?
Zamanla yavaslayacagini duymustum ;)

Ya niye boyle oluyor kız bir korkuyom ki :(

Zamanla yavaslayacagini duymustum :KK66:

Ya niye boyle oluyor kız bir korkuyom ki :KK43:
Allah allah ama su an 11. Haftadayiz daha yavaslamasi icin cok erken degil mi? Ya da ne bileyim icimi karartmak istemihorum cok derinden aliyoruz sesi zaten belki de tamamini duyamiyoruzdur diye dusunuyorum bilemedim 80 liralik bir aletle kalp ritmi kontrolu yapmaya calismak ne kadar dogru:)

Hatta acaba kendi kalp atisini damar sesini felan mi diyiyorum dedim esimin karnina dayadik onda hicbi ses duyamadik:) kalbinde bi sorun olmasin bebegimin...

Allah allah ama su an 11. Haftadayiz daha yavaslamasi icin cok erken degil mi? Ya da ne bileyim icimi karartmak istemihorum cok derinden aliyoruz sesi zaten belki de tamamini duyamiyoruzdur diye dusunuyorum bilemedim 80 liralik bir aletle kalp ritmi kontrolu yapmaya calismak ne kadar dogru:)

Hatta acaba kendi kalp atisini damar sesini felan mi diyiyorum dedim esimin karnina dayadik onda hicbi ses duyamadik:) kalbinde bi sorun olmasin bebegimin...

Ehvam yapma ....
Bence hiçbir şey yok yeğenimde... ultrasonun ses cogaltmasiyla o eljndeki aletin sesi aynı mı? Ayrica sen ses ve eitmi nasil anlayanilirsin ki ? Bence gayet normal dua okuyup yat ....bak bnm belimde ağrıyor :( uzme beni ;)

Ehvam yapma ....
Bence hiçbir şey yok yeğenimde... ultrasonun ses cogaltmasiyla o eljndeki aletin sesi aynı mı? Ayrica sen ses ve eitmi nasil anlayanilirsin ki ? Bence gayet normal dua okuyup yat ....bak bnm belimde ağrıyor :KK43: uzme beni :KK66:
Heheheh evet isin ehline birakayim en iyisi doktora gittigimde varsa bisey soyler ne yapayim. Simdidrn 20 saniye kalp dinledik diye hemen cocugu kalp hastasi ysptim burda... insallah yolundadir hersey. Rabbim korusun ne olur yavrularimizi her turlu hastaliktan sikintidan

Heheheh evet isin ehline birakayim en iyisi doktora gittigimde varsa bisey soyler ne yapayim. Simdidrn 20 saniye kalp dinledik diye hemen cocugu kalp hastasi ysptim burda... insallah yolundadir hersey. Rabbim korusun ne olur yavrularimizi her turlu hastaliktan sikintidan
Amiiiiinnnnnnnn

Kiz nette baktim bir hemşire yazmış siz yerini net bulamazsiniz diye !!! Bazilarida demis ses cok geriden geliyor diye ..... yani normal yasadigin hele bi buyusun anca anlarsin ;)

Belim agriyooooooo :(

Amiiiiinnnnnnnn

Kiz nette baktim bir hemşire yazmış siz yerini net bulamazsiniz diye !!! Bazilarida demis ses cok geriden geliyor diye ..... yani normal yasadigin hele bi buyusun anca anlarsin :KK66:

Belim agriyooooooo :KK43:
Arada benim de okuyo hatta sirtima vuruyo. Gecer gecer merak etme rahim yukari dogru buyudugu icinmis

günaydın kızlar. dün 10 kişilik yemekli bir misafir ağırladım ki ben çalışan bir bayanım akşam işler bitince belime bir ağrı saplandı hani çoook fazla aşırı iş yaparsın her yeri temizler ağır kaldırırsın belin kopacak gibi olur ya öyle. sonra geçe 12 gibi de bebeğimin olduğu bölge biraz ağrıdı. (Nerden biliyosun demeyin cumartesi dr orada buldu bebişimi:KK68:) şimdi kaygılıyım bebeğime bişey olur mu. cumartesi 10+3 de dr sağlıklı bi sorun yok demişti ama şuan korkuyorum 1 ay önce düşük tehdidi yaşamıştım hala progestan kullanıyorum. bişey olmuşmudur bebeğime :KK43:

Insallah memnun kalırsın. O doktoru bilmiyorum. Ama doktorla uyum çok önemli. Ben de Cenk beye gittigimde dedim işte budur diye. Esentepe'de ne kadar ücret?

inşallah daha önce eşimin bir tanıdığı bu gideceğim doktorda doğum yapmış. çok riskli doğumu varmış anneyi kaybedebiliriz demişler tansiyondan dolayı 8 aylıkken aldılar bebeği ama annede bebekde turp gibiydi. gideyim bakalım ilk etkileşim önemli.

ücreti : 75 TL doğum ücretlerinide gidince konuşacağım

günaydın kızlar. dün 10 kişilik yemekli bir misafir ağırladım ki ben çalışan bir bayanım akşam işler bitince belime bir ağrı saplandı hani çoook fazla aşırı iş yaparsın her yeri temizler ağır kaldırırsın belin kopacak gibi olur ya öyle. sonra geçe 12 gibi de bebeğimin olduğu bölge biraz ağrıdı. (Nerden biliyosun demeyin cumartesi dr orada buldu bebişimi:KK68:) şimdi kaygılıyım bebeğime bişey olur mu. cumartesi 10+3 de dr sağlıklı bi sorun yok demişti ama şuan korkuyorum 1 ay önce düşük tehdidi yaşamıştım hala progestan kullanıyorum. bişey olmuşmudur bebeğime :KK43:
Fazla yormayın kendinizi bide düşük tehdidiniz varmış kanama fln olmadı sanırım merak etmeyin iyidir bi Dr a görünün içiniz rahat etmiosa kizmistir bebisiniz size ondandir ☺kendimi yordu gum zaman bendede oluo oyle bel ağrısı fln

Back