- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.581
Bn daha dün gittim artk nisan 18 de giderm :) due bnm bebeği ataym kuzum sna. Sn ne zamn gidiyorsun?
Ya duydum da, emin olamadim cok kucuk saha bebegin sesi miydi diye:) demekki oymus:) hangi kodel aldinEvet canım el doppleriyle duydum sen almışsın galiba duyabildin mi denedin mi yani hiç?
Magnezyum eksikliginden oluyormus, bol bol kivi ve muz yemek gerekiyormus bir de sade soda ic onda da bol magnezyum varNeden oluyor acaba ya
Sade soda yani maden suyu bir zararı yok demi bunun canimMagnezyum eksikliginden oluyormus, bol bol kivi ve muz yemek gerekiyormus bir de sade soda ic onda da bol magnezyum var
Evet canim ozellikle ozkaynak ya da peypazari. Bu ikisinde nitrak yok dogal digerleri gazli icecek diye geciyor zaten. Gunde 3 taneye kadar icebiliyorsunSade soda yani maden suyu bir zararı yok demi bunun canim
Beypazariiiiii :)Evet canim ozellikle ozkaynak ya da peypazari. Bu ikisinde nitrak yok dogal digerleri gazli icecek diye geciyor zaten. Gunde 3 taneye kadar icebiliyorsun
Çok teşekkür ederim canım ben Uludağ içip duruyordum artık söylediklerin den alirimEvet canim ozellikle ozkaynak ya da peypazari. Bu ikisinde nitrak yok dogal digerleri gazli icecek diye geciyor zaten. Gunde 3 taneye kadar icebiliyorsun
Bende de oluyor arada canimKizlar sanki ayiptir soylemesi alttan igne gibi bisiyler batiyorsizce normal mi?
Zamanla yavaslayacagini duymustumKizlar size bir soru, su aldigim cihazla bebegimin kalbini evet duyuyorum derinden geliyor ses ama geliyor fakat bir sorun var, kendi kalp atisimin hizinda gibi geliyor. Sadece dinleyerek bunu anlamam mumkun mu? Yoksa ses derinden geldigi icin mi yavas geliyor bana ritmi acaba? Korkuyorum bir problem olabilir mi diye... kontrollerde doktor hic oyle biseyden bahsetmemisti. Yani ritmi gayet normal hizdaydi sonra sonra yavaslamis olabilir mi?
Allah allah ama su an 11. Haftadayiz daha yavaslamasi icin cok erken degil mi? Ya da ne bileyim icimi karartmak istemihorum cok derinden aliyoruz sesi zaten belki de tamamini duyamiyoruzdur diye dusunuyorum bilemedim 80 liralik bir aletle kalp ritmi kontrolu yapmaya calismak ne kadar dogru:)Zamanla yavaslayacagini duymustum
Ya niye boyle oluyor kız bir korkuyom ki
Allah allah ama su an 11. Haftadayiz daha yavaslamasi icin cok erken degil mi? Ya da ne bileyim icimi karartmak istemihorum cok derinden aliyoruz sesi zaten belki de tamamini duyamiyoruzdur diye dusunuyorum bilemedim 80 liralik bir aletle kalp ritmi kontrolu yapmaya calismak ne kadar dogru:)
Hatta acaba kendi kalp atisini damar sesini felan mi diyiyorum dedim esimin karnina dayadik onda hicbi ses duyamadik:) kalbinde bi sorun olmasin bebegimin...
Heheheh evet isin ehline birakayim en iyisi doktora gittigimde varsa bisey soyler ne yapayim. Simdidrn 20 saniye kalp dinledik diye hemen cocugu kalp hastasi ysptim burda... insallah yolundadir hersey. Rabbim korusun ne olur yavrularimizi her turlu hastaliktan sikintidanEhvam yapma ....
Bence hiçbir şey yok yeğenimde... ultrasonun ses cogaltmasiyla o eljndeki aletin sesi aynı mı? Ayrica sen ses ve eitmi nasil anlayanilirsin ki ? Bence gayet normal dua okuyup yat ....bak bnm belimde ağrıyoruzme beni
AmiiiiinnnnnnnnHeheheh evet isin ehline birakayim en iyisi doktora gittigimde varsa bisey soyler ne yapayim. Simdidrn 20 saniye kalp dinledik diye hemen cocugu kalp hastasi ysptim burda... insallah yolundadir hersey. Rabbim korusun ne olur yavrularimizi her turlu hastaliktan sikintidan
Arada benim de okuyo hatta sirtima vuruyo. Gecer gecer merak etme rahim yukari dogru buyudugu icinmisAmiiiiinnnnnnnn
Kiz nette baktim bir hemşire yazmış siz yerini net bulamazsiniz diye !!! Bazilarida demis ses cok geriden geliyor diye ..... yani normal yasadigin hele bi buyusun anca anlarsin
Belim agriyooooooo
Insallah memnun kalırsın. O doktoru bilmiyorum. Ama doktorla uyum çok önemli. Ben de Cenk beye gittigimde dedim işte budur diye. Esentepe'de ne kadar ücret?
Fazla yormayın kendinizi bide düşük tehdidiniz varmış kanama fln olmadı sanırım merak etmeyin iyidir bi Dr a görünün içiniz rahat etmiosa kizmistir bebisiniz size ondandir ☺kendimi yordu gum zaman bendede oluo oyle bel ağrısı flngünaydın kızlar. dün 10 kişilik yemekli bir misafir ağırladım ki ben çalışan bir bayanım akşam işler bitince belime bir ağrı saplandı hani çoook fazla aşırı iş yaparsın her yeri temizler ağır kaldırırsın belin kopacak gibi olur ya öyle. sonra geçe 12 gibi de bebeğimin olduğu bölge biraz ağrıdı. (Nerden biliyosun demeyin cumartesi dr orada buldu bebişimi) şimdi kaygılıyım bebeğime bişey olur mu. cumartesi 10+3 de dr sağlıklı bi sorun yok demişti ama şuan korkuyorum 1 ay önce düşük tehdidi yaşamıştım hala progestan kullanıyorum. bişey olmuşmudur bebeğime
Vala ben de is yerinde gunduz herseyi yemek zorunda kaliyorum ama fena degil ya olsun :) arada yesek bisey olmas:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?